Ærlig snak Fruen og Lillemor Gode råd Life of a mom

Husk nu at tage på date med din mand!!

screenshot_20180210-202433

Jeg sidder i skrivende stund i fodenden af en fremmed børneseng og holder to sæt børnefødder i min ene hånd og aer dem stille, mens søvnen netop har overtaget de små børne kroppe.

Jeg har netop lavet måske verdens dårligste imitation på Bamse og Kyllings stemmer, mens jeg læste en bog op med selv samme karakterer. Jeg forsøgte derefter at redde den hjem, med en “Solen Er Så Rød Mor” godnatsang, men enten var min “skønsang” så røv syg, at børnene er faldet i søvn af ren og skær kedsomhed, eller også faker de det, i håb om at den der galning i fodenden, vil holde sin kæft.

Uanset hvad så lader det altså til at de sover nu. Ane og Jasper, som er børn af min BBF (Best Blogger Friend) Fyrstenogfruen. Som jeg er så heldig at bo ca. 100 meter fra. Og klokken er ikke engang freaking 20!!

WIN

Elisabeth og Jess som er forældre til den 2 årige og den 4 årige, har ikke været ude at spise alene sammen i flere år…

Du læste rigtigt… ÅR!!

Og jeg er så glad for at de nu er ude og more sig. Og stillede naturligvis gerne op som barnepige. Jeg ved nemlig hvor meget det betyder for Lillefar og jeg, når vi er ude og date… Med hinanden altså. Og et eller andet sted, har man ikke kun et behov for at være kærester og elskende engang i mellem. Man har satme også en forpligtigelse til at værne lidt om parforholdet og dyrke hinanden. UDEN børn. Og det er muligt at mommy mafiaen nu vil sende døde hestehoveder afsted i min retning, men jeg står satme ved, at man ikke behøver være sammen med sine børn hver eneste aften, alle årets 365 dage. Jeg synes det er SUPER vigtigt at man lige glemmer forældre rollen i ny og næ og husker på hinanden – og KUN hinanden. Dyrker hinanden og tillader sig selv blot at være kærester for en stund. Ikke forældre eller husejere eller formand og næstformand i familievirksomheden. Mon ikke også det er med til at holde et parforhold blomstrende?

For ofte tager hverdagen bare over. Og man falder om af træthed i sofaen klokken halv ni, når krapylerne endelig sover. Og den der date, som man har talt om i et år, bliver aldrig rigtig til noget. Men jeg lover jer – jer der aldrig får gjort noget ud af det – jeres børn er trygge i andres hænder. Der er sgu da ikke noget federe, end at blive passet af andre!! Det betyder meget mere slik, en hurtigere tandbørstning og en lystig gennemgang af børnenes bande-ordforråd! Ej, det er gas… Jeg børstede tænderne meget omhyggeligt.

Pointen er at den to årige ikke har grædt (eller skidt!!) på noget tidspunkt. Og hvis det ikke er succes, så ved jeg satme ikke hvad det er. Og nu vil jeg nyde lidt af den flaske rødvin der er sat frem til mig! (Faktisk var der halvanden flaske… Hvor svær en aften havde de forestillet sig det blev?) Og glæde mig til den date Lillefar og jeg selv skal på om kun tre uger.

Vi har jo i øvrigt før været på date… Og den HER gik sgu ikke lige så godt som jeg havde regnet med!!

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Ulla
  13. februar 2018 at 19:49

  Åååhr lillemor! 10börnsmor hér. Vi har sku heller ikke været på date í årtier! Ikke engang på valentins dag, for der har ét af börnene födselsdag, og det er HANS dag. Men skuda ikke om ét af börnene er blevet voksen, og hún gav os gamle et gavekort til 3retters incl babysitning í julegave! Jamen… Wooow! Vi gjorde det sku! Spise dejlig mad som jeg ikke selv havde lavet, drak et (som om) glas vin, tog på udendörs sköjtebane og gik tur langs havnen hånd í hånd (og nej, der kommer ikke en nr11 ud af den tur!) nú har vi sku fået blod på tanden og har köbt to biletter til Jeff Dunhaga, en til ham og en til mig, også selvom vi ikke har arrangeret babysitter endnu!

  • Reply
   Ulla
   13. februar 2018 at 19:51

   Dunham, skal der selvfölgelig stå, dumme autocorrect!

  • Reply
   Lillemor
   14. februar 2018 at 22:47

   Ulla, 10 børn? Du må være et slags over-menneske!! Hvor lyder jeres date bare fantastisk ❤️ og virkelig meget velundt!! Jeg synes koncerten lyder helt perfekt. Og jeg kommer gerne og passer 10 børn. Drikker de rødvin?

 • Reply
  Jeanet Bodilsenj
  13. februar 2018 at 21:58

  Lillemor som præsident. Vores datter er hos sin mormor hver anden mandag. Nogen gange laver vi praktiske ting, men langt de fleste gange er vi på date. Det kan anvefales.

  /Jeanet

  • Reply
   Lillemor
   14. februar 2018 at 22:45

   Årh det lyder godt!! Både det med fast mormor dag, men egentlig også det med Lillemor som præsident?? Jeg kan vel ikke fuck det meget mere op end Trump😃?

 • Reply
  Ronan
  27. februar 2018 at 10:50

  More importantly, is Jenny Dell ok?

Svar