Ærlig snak Gode råd

Sort Fredag…? Hvad (fanden!) betyder det?

New_Doc_77_2

Amerika, amerika, amerika…din gamle kælling!

Du har gjort det igen. Skabt en tradition, trukket den ned over hovedet på dine landsmænd og nu fået smittet resten af verden, med endnu en irriterende dag der koster penge!

Men okay… den her tradition betyder jo rent faktisk, at man også kan spare en hulens masse penge på tøj, sko, make-up, dullegrej i det hele taget, legetøj, børnetøj, sportstøj, møbler, lamper m.v. (alt sammen linker jeg til længere nede.)

Black Friday…hvad betyder det egentlig? Tilsyneladende stammer navnet fra 1960’ernes Philadelphia og kendetegner dagen efter Thanksgiving, hvor gaderne myldrede med biler og fodgængere. Naturligvis fik nogle kloge (og rige!) hoveder forvandlet dagen til en shoppe-dag (mon det var kvinder?). For den eksakte fredag betragtes som den dag, man må gå amok med julegave-indkøb. Og for at sætte fut i amerikanerne, har mange butikker haft vanvittigt gode tilbud på lækkerier, med mange mange procents rabat. Den dag i dag, er det den travleste shoppingdag i USA overhovedet. Men jeg tænker…den SIDSTE fredag i måneden. Hvor dumt er det lige? Der er alle november-pengene jo brugt – og mere til? Jeg ringer lige til Obama og får en snak. Vi må vel kunne lave det om til den FØRSTE mandag i december i stedet. Jeg skal nok lige skrive en opfølgning på mit Obama-projekt.

Nå, men danskerne har belejligt nok taget imod denne tradition med kyshånd. Og hvad betyder dét for dig?

Det betyder at DU kan spare en hulens masse penge. Så hav Dankortet parat og gå amok 🙂 Lad mig for en god ordens skyld lige pointere følgende: Der er tale om såkaldte Affiliate-links, hvilket på dansk netyder, at hvis du køber noget via mit link, så får jeg X % af købet (der er typisk tale om ca. 5%, så det er altså ikke fordi jeg siger mit job op og vinker farvel til min vestegns-bolig). Du kan også bare gå ind på websiden uden om denne blog, det er ét fedt for dig 🙂 Du betaler det samme for varen uanset hvad. Jeg skal blot informere om ovenstående, så ingen føler sig bondefanget.

Jeg er ret pjattet med www.LEKMER.dk, som er fantastisk til dig der har børn. Og jeg har fundet dagens helt vanvittige tilbud (som jo sjovt nok KUN gælder i dag!) og vil dele mine yndlingsfund med dig her. Måske der er en julegave idé eller to? Og hey, med denne kode: BW15DK får du tilmed FRI FRAGT!

ABM_14486189971. Disney Princess kuffert 99kr (60%) – køb den HER

2. Dukkevogn, Kombi Deluxe 479kr (spar 52%) – køb den HER

3. Metal Racer, Pink Car 379kr (spar 53%) – køb den HER

4. Stoy, dukkevogn af træ 279kr (spar 53%) – køb den HER

2015-11-27 11.16.435. Micki Minikøkken Bistro 349kr (spar 56%) – køb det HER

6. FROST farvebord 99kr (spar 57%) – køb det HER

7. Disney Fairies 4-pak 169kr (spar 55%) – køb dem HER

ABM_1448619668

8. Metal Racer, Red Fire Truck 379kr (spar 53%) – køb den HER

9. Kidz delight, tech too trio set 239kr (spar 47%) – køb det HER

10. Guitar med mikrofon og stativ 189kr (spar 53%) – køb den HER

11. Dinosaurpark 189kr (spar 62%) – køb det HER

Jeg køber klokkeblomst-feerne til min datter og kidz delight settet til sønnike. Det er jeg ret sikker på, falder i god jord!

Og til alle mødrene der ude, der har været dygtige at shoppe julegaver, kan rose sig selv med nedenstående vanvittige tilbud:

www.NELLY.com – Har 20% på ALT! Der ud over kommer der hver time et vanvittigt godt tilbud, sideløbende med de 20%. Dette er fra kl. 11-23.

www.ASOS.com – Har ligeledes 20% på ALT. Brug denne kode: CYBER.

www.BOOZT.com – Har op til 50% på mange lækre brands!

www.ZALANDO.dk – Har sænket priserne på 70.000 varer med op til 50%!

www.HUNKEMOLLER.dk – 25% rabat på alt! – Så skal de lådne mor-trusser skiftes ud!!

www.ELLOS.dk – Her kan du få op til 50% rabat!

www.SPORTSMASTER.dk – 25% rabat på alle full price varer!

www.COCOPANDA.dk – Makeup, parfumer, hår- og hudpleje til ham og hende. 25%-75% på ALT!

www.LAMPEMESTEREN.dk – Hvis du lige står og mangler lidt lys over land, så sparer du i dag 20% på alle varer, med denne kode: blackdk

www.LENSWAY.dk -20% på ALLE varer. Designer solbriller, farvede kontaktlinser, briller osv.

Kærlig hilsen

New_Doc_49_1-1

Vil du spammes med mine indlæg i din newsfeed? Så følg mig på:

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

www.lillemor.dk


 

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  27. november 2015 at 20:38

  Yeahh nogle gode tilbud synes jeg- og var især vild med kufferten til tøsen herhjemme, men øv at lekmer hjemmesiden skal bruge ens cpr nr så blev det altså en No go herfra …

 • Reply
  Signe
  12. december 2015 at 12:45

  Black friday er det fedeste 😀

  http://signeebbesen.dk

Svar