De der mænd dér Det shjaw! Gode råd

Lillemor… nu som hemmelig CIA-agent

I husker måske de to internet-flirts jeg har haft for nyligt…? Den ene med en amerikansk officer og den anden med en fyr fra Algeriet? Ehm altså…de endte jo ikke vildt godt, for at sige det mildt. Men det er selvfølgelig også nogle år siden, at jeg sådan seriøst har været på datingmarkedet. Så hav lige lidt tålmodighed! Men én ting som mænd elsker, det er da rollespil! Så det gav jeg et skud i min seneste flirt. Hvilken mand vil ikke gerne have en russisk hemmelig CIA agent…? Øhm…..ham her ville åbenbart ikke.

Måske jeg skal ændre min strategi endnu engang?

Læs min flirt med den amerikanske officer lige HER og læs flirten med fyren fra Algeriet lige HER. I kan også bare hoppe ind på Instagram og stalke min profil @lillemorblog. Der lægger jeg også jævnligt mine flirts op 😉

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply
  Rikke Margrethe
  3. marts 2020 at 19:51

  ???
  Kæft det er sjovt! “You crazy woman” ???

  • Reply
   Lillemor
   5. marts 2020 at 13:06

   Ha ha ha!! Det fik også virkelig mig til at grine!

 • Reply
  Pia Bo
  3. marts 2020 at 22:08

  Det er SÅ sjovt!!! ?

  • Reply
   Lillemor
   5. marts 2020 at 13:05

   DEJLIGT du synes det 🙂

 • Reply
  Katrine
  4. marts 2020 at 7:45

  Hahahaha stakkels mand…han bliver helt desperat til sidst! Det er så mega sjovt 😉

  • Reply
   Lillemor
   5. marts 2020 at 13:05

   Ja, jeg tænkte også, at jeg hellere måtte stoppe til sidst, så han ikke blev helt paranoid!

 • Reply
  Heidi
  4. marts 2020 at 10:58

  ?? jeg kan lige forestille mig, at han rent faktisk har kigget ud af vinduet fra flyet, bare for at tjekke…. det er fandme god humor????

  • Reply
   Lillemor
   5. marts 2020 at 13:04

   Ha ha, ja jeg havde faktisk også lidt ondt af ham til sidst!!

Svar