Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Life of a mom

En fredag i Lillemors (blogger-) liv…

2016-01-15 22.18.48

Jeg havde glædet mig lidt til i dag, fordi – ja altså vigtigst af alt pga. fredagsslik – men også fordi jeg skulle ind til Bloggers Delights hovedsæde og have sat min blogs hjemmeside op, til et nyt og smartere layout. Det er lidt som om Lillemor her, ikke har gjort så filens meget ved hjemmesiden, siden…ja,siden jeg startede bloggen op i november 2014. (Og hey, hvis du vil læse mit aller aller ALLER første blog-indlæg, så kig da lige HER.) Men jeg er heller ikke ligefrem kendt for, at være den hurtigste knallert på havnen…den skarpeste kniv i skuffen…den stiveste pik mest erigerede penis i saunaen. Altså når det kommer til computere og teknik forståes. Jeg ved dog hvor jeg finder “Filer” og hvordan jeg sender en mail og sådan. Minder mig i øvrigt om dengang min kære fader besluttede sig for, at han skulle på en lille jordomrejse. Han oprettede en mail, så han kunne korrespondere med familien hjemme. Han spurgte mig så, efter jeg havde oprettet ham en mail-konto:

Far: “Hvordan går jeg så ind på min mail?”

Mig: “Du går op på den her linie og skriver www.yahoo.dk og logger så ind”

Far: “Ja, men jeg mener når jeg er ude at rejse. Ikke her i Danmark”.

Mig: “…Jamen så går du på internettet og trykker www.yahoo.dk”

Far (lettere irriteret over at åndssvag datter ikke forstod meget tydeligt spørgsmål): “Suk…jamen ikke når jeg er HER. NÅR JEG EKSEMPELVIS ER I USA”. 

Mig: “….men….altså…….det er jo det samme?”

Far: “DU SKAL IKKE BILDE MIG IND, AT DET ER DET SAMME. DET ER JO IKKE HER I DANMARK JEG MENER!”.

Jeg vil spare jer for resten af historien…but you get the picture.

#ÆbletFalderIkkeLangtFraStammen

Nå, men tilbage til hele pointen.

Jeg kom altså ind til Bloggers Delight hvor jeg fik æren af at møde mine to med-mommy-bloggere Karmamilli (I ved, hende der der blev nomineret til BørnIByen-prisen) og DeppeAndTheLostSock. Og holybanowly hvor er det bare skide skægt at møde folk IRL (til svigermor der læser med: det betyder in real life). Der gik lidt mødregruppe i den, fordi de begge havde taget deres piger med, så vi GO-GOOO’ede og GA-GAAA’ede en del og stakkels Daniel der er den IT-kyndige hos Bloggers Delight, var en yderst tålmodig herre, der forgæves forsøgte at få mødrenes opmærksomhed og lære os lidt teknik. Ikke desto mindre har min hjemmeside nu fået et nyt look. Jeg er ikke sådan heeeelt tilfreds endnu, skal lige nytænke lidt. Og jeg ved jo at mange er ret pjattede med Lillefars tegninger, så jeg tænker at de på én eller anden måde, skal med ind over sitet. Efter endt mødregru….IT-kursus, mødtes jeg lige med en anden blogger-veninde og drak en kop kaffe i Torvehallerne. Til overpris naturligvis. Så det har lidt stået i bloggerens tegn i dag.

Krapylerne blev hentet og jeg fik gjort klar til madlavningen og måtte erfare, at spaghetti med kødsovs bare smager markant bedre, hvis man rent faktisk har hakkede tomater på lager. Hvem helvede løber tør for hakkede tomater? Det er side 1 i bogen: HAV DOG NOK HAKKEDE TOMATER. Efter rovdyrerne var lagt, var det tid til fredagsslik. Og selvom jeg lidt havde lavet et nytårsfortsæt der sagde, at dét der med slik og søde sager, ikke skulle være en del af hverdagen som sådan (fredag og lørdag undtaget….og søndag til dels), så har jeg alligevel syndet en del i løbet af ugen. Men hey jeg spiste intet i tirsdags!! Og det fejrede jeg så med en hel pose (en HEL pose) M&M’s her til aften. Med peanuts. Lidt ros må man vel gerne give sig selv, for at have holdt stand hele tirsdag.

P.S: Jeg har fået at vide, at jeg tager for få selfies. Derfor billedet øverst.

P.P.S: Jeg blev i tvivl om erigeret penis blev stavet EREGERET eller ERIGERET. Så jeg googlede det…and let me tell you…det kan der komme et helt selvstændigt blog indlæg ud af en dag.

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply
  Elisabeth
  15. januar 2016 at 23:47

  Se, dét er et indlæg, jeg vil se frem til;)

  • Reply
   Lillemor
   16. januar 2016 at 21:06

   Hi hi hi

 • Reply
  Christina /karmamilli
  16. januar 2016 at 11:25

  LÆKKER SELFIE!!! Og Mega tak for idag! Glæder mig enormt til sludder d. 30.

  KLEM

  • Reply
   Lillemor
   16. januar 2016 at 21:05

   Gu’ faaen er det et lækkert selfie!! (Skal nok lige øve mig lidt). Og du kan tro jeg også glæder mig!

 • Reply
  Christina /karmamilli
  16. januar 2016 at 11:28

  Og iøvrigt MEGA sjov dialog imellem far og datter #kuhaværetmigogminmor

  • Reply
   Lillemor
   16. januar 2016 at 21:02

   Ha ha. det skræmmer mig lidt at vi er så ens på mange punkter 🙂

 • Reply
  maibritt j
  16. januar 2016 at 16:06

  skide flot design 🙂 lyder som en super sjov dag 🙂 desværre kan man ikke længere læse med via tablet 🙁 der kommer kun sidebaren til syne

  • Reply
   Lillemor
   16. januar 2016 at 21:02

   Tak Maibritt!! Jeg er også ret pjattet med farverne, men tænker at der mangler lidt 🙂 Hvor er det mærkeligt at du ikke længere kan læse med via tablet? Det er intet problem at logge ind via vores tablet, så forhåbentlig er det ikke en generel problematik?

 • Reply
  Stine
  16. januar 2016 at 21:53

  Er lige begyndt at følge dig via blog loving for der er da bare et indlæg som ikke skal misses.

  • Reply
   Lillemor
   20. januar 2016 at 21:20

   DET er jeg glad for at høre Stine 🙂

 • Reply
  Lone
  31. januar 2016 at 15:51

  Er nytilkommen læser af bloggen og er ved at “læse tilbage” og elsker, hvad jeg læser! Men det jeg ville spørge om var, hvor din aldeles vidunderlige taske er fra? Lige sådan en type jeg leder efter.

  • Reply
   Lillemor
   2. februar 2016 at 13:03

   Hvor er det dejligt at høre Lone!! Håber du falder over nogle gode indlæg 🙂 Den taske jeg har på, er én jeg har fået foræret af en veninde. Fordi hun ikke brugte den! Men den er meget meget dyr. Vist nok 5-6000kr! (den slags penge plejer jeg absolut ikke at kaste efter tasker!!) så jeg forhører hende gerne ad hvor hun har købt den, hvis du tænker at du stadig er interesseret 🙂

Svar