Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw! Gode råd

En meget vigtig penis-snak (og vigtig penis-info!)

New_Doc_82_1

Jeg vil gerne dedikere dette indlæg til mine med-morbloggere FyrstenogFruen og Meyermor. Tak for vigtig og professionel penis-sparring! Og tak for alt for mange informationer, jeg egentlig bør være foruden!

Computeren står klar, belysningen er lummer og min kaffe står og damper ved min side. (Der er naturligvis sukker og mælk i, for at dræbe den grimme smag af kaffe). Som jeg skrev i mit indlæg fredag aften, blev jeg i tvivl om erigeret penis blev stavet er-I-geret eller er-E-geret. Så jeg googlede det…

Og lad os bare sige det som det er…når man googler eregeret penis (som så tilsyneladende staves med et “i” – blot til info, hvis andre også har ligget søvnløse, grundet dette gudsbenåede spørgsmål), så bliver man altså bombarderet med alskens info og massevis af billeder af javertusser.

Og man er vel kun et menneske…

Så jeg kunne altså ikke lade være med, at grave lidt i detaljerne. Og så tænkte jeg…der er garanteret nogle madammer derude, der er lige så nysgerrige som jeg! Så – d’Damer!! Jeg bringer jer her de absolut vigtigste tissemands-info:


– En tissemands gennemsnitslængde i slap tilstand er 9,16 cm

– En tissemands gennemsnitslængde i er-I-geret tilstand er 13,12cm

– En gennemsnitlig erigeret penis har en omkreds på 11,66 cm

– I Congo finder du de mænd, der besidder det længste vedhæng. Gennemsnitligt 17,9 cm. (Den lader vi lige stå et øjeblik………………..). Og som den gode blogger jeg nu er, har jeg naturligvis undersøgt de billigste flypriser til Congo. Hvis du eksempelvis rejser i aften, kan SAS bringe dig til Congo på kun 16 timer og 14 minutter, til den nette sum af 3.859kr. Det var så lidt.

– I Nepal hænger de dog lidt mere med næbet og passerer kun lige akkurat de 9 cm. Som så er verdensrekorden i den kedelige ende.

– Penis kan brække (auch!) på trods af, at der ikke er egentlige knogler i den. Det kaldes “Penile Fracture”. Man vil eventuelt kunne høre et “plop” og pikkemand vil blive blå (alternativt sort). Såfremt dette skulle ske for din partner er jeg sikker på, at han vil være yderst taknemmelig for denne information: “Skat, Lillemor siger at det hedder Penile Fracture!!”, alt imens han skriger dødsskriget. For at undgå dette anbefales det, at bruge penis varsomt. Det kan altså ikke rekommanderes at dyrke hård og hurtig sex (og jo, det står der skrevet, så tag jer lige sammen!)

Og så den info der har chokeret mig aller mest…og jeg må sige: VI ER BLEVET SNYDT!!

MÆND MED STORE FØDDER HAR IKKE PÅVISELIGT STØRRE PENISSER END ANDRE!

JA, jeg er sgu også i chok. Det er jo for hælgulan det eneste os kvinder har kunnet gå efter, når vi (i fordoms tid) har været på manderov! Alle disse år!! – SPILDT! Vi er faktisk nogle som så helt forgæves har kravlet rundt på gulvene og beluret fremmede mandefødder, på snuskede beværtninger i sene nattetimer… Og til hvad nytte?! Godt jeg har Lillefar (som jeg fandt sådan her) og ikke længere skal kravle rundt i disko-lampers lys på fedtede gulve. Det er virkelig dyrt i nylonstrømper.

Men lad mig lige høre jer ad. Hvad tænker I?  (Man må gerne X’e af mere end et sted):

[poll id=”2″]

Puha, er spændt på hvad I siger!

Har du lyst, kan du også læse følgende:

2016-01-16 13.42.26

1: Er du også til det der morgenbolleri?

2: Kvinde! Giv plads til din mand!!

You Might Also Like

24 Kommentarer

 • Reply
  Elisabeth
  18. januar 2016 at 15:19

  Du er genial, kvinde! Intet mindre:):)
  Mere penis til folket!!!!

  • Reply
   Lillemor
   20. januar 2016 at 21:19

   HØRT!!

 • Reply
  Dummeditte
  18. januar 2016 at 15:46

  Jeg har aldrig forstået al den snak om penis længde. Det er da ikke dét der er interessant!?
  Tykkelsen derimod…

  • Reply
   Rebecca
   18. januar 2016 at 22:05

   Enig! Nobody likes a blyant-diller!!

  • Reply
   Lillemor
   20. januar 2016 at 21:19

   Så langt har jeg aldrig tænkt før!!

 • Reply
  Ann
  18. januar 2016 at 16:33

  Jeg har engang været sammen med en fyr, der var rigeligt udrustet (det er min nuværende kæreste også). Andre synes, at det må da være heaven on earth, men problemet er, at det altså gøre mere ondt end rart. Og det bliver meget hurtigt til aaaav i stedet for ahhh. Jeg gav gerne afkald på et par cm (tror dog min kæreste er af en anden opfattelse, hvis du spørger ham :sweat_smile: )

  • Reply
   Lillemor
   20. januar 2016 at 21:18

   Ha ha, ja anatomien skal jo passe sammen trods alt 🙂

  • Reply
   lars
   12. november 2021 at 9:27

   wow

 • Reply
  Camilla Gry
  18. januar 2016 at 20:06

  Så vigtig en afstemning og så loader den bare i al uendelighed, så jeg ikke kan sætte min vigtige stemme…men tak for et godt grin og uundværlig info!

  • Reply
   Lillemor
   20. januar 2016 at 21:17

   Eeeigh øv 🙂

 • Reply
  Julie
  18. januar 2016 at 20:51

  17,9 ?? Er det så er-I-geret? Det magter jeg slet ikke.. pisse skræmmende!

  • Reply
   Lillemor
   20. januar 2016 at 21:17

   Det håber jeg sgu!!!

 • Reply
  Pernille
  19. januar 2016 at 17:58

  Vi legede den leg på mit kollegium for et par år siden “google al info om penis, så hvis man ikke helt magter Congo – af den ene eller anden årsag – har ungarere de længste i Europa.

  • Reply
   Lillemor
   20. januar 2016 at 21:16

   Ungarere?? Lyder ikke så eksotisk!! Så hellere Congo!

   • Reply
    hanne
    3. marts 2016 at 0:15

    du kan også finde en fra ungarn ? også tage ham med på en “eksotisk” tur til jordhulerne i congo ?

    • Reply
     Lillemor
     3. marts 2016 at 21:42

     Uh, ja! God idé!!

 • Reply
  Christina /karmamilli
  19. januar 2016 at 20:40

  KÆFT DU ER SJOV!!!

  Tak for aftenens absolut bedste grin!

  • Reply
   Lillemor
   20. januar 2016 at 21:15

   ‘Så lidt 🙂

 • Reply
  Chris
  21. januar 2016 at 11:01

  Hellere en lille tyk ER-I-GERET, end en lang tynd. BUM!

 • Reply
  hanne
  3. marts 2016 at 0:11

  så de har lige været nede i de aller farligste områder i afrika ved navn congo for at måle peniser ? LOL den sorte mand er stadig en slave den dag idag.. utroligt hvordan han bliver promoveret igennem hollywood medier som en dominant sterotype imens europæriske mænd kvæles i ligestilling og gayparader.. . kan man have en stor penis når man har lavt testosteron ? NEJ … og hvad er kendetegnet ved sorte ? store læber ? og hvad er kende tegnet ved folk som har lavt testosteron ? store læber.. . ‘After applying sampling weights and adjusting for age, percent body fat, alcohol, smoking, and activity, testosterone concentrations were not different between non-Hispanic blacks (n = 363; geometric mean, 5.29 ng/ml) and non-Hispanic whites (n = 674; 5.11 ng/ml; P > 0.05) but were higher in Mexican-Americans (n = 376; 5.48 ng/ml; P < 0.05). Non-Hispanic blacks (40.80 pg/ml) had a higher estradiol concentration than non-Hispanic whites (35.46 pg/ml; P < 0.01) and Mexican-Americans (34.11 pg/ml; P < 0.01). Non-Hispanic blacks (36.49 nmol/liter) had a higher SHBG concentration than non-Hispanic whites (34.91 nmol/liter; P < 0.05) and Mexican-Americans (35.04 nmol/liter; P < 0.05).’

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17456570

  As far as the bigger black penis size myth goes, every legitimate survey points to the fact that black men are significant smaller than white men. Tanzania was measured in a survey for condom size for the prevention of aids and the reordered average was 4.5 inches.

  http://pag.aids2012.org/abstracts.aspx?aid=10259

  Further evidence that debunks the black penis myth has come from a survey done in the US, which was taken by Huffington post. The results of this survey: all three of the biggest states are 90%+ white with around only 5% black. North Dakota which is primarily Nordic with virtually no blacks is #1; Rhode island which is 90% white almost no blacks is #2, then South Dakota, again mostly white, is #3.

  http://www.huffingtonpost.com/2013/12/03/penis-sizes-by-state_n_4379664.html

  And finally, a survey from Nigeria is especially significant, as Nigeria is in West Africa where most black Americans are from. This is a university conducted officially measured survey which concluded that blacks have a 5.2 average.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17191423

  • Reply
   Lillemor
   3. marts 2016 at 21:43

   Uh, du har virkelig din fakta på sin plads 🙂

   • Reply
    christina
    8. marts 2016 at 5:32

    lillemor det bare en uviden person som tror at hvide mænd herhjemme er noget speciel men.. jeg ved af erfaring at sorte mænd har langt større at byde på og jeg kan kun anbefale det 😉 ..

Svar