Ærlig snak Gode råd Life of a mom Skrupskøre børn

Hey dig dér…vis mig dit børneværelse?

2016-02-21 12.11.34

Ja, eller altså…dine børns børneværelse forstås. Hvis du har et børneværelse til dig selv, så kan det godt være du lige skal få en sludder med en ven…der har en eller anden form for psykologisk baggrund. Nå, men jeg mener det faktisk! Jeg vil skide rigtig gerne se børneværelserne hjemme hos dig! Har I lavet en lille hygge-krog? Har I et tema af en slags? Går I op i drenge/pige-farver? (Hovsa, dét er vist et helt blog-indlæg i sig selv…for ER der noget der hedder “drenge/pige”-farver?). Har I bare fået installeret puslepladsen helt ufatteligt hyggeligt eller er I kreative på en anden måde?

Her er vores børneværelser:

Lad os starte med divaens værelse. Til at starte med havde hun et mindre værelse, som lillebror siden hen har overtaget (billeder længere nede). Da hun begyndte at have en mening (and may I add: Jesus Christ!) befalede hun, at hun gerne ville have malet lyserøde vægge. Så da Lillebror rykkede ind på sit eget værelse (divaens gamle), i en alder af ca. 8 måneder, gjorde vi dette værelse klar til hende. Og lyserødt skulle der være. Og ja…ALT blev lyserødt. Men man er vel også en tøs og hun er vild med det. Og hun kommer sig vel over den lyserøde-prinsesse fase på et tidspunkt (håber håber håber).

2016-02-21 12.11.58

2016-02-21 12.11.07

Lillebrors værelse ser således ud:

2016-02-21 11.19.54

Og JA der er én der har tegnet med orange tush på væggen bag sengen…

2016-02-21 11.42.20

(Beklager det dårlige lys)

Og dét her værelse, betyder bare noget helt specielt for mig. For da vi flyttede ind i år 2012 og divaen kun var 9 måneder, gik Lillefar i gang med projekt-børneværelse. Han lavede “himmel-tema” og jeg er pjattet med det! Jer der har fulgt med her på bloggen noget tid, ved jo godt at ham dér Lillefar, er ret så kreativ med en pensel eller en blyant. Det har I nok luret på de tegninger han laver til bloggen. Således er der altså malet græs, bjerge, luftballoner m.v.

2016-02-21 11.57.35

Dengang han var i gang med at kréere børneværelset, spurgte jeg om der var noget jeg kunne male…han blev helt mærkelig i hovedet…han mener åbenbart ikke, at jeg besidder det store maler-talent. Hvilket han jo egentlig nok har ret i. (Jeg fik dog aller nådigst lov til at klistre nogle sommerfugle-klistermærker i loftet.) Til gengæld er jeg VILDT god til at se The Kardashians og drikke kaffe. Altså sådan bedre end gennemsnittet…hvis jeg selv skal sige det. Og dét er vel også en slags talent…?

Men men men, hvorom alting er, så har vi lidt planer om at flytte ind i det bette værelse og så lave et nyt værelse til sønnike. Vi har nemlig dette rum, som godt nok lige mangler en lille væg (mindre detalje – godt man har en håndværkerkæreste) som vi har planer om at lave til et drengeværelse:

2016-02-21 11.52.40

(Tapetet virkede som en perfekt idé, dengang vi flyttede ind. Nu? Not so much)

Jeg kunne vildt godt tænke mig et pirat-tema eller noget. Med pirat-skib malet på væggen, sammen med skattekister under vandet, en haj, nogle pirater osv. Måske endda en seng lavet som et lille pirat-skib? Man skal jo benytte sig af Lillefars talent, ikke sandt? Men nu skal jeg nok ikke presse ham for meget…om ikke andet måske lige vente, til han er færdig med at bygge det walk-in-closet som han er i gang med (sagde hun lige walk-in-closet, ja det gjorde hun!) Jer der følger mig på Instagram (@lillemorblog) har fået et lille sneak-peak. Og jeg fucking glæder mig til at se (og vise jer!) det færdige resultat!

MEN. Jeg vil gerne inspireres. Af DIG! Og tænkte derfor om du ikke har mod på, at knipse et par billeder af børneværelset? En hyggelig lille krog? En hyggelig bog-reol? Pusleplads? Skrivebord eller andet? Et billede af HELE værelset…? Så tænkte jeg at skrible et blog indlæg sammen MED billederne, så andre måske også kunne blive inspireret af jeres kreativitet/tema/stil?

Kom nu…det ku’ da være sjovt ik’? 😉

PS: NEJ værelserne ser på ingen måde sådan ud normalt, efter orkanen Lille-lort-på-snart-to-år og Frost-divaen-med-dukker-über-alles har rundet matriklen.

Find kameraet frem og knips et par billeder og send dem til jordemodertina@gmail.com. Så bliver jeg glad! Altså MEGA glad.

God søndag!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar