Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Inspiration til (dit?) børneværelse #1

Tick-Tock 100%

Jeg har fået SÅ mange flotte billeder tilsendt, efter jeg postede mit indlæg “Hey dig dér…vis mig dit børneværelse!”. (Hvor jeg selv viser billeder af mine krapylers værelser). TAK FOR DET! OG BLIV ENDELIG VED! Det er jo en ganske fin måde, at give andre forældre lidt inspiration på :)!

Pernille har sendt mig en masse flotte billeder af lille Emmas værelse. Og jeg må sige: Hold da kæft hvor er det et flot værelse! Jeg er fuldstændig draget af stilen, farverne og kreativiteten. Så Emma får sit helt eget indlæg her på bloggen 😉 Jeg har sludret lidt med Pernille-mor og fået lidt info om, hvorfra hun har fået skaffet sig remedier til dette fine pige værelse. Som hun skriver er “Emma lidt af en køkkenpige”, hvorfor det naturligvis sætter sit præg på stilen. Og jeg er vild med det! Hendes køkken er fandme flottere end mit køkken.

En del af tingene fra værelset (møbler, legetøj, dimser m.v), har jeg fundet direkte links til. Andre links er til look-alikes! Håber I kan bruge det!

Øverste billede:

Lyserød seng kan købes HER. Sengebord kan købes HER. Kanin-skab kan købes HER. Lyskæde kan købes HER. Sløjfe-knager kan købes HER. Pink lammeskindstæppe kan købes HER. Taburet kan købes HER. Opbevaringsposer kan købes HER.

Tick-Tock 100%

Pink/hvidt skab kan købes HER. Bord der passer til (de førnævnte) taburetter kan købes HER.

Tick-Tock 100%

Emmas meget kreative farmor har hæklet en del af legetøjs-maden, men man kan købe rigtig fint legetøjs mad af træ (samt andre træ-køkkenting) HER. Legetøjsmad i stof kan købes som fx sushi HER, som kager HER og som pizza HER. Derud over, er det også et lille fif at lave mad af perleplader!! Jep den er god nok. En firkantet helt brun perleplade, kan være rugbrød. En rund perleplade med rødelyserøde nuancer, kan være spegepølse m.v. Smart ik’?

Tick-Tock 100%

Kaffemaskine kan købes HER. Røremaskine kan købes HER. Brødrister kan købes HER. De små planter er fra Netto 🙂

Tick-Tock 100%

Blandede købmandsvarer som står i reolsystem på væggen til venstre kan købes HER. Andre typer potter og pander kan købes HER og HER. Te-sæt kan købes HER. Folkevognen på hylden, som jeg er helt og aldeles pjattet med, kan købes HER i rød.

Vi leger utrolig meget med vores køkken der hjemme…altså børnenes forstås. Jeg har ikke kunne finde køkkenet på billedet, men jeg har fundet nogle forskellige slags:

ABM_1457129674

1. 699kr. Kan købes HER. 2. 899kr. Kan købes HER. 3. 825kr. Kan købes HER. 4. 999kr. Kan købes HER.

Pheeew, jeg er helt svedt og har fået en pludselig trang til at rydde op på børnenes værelser. Okay, det er lidt løgn. Men jeg er imponeret! Er der andre ting på billederne som du synes er helt fantastiske, og hvor der ikke er link til, så smid en kommentar så er jeg sikker på, at Pernille-mor mere end gerne oplyser jer! Og har du selv et børneværelse du vil vise frem her på bloggen – og evt. kaste gode fif i andre forældres retninger? Så send gerne billeder til jordemodertina@gmail.com.

Tak til Emma for at vise sit værelse frem (og Pernille) 🙂

OBS: Nogle af ovenstående links er såkaldte affiliate-links, hvilket betyder at jeg, såfremt der foretages et køb gennem disse, erhverver mig en procentdel af købet. Der er ikke en mer-omkostning for dig! Det koster det samme som hvis du klikker dig selv ind på hjemmesiden uden om bloggen.

 

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Pia
  6. marts 2016 at 15:46

  Køkkenet er fra IKEA bare uden den øverste del og så pimpet godt op.

  • Reply
   Lillemor
   10. marts 2016 at 10:03

   Lige præcis!

 • Reply
  Marie
  7. marts 2016 at 19:35

  Ja jeg ville også sige at det ligner et pimpet IKEA køkken. Min søn har et, og jeg skal da lige love for at Jeg har fået ideer til hvad jeg skal i gang med at gøre ved det. Jeg tænker det må være guldspray og marmor hylde papir 😊

  • Reply
   Lillemor
   10. marts 2016 at 10:02

   Hej Marie! Du har helt ret, Emmas mor skrev tilbage, at det var et IKEA køkken som er pimpet op, lige præcis som du beskriver 🙂 I er sgu så kreative der ude!

Svar