Ærlig snak De der mænd dér Gode råd Life of a mom

1 – 0 til parforholdet!

screenshot-20181213-134539-instagram.jpg

Der findes ret mange små oaser, rundt omkring i landet, som man faktisk slet ikke er vidende om. Før i tiden drog jeg altid ind mod Københavns centrum, hvis jeg skulle løsrive Lillefar og jeg selv fra familielivet for en stund og hellige parforholdet nogle timer. Det var altid restauranter så tæt på centrum, der tiltrak min opmærksomhed, når vi fik chancen for at gå på date. Men efterhånden er vi blevet ret gode til at søge ud af byen i stedet. Og søge nye spisesteder og oaser, vi kan gå på opdagelse i!

Forleden var Lillefar og jeg så heldige, at børnene blev kastet (bogstaveligt talt!) i armene på svigermor, der om nogen er god til at bakke op om, at man som par ikke kun skal drive den dersens familievirksomhed, men også værne om parforholdet. Så Lillefar og jeg satte os ind i den firehjulede og kørte mod Strædet Køge, hvor vi var blevet inviteret på frokost.

Selvom både Halifax og Café Siesta også så tillokkende ud, var det altså Bones der dannede rammerne om en helt perfekt getaway for Lillefar og jeg. Og jeg skal lige love for at en stribe spareribs fra Bones, kan få selv den største håndværker – i dette tilfælde Lillefar, det lille nips på 196cm – til at klappe kaje! Vi fik begge en overdådig frokost og levnede begge.

Det er virkelig virkelig rart nogle gange, at få lov til bare lige at være mand og kone alene. Ikke mor. Ikke kok. Ikke smørrebrøds- (læs: madpakke-) jomfru eller husholderske. Men bare mand og kone, og få lov til at kigge sin mand i øjnene, uden at der bliver kastet med bussemænd eller vist bar numse i ens synsfelt. På Strædet Køge ligger der intet mindre end fem restaurationer, som jeg sagtens kan anbefale at gå på opdagelse i, hvis man alligevel er ude og bruge hele madbudgettet på shopping. Jeg kan dog ikke anbefale at hive den mandlige part med ind i fx Gina Tricot mhp. at komme med råd til nytårsoutfit! Det var ikke en succes, der er det nok bedre at tage en veninde med under armen ?

Hver gang vi er ude alene, kan jeg mærke at vi lige forlænger vores parforhold med 10 år. Og det er fandenfiseme vigtigt at prioritere! Så blot lige en anbefaling om at værne om parforholdet – og at det ikke skader at søge nye (restaurations-) græsgange!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar