10 ting Det shjaw! Gode råd Life of a mom Skrupskøre børn

10 ting jeg vil gøre mod mine børn, når de bliver teenagere (payback is a bitch!)

New_Doc_89_1

Jeg er ikke for fin til at indrømme, at jeg synes det har været det vildeste at blive mor. Fantastisk, jo da…bevares! Men fysisk og psykisk også det vildeste! Man er jo én stor omvandrende lommelet! Et omvandrende tørkloset! JA jeg er blevet skidt og tisset på en’masse. Og så har jeg nærmest ikke skulle stille vækkeur siden 2011, hvor Kummefryseren kom til verden. Hun beriger os STADIG med sit selskab klokken-før-seks-om-morgenen. Mandlen der nu er to år, er ligeledes aldeles gavmild med søde ord, knus og kys flere gange om natten. I øvrigt har han aldrig været bleg for, at agere tornado i det lille vestegns-hjem. Så ALT man ønsker at bevare i levende/hel stand, skal stå minimum 2 meter oppe fra jorden, så det er uden for hans (tornadoens) rækkevidde.

Og det har fået mig til at tænke: Hvordan kan jeg gøre gengæld når de bliver større?

 • Jeg vil begynde at råbe mærkelige lyde om natten, lige ind til de vågner – og så stoppe. Så snart jeg fornemmer de har fundet søvnen igen, vil jeg atter råbe til de vågner. Og stoppe…lige ind til de atter hengiver sig til søvnen igen. Dette vil jeg fortsætte med…ja, lad os bare sige et par timer.
 • Jeg vil lade snotten løbe på mig selv og tørre elleve-tallet af i deres nye, rene bukser. Bare fordi jeg kan. (+10 point til mig selv, hvis jeg gør det, inden de skal til stor fest)
 • Jeg vil offentligt og i deres nærvær spørge dem i et gevaldigt højt toneleje: “Hvorfor lugter den mand så meget under armene?”. Eller: “Hvorfor har den dame mon overskæg?”. Og forlange et svar. Prompte. Og bagefter hviske dem i øret: “Der kan du se; prøv DU lige at kom med en hurtig forklaring på dét HVA’!!”
 • Jeg vil skide igennem mit tøj – JO JEG VIL – helt bevidst…og sætte mig på skødet af dem. Og ikke sige noget…før de selv mærker den varme, sivende fornemmelse. Og hvis ingen umiddelbar afføringstrang, vil jeg i stedet fremprovokere en god gang opkast. Bare lige sådan som en slags Plan B.
 • Når jeg er til middag hjemme hos dem (antaget at de er skrubbet hjemmefra i sen teenage alder) vil jeg, når jeg er færdig med maden, svinge armen ind over spisebordet, og ganske bevidst vælte glas og tallerkener på bordet (gerne på gulvet). Bare som en slags pay-back.
 • Jeg vil gå ind og lægge mig ved deres side i deres seng. Og tisse. Uden varsel! Og sige: Tak for sidst!
 • Jeg vil forlange deres opmærksomhed kl. 04.30 om morgenen hver lørdag/søndag i en periode på minimum 3-4 måneder. Og sige: pay-back is a bitch!
 • Såfremt de har planter/blomster stående til offentlig skue, vil jeg enten vippe den én på kassen, rive samtlige blomster af eller lege håndgranat med så meget af jorden som muligt. Igen: Bare fordi jeg kan.
 • Såfremt jeg mærker et lille nys på vej, vil jeg hurtigst muligt bevæge mit korpus hen foran mine børn og give dem et nys LIGE i ansigtet. Og lade alle sekreter få frit løb! Hvis jeg rammer dem i øjet, vil jeg betragte det som “bulls eye”.
 • Jeg vil tage med dem ud og shoppe, men pludselig og uden varsel, lægge mig fladt på gulvet og rulle aggressivt rundt, alt i mens jeg råber “AAAARHHHWEAAASÅÅÅUURRRAAARGH!”. Faktisk vil jeg lave både Flitsbuen, The Jelly-man, Alligatoren, The possessed, Skrigeren og Volds-anklageren. Alle kendt som børnenes dødbringende våben (læs mere om dem HER).

Noget jeg har glemt??

HUSK i øvrigt, at du fortsat kan være med i konkurrencen om en 3-dages juicekur. Vinderen trækkes på søndag d. 27. marts! Læs mere HER.

Har du lyst kan du også læse: Man ved man er blevet mor når…

 

You Might Also Like

20 Kommentarer

 • Reply
  www.skøreliv.dk
  23. marts 2016 at 13:15

  Det er lige før du skulle lave en ‘print-selv-version’ af ovenstående til glæde for hele folket! Jeg tror personligt jeg ville tilføje noget til dit punkt hvor man er inviteret ud at spise hos afkommet: her skal man huske at gøre et stort nummer ud af at prikke til maden, se fornærmet ud, sige “ADRRR!…!” og “DET kan jeg IK’ li’!”

  • Reply
   Lillemor
   23. marts 2016 at 20:59

   Det er helt sikkert også en god én at have med 🙂

 • Reply
  Karina
  23. marts 2016 at 13:28

  Kæft det er sjovt😂 Sidder i Legoland og griner for mig selv, mens manden på bænken ved siden af mig kigger underligt på mig😝

  • Reply
   Lillemor
   23. marts 2016 at 20:59

   DEJLIGT du kunne lide det Karina 🙂

 • Reply
  Cille
  23. marts 2016 at 14:05

  Min mor plejede at synge en godmorgen sang, når hun mente at nu skulle jeg stå op! Det var MEGET irriterende, når man som træt teenager, har en ultra morgenfrisk mor – det er hævn i sig selv 🙂

  Min lillebror der er 10 år yngre end mig, fik en dag for laaang tid siden det jeg vil kalde et bitchflip og gad ikke gå længere, det resulterede i at han smed sig ned på knæ, i sin flyverdragt midt i en hundelort – og så ville han op bagefter! Det kom han IKKE.. Vi var kun 2 min fra at være hjemme..

  Men det er sådan nogle ting jeg nok vil give videre en dag! Har givet min mor tilbage, da jeg så begyndte at gå i byen – for der kom jeg hjem om natten i festhumør og sang for hende.. Så husk, de kan også give payback igen 😀

  • Reply
   Lillemor
   23. marts 2016 at 20:59

   Ha ha ha! Mon hun gjorde det som en hævn, lige som vi planlægger at hævne os når børnene bliver ældre?? 🙂 Og ha ha FEDT du gav igen!

 • Reply
  Pernille
  23. marts 2016 at 17:48

  Min kæreste planlægger at stille sig uden for vores søns værelse, når han har en kæreste på besøg, og så ellers bare råbe og skrige, bedst som de forsøger at have sex. Vi er vidst blevet afbrud en gang eller 20.

  • Reply
   Lillemor
   23. marts 2016 at 20:16

   20?!! Hvor mange år har I været kærester… 10? Men god plan i øvrigt! 😊

   • Reply
    Pernille
    23. marts 2016 at 23:11

    Hahahaha, vores søn er kun seks måneder, så han har et ganske godt track record!

 • Reply
  Stine
  23. marts 2016 at 18:15

  Dine teenage børn kan jo ske at være vågne der ved 4;tiden uanset i weekender. Der ville være en bedre hævn at kræve deres opmærksomhed ved 8-9 tiden og også mere overkommeligt for dig selv. Det stemmer jeg på.

  Havde i øvrigt en diskussion med min datter kl 04:44 om hvorvidt der var morgen eller nat. Jeg vandt!!! (Hvis du er i tvivl stemte jeg for nat).

  • Reply
   Lillemor
   23. marts 2016 at 20:12

   Ah ja, god pointe! Kl 8-9 er skrevet bag øret! Tak for input 😊. Og fedt du vandt i morges! Det er de små sejrer der tæller

 • Reply
  Ann
  24. marts 2016 at 19:41

  😂😂😂😂😂
  Hold nu op …. Grine flip over at, læse denne.
  Tak

  • Reply
   Lillemor
   24. marts 2016 at 21:26

   Juhuuu!! 🙂

 • Reply
  Henkogt Hverdag
  26. marts 2016 at 14:33

  Hvor er det bare en fantastisk plan!
  -Og hvor er du bare fantastisk sjov!!
  -Og hvor er det bare en fantastisk tegning! (Lille får må ALDRIG stoppe!)

  • Reply
   Lillemor
   26. marts 2016 at 22:11

   Tusind tak for de søde ord 🙂 Jeg tor HELDIGVIS at jeg har fået Lillefar overtalt, til at fortsætte med at tegne!

   • Reply
    Henkogt Hverdag
    27. marts 2016 at 13:18

    Også selvom dine læsere åbenbart kalder ham Lille får 😉 Heldigt!

 • Reply
  Helene
  26. marts 2016 at 15:01

  Søde du, nu har jeg helt ondt i mellemgulvet af at vræle og hikke af grin. Det hjalp så ikke rigtig på sagen, at min teenagesøn sad ved siden af og tyssede på mig.
  Mit mål er helt klart at lære kunsten at kaste lidt op ned af skulderen på ham, når vi kramere 😂😂😂😂
  Af hjertet tak for et fantastisk indlæg ❤❤❤

  • Reply
   Lillemor
   26. marts 2016 at 22:11

   Kære Helene. Hvor dejligt at du kigger med her på bloggen 🙂 Og hvor er det skægt, at din søn sad lige ved siden af! Håber at du kan bruge nogle af mine fif! De fortjener det, de små bastarder 😉

 • Reply
  IDBioskop21
  31. juli 2018 at 17:56

  After going over a number of the blog articles on your web site,
  I truly appreciate your way of writing a blog. I saved it to my bookmark
  site list and will be checking back soon. Please check
  out my website too and tell me how you feel.

 • Reply
  Bandar Ceme Terpercaya
  24. september 2018 at 7:08

  Thank you a bunch for sharing this with all folks you actually know what you’re talking about!
  Bookmarked. Kindly also seek advice from my site =).
  We may have a hyperlink change arrangement between us

Svar