Ærlig snak Gode råd Luk røven

Hvordan bliver man en stor blogger?

Ja jeg ved det fandme ikke 🙂 !!

MEN jeg bliver ofte spurgt, hvordan JEG blev en stor blogger og også hvordan jeg blev en succesfuld blogger. Og inden du står helt af og tænker, at jeg lige skal til at få hovedet ud af min egen røv, så læs lige med her! For lad mig lige understrege én ting: Der er bestemt forskel på (i min optik), at blive en stor blogger og at blive en succesfuld blogger. Bevares, de to ting kan skam sagtens forenes. Men jeg er langt fra en stor blogger – dog vil jeg betegne mig selv som succesfuld 😉

“Hvordan fik du din blog kendt” blev jeg spurgt om i det her indlæg. Overraskende nok er det faktisk et spørgsmål, jeg er blevet stilt et par gange. Og folk er ikke nærige med ord som “kendt” og “stor” og “succesfuld”. Og det er egentlig ret sjovt…for jeg er jo faktisk bare “en lille fisk” i det store blogger-ocean!! Nuvel, jeg har da fået stablet mig en solid følgerskare på benene – flere end jeg i tidernes morgen havde forestillet mig. Men mange af mine blogger-kollegaer har måske det fem-dobbelte – og på en “stille dag” har de måske det ti-dobbelte af læsere end jeg har, på en særdeles aktiv dag! Når jeg fx har skrevet et indlæg der har sparket røv, så er der måske et par tusinde der har læst med. Og det er fandenfiseme mange synes jeg. Men om end jeg har en klar fornemmelse af, at der er en del af jer der fast læser med og på den måde er ret tro mod Lillemor-universet, så er jeg altså blot en af de “mindre” blogger-fisk 🙂 Jeg har nogle blogger-kollegaer der ude, der virkelig formår at være både pisse sjove, pisse seje, pisse søde (pisse irriterende, ik’) og mode-rigtige. Okay, jeg er måske i besiddelse af en humoristisk sans. Men jeg kan sgu godt være en snerpet tante og så aner jeg ikke en pind om mode 🙂 Og måske førnævnte i det store hele trækker mere, end en vestegns mor med havregrød i håret og bussemænd på benet (altså mine børns…) og som i øvrigt bander en del (har jeg lige opdaget, efter at have læst ovenstående. #SorryNotSorry)

Men ved du hvad…? Jeg er pisse hamrende tilfreds alligevel!! Og jeg har ikke planer om at forandre mig 😉

Tænk sig at der er NOGEN der overhovedet gider bruge tid på, at læse med her hos mig. Tænk sig at NOGEN skænker Lillemor en tanke i løbet af dagen. Helt ærligt? Det er da succes i sig selv. Der er nogle bloggere jeg bare har lyst til at ørle ned af ryggen og stikke en flad med et vådt ammeindlæg. Nogle der bare craver mere og mere. Flere læsere, flere sidevisninger. Nogle der glemmer værdien i den enkelte der læser med. Den enkelte derude man som blogger kan have indflydelse på. Om det er et smil på læben, et indlæg man som læser kan relatere til eller andet. Jeg tror dét er vigtigt at huske – man kan ikke gøre det op i tal. Bevares, jeg kan da godt forstå at det er interessant at følge med i udviklingen! Og jeg byder da også enhver ny læser velkommen! Det er da for fedt at der er nogle der gider, at være en del af Lillemors univers. MEN jeg må indrømme, at jeg allerede betegner mig selv som succesfuld. For jeg har allerede opnået langt mere med den her blog, end jeg nogensinde troede var muligt.

2016-08-08 20.34.40

Nå, det var bare lige dét jeg ville sige. Billedet er i øvrigt fra en blogger fest hvor jeg muligvis havde fået 2-3 (og tyve) gin og tonics for meget. Og kender I det hvor man altid ser skæløjet ud på billeder og måske endda af uransagelige årsager, har en dusk persille mellem fortænderne? Sådan er det altid med mig. Så derfor besluttede Meyermor og Voxtrup sig for, at tage nogle ægte mode-blogger-billeder af mig ude på lokummet 🙂 Med svingende succes vil jeg sige. Det lader jeg sgu mode-bloggerne om i fremtiden.

Jeg skrev for lidt tid siden et indlæg, om de bloggere jeg selv elsker at følge. Læs indlægget HER hvis du lyster!

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  ReBecca
  8. august 2016 at 22:34

  en blog er vedkommende, når man fornemmer personen bag – der skal være autencitet, og også gerne humor. Det bliver for meget, hvis bloggeren er for for selvhøjtidelig, sådan har jeg det i hvert fald. Jeg er interesseret i, hvad almindelige kvinder har på hjerte. Alle de der iscenesatte fotos med det perfekte liv – det ved vi jo godt er løgn.
  Jeg synes du virker sød og sjov, og ligetil jeg er selv kreativ, har for længst outsourced mit yngel, og din blog er alligevel vedkommende for mig. Du har en fin blog og det skal du egentlig være ret stolt af, fordi den handler ikke om mode, om det perfekte hjem eller fantastiske kreative projekter. De fleste har noget af dette indhold (måske også noget om børn/små børn, men der er JEG ikke længere) – Du har heller ikke fantastiske ideer til madlavning/opskrifter (ja, undskyld). Du har indhold om børn, men du har så meget andet, så du er bare dig selv. Og det er sejt. Jeg følger en del, især på insta, for at få inspiration til boligindretning, planter eller krea-ting.
  Du er sjov, ærlig – og ikke bare opslugt af morrollen., og babyer, selvom det er dit liv lige nu, OG dit arbejdsliv. Og jeg er stadig vild med dit frække blink (jeg har en mand – bager ikke 🙂
  Bliv du bare ved med at være dig.

 • Reply
  Marianne
  8. august 2016 at 22:36

  En flad med et vådt ammeindlæg – Hahahaha jeg er helt færdig af grin 😂😂

 • Reply
  Jonas Persson
  8. august 2016 at 23:11

  Du er min total yndlings blogger ( og jeg vil aldrig være dig utro )…. Skal jo stadig tænke lidt på mit Badass ry, så tror det er nok jeg læser lillemors blog!…💪😂

 • Reply
  http://www.dropping-anchor.com/
  9. marts 2017 at 18:06

  As a UofA student for the last three years, I have been constantly dismayed at the number of kids who drink diet coke like it was water…or more accurately, instead of water. It is ubiquitous in the classroom, and many people freely admit that they don’t drink water; only soda. I can only hope that the students will someday realize how much better they will feel if they drank as much water as they do coke. i think some of these students might actually drop out if diet coke were suddenly unavailable!

 • Reply
  http://www.whatsyouroldbrooklyn.com/
  24. marts 2017 at 12:57

  I really would choose to put in a vast thumbs in place to your wonderful knowledge you possess right here using this post. I am coming back to your blog site for additional immediately.

Svar