Ærlig snak De der mænd dér Det shjaw! Gode råd

Mine læsere er (åbenbart!) nogle små grissebasser! + Fakta om jer!

2016-05-12 15.36.46

Når man har en blog så har man mulighed for, at gå ind og kigge på en masse fakta om ens læsere. Hvad aldersgruppen er. Hvor I verden læserne befinder sig. Og sågar hvorfra – altså fra PC, tablet eller telefon ens blog bliver læst fra. Dette blandt meget andet.

MEN…mine damer og herrer.

Jeg kan OGSÅ se, hvilke søgeord på nettet, der har ført læsere hen til min blog. Og jeg er mildest talt…ja…overrasket!! 🙂

Disse søgeord (blandt mange!) har nemlig fulgt læsere direkte til min blog:

 • Sexhistorier – Well well, der var vist noget med, at jeg engang fik en masse gode herrer, til at fortælle om deres pinlige sexhistorier. Det var ret sjovt! Jeg morede mig i hvert fald selv gevaldigt ved at læse dem 🙂 Du kan også læse dem, ved at klikke HER.
 • Hvor kan man købe voksenbleer – Okay, den ved jeg ikke lige helt hvor kommer fra. Men jeg er da ikke for fin til at indrømme, at jeg måske én gang eller to har nævnt, at man da kan have lidt svært ved at holde på vandet, efter man har fået børn. Hvorfor er der aldrig en jordemoder der har fortalt mig, at man skal knibe efter fødslen?? Det er ikke så lang tid siden at jeg på min Instagram profil (@lillemorblog) postede et opslag om, at jeg havde hørt mig selv sige til min datter: “Nej lille skat, mor hopper ikke på trampolin…Så tisser mor i bukserne….Det ved du godt!” Og hey…jeg er vel ikke den eneste vel?…vel?….vel…?
 • Min mand smækker mig SÅ hårdt – Oh dear! (Er det godt eller skidt i øvrigt?) Jeg tænker i øvrigt at det må være i forbindelse med “sexhistorier” at det er kommet frem. Mindes ikke at jeg har udgivet et sådan indlæg…men én gang skal jo være den første! Eller hvad?
 • Hvordan fortæller man en 4-årig hvordan baby kommer ind i maven? Et MEGET tabu-belagt emne her hjemme!! Min datter har tidligere spurgt mig og det har jeg skrevet om HER. For at være ærlig magter jeg SLET ikke samtalen. Og tænker at jeg snart lige skriver lidt mere om det!
 • Mandeinfluenza – Oh ja, sygdommen over dem alle (said no woman ever!). “(…) sygdommen der – modsat mange andre sygdomme – lammer sit offer og gør det hjælpeløs, selv med en kropstemperatur på kun 37,8C. Man vil opleve at kroppen afstår alle basale kropsfunktioner – det er et held at vejrtrækning hos den sygdomsramte overhovedet formår at bevares (…)”. Læs hele mit indlæg om den frygtindgydende, forfærdelige og umenneskelige sygdom HER. (Advarsel: Sarkasme kan forekomme.)
 • Min penis er 7 cm kort – Av av…ja, det lyder jo ikke for godt. Og stakkels mand der har skrevet dette i googles søgefelt i desperation, for SÅ at blive ført hen til en mor-blogger. Arme kræ. Ikke desto mindre skrev jeg lidt om emnet tissemænd i indlægget “En meget vigtig penis-snak (og vigtig penis-info!)” HER. Og der er en lille afstemning i, som du er MEGET velkommen til at deltage i 😉 For helt ærlig…er du til Congo tissemænd?

Så som du nok kan se, er der mange tossede søgeord. Der ud over kan jeg fortælle, at størstedelen af jer bor i Danmark, men at 3 bor i Japan, 13 på (er det eller I? Forstår det aldrig) Grønland, 18 i Italien osv osv. I læser mest med fra mobilen og er generelt glade for Apple iPhone – iPhone 6 for at være specifik 🙂 Jeg er dog en Android skøge.

Se DET var da lidt vigtig info, her på en solrig torsdag hva’?

Rigtig god dag til jer. Jeg har fået overtalt ham dersens Lillefar til at grille bøffer og pølser i aften – OG åbne en flaske rødvin. Glædelig lille-fredag til jer!

 

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply
  S
  12. maj 2016 at 18:25

  I Grønland, fordi det er et land. Man tænker på, fordi man opfatter Grønland som en ø ligesom fx Bornholm, men det er trods alt et land så tænk i Danmark, i Norge, i Grønland.

 • Reply
  troldemor
  13. maj 2016 at 14:39

  se nu er du skyld i at min familie er overbevist om at deres mor er mere skør end hun plejer at være, kom til at grine ret højt da jeg læste dit indlæg, så nu må jeg vist heller ud og i tørt tøj, kom til at sprutte kaffe ud over mig selv da jeg begyndte at grine.
  tak for det gode grin, det trængte jeg til.
  god weekend
  troldemor

  • Reply
   Lillemor
   17. maj 2016 at 13:57

   Ha ha ha, hvor DEJLIGT at høre Troldemor 🙂 Det er jo lige præcis formålet ved mit bloggeri 🙂 Så jeg har ikke dårlig samvittighed!

 • Reply
  Louise
  16. maj 2016 at 9:11

  Kan kun anbefale at du tager hvordan kommer baby ind i maven snakken før skole alderen.
  Når de går i børnehave har de ikke så mange spørgsmål:) og du kan findexen masse børnebøger at gemme dig bag.
  Jeg havde snakken med min pige da hun gik i børnehave og det gik nemt og var ikke pinligt. Hun har så efterfølgende delt ud af sin viden til vennerne i børnehaven.

  • Reply
   Lillemor
   17. maj 2016 at 13:56

   Uh god anbefaling!! Overvejer også at tage snakken meget meget snart…selvom jeg frygter den!! Men det er selvfølgelig også fjollet 🙂

  • Reply
   Lisa t
   30. april 2017 at 16:33

   Jeg erklærer mig enig!! Jo yngre de er, des mere accepterer de din historie. Og jo ældrede bliver vil de stille flere spørgsmål for at få yddybet! Tag på biblioteket uden børnene, og kig nogle børnebøger om emnet igennem. For nogen fortæller det råt for usødet, og andrevil gerne holdelidt fast i at storken er indblandet. Jeg kan iøvrigt fortælle atmin datter var 5 år da vi havde snakken. Og et par dage senere udbrød hun meget overasket “så har moster bollet TO gange med onkel?!?!?!” 😂

 • Reply
  Joan
  19. maj 2016 at 16:24

  Min dreng (8 år) kom hjem og fortalte meget malende til undertegnede og hans lillesøster (5,5 år) hvordan man altså fik børn.
  “Mand ligger nøgen ovenpå nøgen dame, så ryster de sådan lidt i koppen, og vupti så er der en baby i maven. Og når den skal ud, kommer den bare ud af tissekonen. Og hvis man ikke vil have børn, skal manden huske et kondom”.. Efterfulgt af, “mor dig og far glemte vidst lige der der kondom et par gange”… 😂
  Undertegnede sad måløs tilbage, og kunne kun nikke og sige ja. Og så var den snak ligesom taget 😊

  • Reply
   Lillemor
   20. maj 2016 at 14:42

   Ha ha ha “ryster kroppen et par gange!” Lyder meget bekendt 😉 Men meget klog beskrivelse. Jeg tror også at jeg snart må tage snakken. Selvom jeg gruer for det!!

Svar