Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Life of a mom

Lillemors absolut yndlings-bloggere:

ABM_1462903683Kender du Bloglovin’? Det er en app hvor man (meget hurtigt) kan oprette sig og derefter søge på sine yndlinsbloggere. Når man så har tid og lyst, kan man hurtig trykke sig ind på sin app og se alle de nyeste indlæg fra sine yndlinsbloggere. Man kan også bare trykke på én specifik blogger og så få et overblik over alle de indlæg, man ikke har fået læst endnu. Smart ik’? Jeg bruger selv appen og har alle de bloggere jeg følger samlet dér. Nogle “blog-shopper” jeg hos – hvilket betyder, at jeg kun læser med i ny og næ, eller hvis overskriften lige fanger mig – og andre er jeg helt og aldeles trofast læser hos. Altså læser ALLE indlæg. Måske ikke lige når de bliver udgivet, men det er sikkert som amen i kirken, at jeg får dem læst.

Jeg er ofte blevet spurgt hvilke blogs jeg selv læser. Derfor tænker jeg at det nu er på tide, at lave et lille indlæg om dette – måske du kunne blive inspireret? Oven i købet har jeg fået Lillefar til at tegne dem 🙂 Da jeg var forholdsvis ny i blogger-verdenen, skrev jeg også et indlæg (læs det HER) hvor jeg også nævnte nogle af de bloggere jeg fulgte. Og på trods af at jeg fortsat er fast læser hos de fleste af de nævnte, så er der altså ikke lige nogen grund til at nævne dem igen! – Men tjek også lige dem ud!

Nå, let’s get to it!

2016-05-15 13.30.06New_Doc_98_4Miriam er mega sjov og velartikuleret. Hun er virkelig god til at skrive og når man først begynder at læse med, bliver man lyn hurtigt fanget! Hun er single med stort S og hendes singleliv bliver livligt beskrevet – også på trods af, at der ikke altid er så meget action, som man kunne ønske sig :). Hun kan få et blog indlæg om sin kat Frank, til at være mere interessant, end man tror er muligt. Der ud over er hun også en ret aktiv mode blogger. Jeg er aller mest fan af hendes blog indlæg med overskriften Jeg er jo Bridget Jones. Sjove, pinlige og kiksede anekdoter om hende selv. Åndssvagt sjovt! Læs fx:

2016-05-15 13.56.532016-05-15 13.55.02

Læs resten ved at klikke HER. Følg desuden bloggen på Facebook og på Instagram.

2016-05-15 11.48.13New_Doc_98_1Elisabeth der driver bloggen, er jo gået hen og blevet min BBF (Best Blogger Friend). Vi fandt ud af, at vi bor 150 meter fra hinanden og siden da, har vi drukket kaffe, spist kage og drukket vin på et næsten perverst niveau. Jeg tror at både Lillefar og Fyrsten er lidt nervøse for, om vi snart slår op med dem, for at flytte sammen. Men hey – de kan få børnene, hvis vi får vinsamlingen. det må være fair fordeling. NÅ, men i hvert fald læser jeg fast med hos Fyrsten&Fruen. Jeg synes at deres historie er helt enorm fascinerende. Fyrsten og Fruen har to børn sammen. Ane på to år har en moster der også er hende der har født Ane, MEN faderen er Fyrsten. Til gengæld er Fyrsten ikke biologisk ophav til lillebror Jasper, der siden er kommet til. Men Fruen, Elisabeth, har tilgengæld født ham. – Forvirret? Læs hendes blog for fantastiske fortællinger om vejen til deres lille familie. OG så er hun der ud over også bare pisse sjov. Når jeg læser med står der ofte væske ud af alle ender – så sjov er hun. Et eksempel er dette indlæg:

2016-05-15 13.12.492016-05-14 22.30.24

Læs resten ved at klikke HER. Følg desuden bloggen på Facebook og på Instagram.

2016-05-15 14.15.09New_Doc_98_9Navnet er Nana og hun blogger under navnet Voxtrup. Men du kender hende måske bedre som Abudhabihausfrau? Hun har i lang tid været en aktiv Instagrammer og man skal IKKE være penis forskrækket, hvis man følger hende på IG! Der ud over er hun Christopher fan og jeg tænker, at det kun er et spørgsmål om tid, før hun får politiets besked: “minimum 200 meters afstand fra knægten”. Jeg er ret sikker på, at hun ville æde ham med hud og hår hvis hun fik muligheden. Ikke desto mindre har jeg haft æren af at møde hende et par gange nu og hun er helt fantastisk og en god og lidt anderledes mor blogger. Fuldstændig nede på jorden. Hun er hamrende skæg og jeg følger fast med hos hende, om end det handler om anekdoter fra familie livet eller om tissemænd. Det her indlæg fik i hvert fald mig til at grine:

2016-05-15 14.33.052016-05-14 22.25.27Læs resten ved at klikke HER. Følg desuden bloggen på Facebook og på Instagram.

2016-05-15 15.47.09

New_Doc_98_5

Eline er single, jordemoder og bare generelt pisse uheldig 🙂 På den sjove måde. Hun formår i hvert fald at beskrive en masse kejtede situationer, så man sidder tilbage som læser og holder sig for øjnene og gruer for det næste man læser – alt sammen med et smil på læberne. Om jeg fatter at hun kan forvilde sig ud i alle de tossede situationer? Hun skriver virkelig godt og det er hyggeligt at følge med i hendes hverdag – om end det er i privaten eller i hendes skriverier som jordemoder. Og så tegner hun helt enormt flot – der er tegninger til alle indlæg. Deraf navnet SortPåHvidt. Jeg er jo aller aller ALLER mest til de indlæg jeg kan grine af. Fx det her:

2016-05-15 16.14.29-2

2016-05-15 15.56.43-2

Læs resten ved at klikke HER. Følg desuden bloggen på Facebook og på Instagram.

2016-05-15 15.09.01-2

New_Doc_98_2

Cecilie er mor til tre børn. Tre. Altså 3. Som i 1-2-3. Vildt ik’? Jeg har mødt hende ved flere lejligheder og endda været pløre fuld med hende. And let me tell you people…jeg er fandme glad for, at sådan én som hende har en blog. Hvorfor? For hun er simpelthen bare sådan en god mor. Hun er sådan én man gerne vil være (altså sagt på den ikke-stalker-agtige-måde). Hun er sød, intelligent og pisse sjov. Og rummelig. OG der bliver talt om de svære ting ved forælderskabet også – ret vigtigt ik’? Fik jeg sagt at hun har tre børn? TreGodeGrunde. Jeg grinte meget af det her indlæg:

2016-05-15 15.09.37-2

2016-05-14 22.23.43

Læs resten ved at klikke HER. Følg desuden bloggen på Facebook og på Instagram.

2016-05-15 11.48.39-2

New_Doc_98_8

Alexandra har faktisk kun blogget i meget kort tid, men lynhurtigt er hun steget til vejrs og har fået skabt sig en imponerende læserskare. Og jeg forstår det sagtens!! Hun tager i den grad bladet fra munden og involverer sine læsere i hele følelsesregisteret – og bryder en del tabu belagte emner. Tonen er til tider lidt hård, men dét synes jeg egentlig også bare er med til, at gøre hende helt igennem unik. Hun har en lille søn og en kæreste der er pilot (og som hun har mødt på tinder – der af navnet MigOgMinTinderBaby) og blogger om alt mellem himmel og jord. Én man helt klart bør have på sin blogger liste. Ét af hendes første indlæg er også mit favorit indlæg (virkelig sjovt!):

2016-05-16 13.32.12-2

2016-05-16 13.42.28

Læs resten ved at klikke HER. Følg desuden bloggen på Facebook og på Instagram.

That’s it! Kender du til nogle af ovenstående bloggere? Og hvad synes du om dem? Jeg er (desværre) ret vane-menneske og læser faktisk bare de samme blogs om og om igen. Fordi jeg kender dem og ved hvad jeg får retur. I virkeligheden er jeg nok ret dårlig til, at finde nye bloggere. Kender du nogle jeg lige bør lure med hos? Jeg kan jo selv sagt godt lide mor-bloggere, men der skal gerne være humor OG knap så meget skriveri om mellemørebetændelse og luse-kure 😉

Og hey – hvad synes du om tegningerne Lillefar har lavet til?

You Might Also Like

19 Kommentarer

 • Reply
  www.skøreliv.dk
  16. maj 2016 at 14:43

  Jeg vover lige at anbefale mig selv… Mummyblog, det iturevne glansbillede og MED vasketøj… Kig forbi, du skal være så hjertelig velkommen!!

  • Reply
   Lillemor
   17. maj 2016 at 13:56

   Jeg kan ikke finde dig på Instagram?? Hvad mon du hedder der? Jeg vil meget gerne kigge med.

 • Reply
  Stine
  16. maj 2016 at 14:48

  Du har god blog – smag mange af dem du nævner er of pa blandt mine favoritter (og min blog loving talte 62 Bloggere sidst jeg tjekkede). De to jeg ikke kender som du nævner må jeg vist lige få tjekker ud.

  Men har du ikke gjort Cecilie 3 år ældre end hun er. Er hun ikke kun 27 år. Eller bist lige blevet 28 år?

  PS. Ret fine tegninger.

  • Reply
   Lillemor
   17. maj 2016 at 13:55

   Jo, jeg fik vist lige gjort Cecilie lidt ældre end hun er, blev helt i tvivl så nu har jeg rettet det 🙂 Tak fordi du var opmærksom! Og ja, de er ret fine de tegninger ik? Han kan altså noget ham Lillefar

   • Reply
    Stine
    17. maj 2016 at 20:41

    Han kan bestemt noget. Flere af bloggerne kunne jeg genkende uden ar læse navnet… Og det da utrykk for at talent (fra hans side forstås. Vi snakker ikke om min blog – afhængighed her).

 • Reply
  Nadia
  16. maj 2016 at 15:01

  Nutidinsmor, er en af dem jeg elsker at følge! Hun har simpelthen den fedeste humor (i samme kategori som dig)😉

  • Reply
   Lillemor
   17. maj 2016 at 13:54

   Nutidens mor er helt enorm sjov. Jeg følger også hende fast (som jeg skrev i det indlæg der blev linket til).

 • Reply
  Nadia
  16. maj 2016 at 15:30

  Hov, glemte lige Karmamilli – hun er altså også fantastisk!😍 Også en sjov morblogger med ben i næsen☺️

  • Reply
   Lillemor
   17. maj 2016 at 13:53

   Karmamilli er MEGA fantastisk!! Har nævnt hende på bloggen flere gange – du skulle møde hende i virkeligheden, hun er også bare pisse skæg 🙂

   • Reply
    Christina //karmamilli
    18. maj 2016 at 8:13

    Årh hvor er I søde! Begge to! Har forsøgt flere gange at kommentere via tlf, men uden held. Så nu måtte jeg have gang i PC. Og iøvrigt! ALT hvad du siger Lillemor. P.s. HAMMER GODE TEGNINGER! Ham Lillefar har en fan i mig!

  • Reply
   Christina //karmamilli
   18. maj 2016 at 8:14

   TUSIND TUSIND TUUUUUSIND TAK NADIA!!!! Kæmpe dejlig kompliment! EJ jeg er helt på halen. Hvor er du altså sød! TAK! Og må du få en forrygende dag:-)

 • Reply
  Line // mad-til-mor.dk
  16. maj 2016 at 21:46

  Tak for skønne anbefalinger. Jeg er temmelig ny i bloggerverdenen og ret vild med at læse med på din blog – så det er dejligt at blive inspireret til mere af samme skuffe👍😀

  • Reply
   Lillemor
   17. maj 2016 at 13:53

   Hvor dejligt at høre Line og velkommen til blogger verdenen!! Og du kan roligt klikke hen på nogle af de bloggere, hvis du vil underholdes 🙂

 • Reply
  Emilie
  18. maj 2016 at 16:29

  Er vild med tegningerne! Og følger nærmest alle dem du skriver og kunne genkende dem fra tegningerne. Imponerende 🙂 elsker altså også din blog!
  Men er også vild vild med sneglcille og canabuttenschøn 🙂 dem læser jeg ogsp alt på. Er helt vild med den her blog verden! 🙂

  • Reply
   Lillemor
   20. maj 2016 at 14:51

   Ja, ham Lillefar har gjort det meget godt med de tegninger ik? Fedt du kunne genkende dem!! Og tak for dine søde ord, det gør mig glad kan du tro!

 • Reply
  Emilie
  18. maj 2016 at 16:32

  Hov glemte jo meyermor! Hende er jeg simpelthen også helt vild med og selvfølgelig også karmamilli, Miriam, tre gode grunde, fyrsten og fruen og tinderbaby 🙂 må fluks igang med at læse sort på Hvidt også! tak for anbefalingen! 🙂

  • Reply
   Lillemor
   20. maj 2016 at 14:52

   Meyermor er fantastisk!! Jeg læser bestemt også med dér – undtagen jordemoder indlæg, jeg får lissom “nok” på job 😉 Og kan KLART anbefale dig sort på hvidt!

 • Reply
  Maria
  19. maj 2016 at 17:33

  Jeg er også fan af alle de nævnte blogs.Og har endda selv kastet mig ud i det. Så må vi se, om jeg kan finde ud af det. Jeg kan lide at skrive og jeg er tilpas klodset til, at der burde være nok at skrive om. 🙂

  • Reply
   Lillemor
   20. maj 2016 at 14:41

   Fedt du selv er startet op Maria!!! Vestegnshverdag lyder godt 🙂 Skriv hvis du har nogle spørgsmål, jeg hjælper altid gerne en vestegns-sista!

Svar