Ærlig snak Gode råd

Hvorfor egentlig blogge?

received_10153245600743256-1-2

Det dér med at ‘blogge’ er i virkeligheden et lidt sjovt fænomen. Der kan være tale om en bunke fuldstændig almindelige mennesker, der blot er indehaver af et tastatur og en mening om ét eller andet. Og før de ved af det, brager de frem på internettet med 220km i timen og får skabt sig et kæmpe alias-navn og en endnu større følger-skare. At være blogger er et forholdsvis nyt – men meget vedholdende fænomen. Og der kommer flere og flere bloggere til! Jeg er hos Bloggers Delight, som har over én million (1.000.000!) besøgende om måneden! De huserer bloggere i alle kategorier. Kendte (fx MaschaVang, KiraEggers, IrinaBabenko og StephanieGeggo) som ikke kendte.

Jeg er selv blevet fast læsere af nogle bloggere og er efterhånden ved at få godt styr på en del af dem. Og i virkeligheden er det lidt som at se TV! Der er drama-blogs, komedie-blogs, reality-blogs med meget mere! Dvs. en masse forskellige “TV-kanaler” man kan tune ind på og få stillet sin lyst. Perfekt hvis I spørger mig!

Jeg kan godt lide en blandet land-handel. Og nogle dage magter jeg ikke alt det seriøse…der vil jeg bare gerne have et billigt grin. Andre dage er jeg til det lidt mere seriøse og ved så præcist, hvor jeg skal finde “min yndlingskanal”. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om nogle af mine favorit bloggere. Det kan du læse ved at klikke HER. Men det JEG godt kan lide ved at følge andre bloggere, er det der med at føle, at man lever sig ind i deres verden. Man vil gerne liiiige vide hvordan det nu gik til den dér eksamen. Hvordan deres rejse mon gik. Hvordan de nu taklede situationen med deres barn osv. PRÆCIS som hvis man fulgte med i en serie i TV. Det er faktisk ikke et hak anderledes!

Jeg bliver inspireret af andre bloggere og syntes specielt at det er sjovt at følge med i nogle “parallel”-samfund (om man vil). Fx er der den her Klampenborg-mor som jeg er stødt på og som også blogger. www.mommylicious.dk. Jep! En vaskeægte “2900-happiness”-frue (okay, 2930 er postnummeret, but you get the picture), der er i fulstændig samme båd som jeg selv, med en dreng på præcis samme alder som min. Lortebleer, savl, bussemænd og vågne nætter. Bare på den tjekkede måde! Hun blogger om Christian Louboutin stilletter (som jo er noget lidt andet fodtøj end de træsko jeg er vant til at gå rundt i. Læs mere om det HER), mode til både mor og barn, gode opskrifter og gode restaurant-fif (som altså ikke lige er den lokale kinøjser). Jeg er hooked! Også selvom det ligger ret så langt fra min Vestegns-livsstil. Og dejligt er det også, at hendes indlæg ikke er så voldsomt lange. Nogle gange bare lige et kort fif, beskrevet på få sætninger. Jeg får sgu helt lyst til, at tage en rød malerrulle og male bunden af sålen på mine Deichmann semi-højhælede sko, så jeg ligner hende, alt imens jeg synger “Gucci, gucci, Prada, Prada” og svinger rumpetten...men så igen…det ville ikke være et kønt syn.

Either way…der findes utrolig mange gode bloggere derude, der bare venter på at blive opdaget. Men det er svært at komme frem i blogger-verdenen, idet det jo kun er “mund-til-mund” metoden der her virker. Jeg har heldigvis haft lidt vind i sejlene, idet jeg er så priviligeret at jeg selv er blevet anbefalet af nogle andre bloggere: MorTilTo, DeNormale, NutidensMor, LilleTutOgMor og FitLivingMedTinaStorm. Og det har betydet helt utroligt meget. Både i forhold til læsere, men bestemt også i forhold til min lyst til at blogge. For var der ingen læsere, kunne jeg jo lige så godt blot føre en dagbog og notere mine tanker deri. Når jeg sætter mig bag tastaturet, får jeg afløb for en masse tanker, frustrationer eller glæder. For mig betyder det ALT at jeg ved, at der er nogle derude der får et smil på læben over mine blog indlæg eller at nogle kan nikke genkendende til det jeg skriver. Og det er super fedt at vide, at jeg har været med til at sætte ord på, hvordan andre også har det eller føler i en given situation. Så at blogge er nok ikke noget jeg stopper med lige foreløbig 🙂 So stay tuned!

Kh Tina Amtrup Jørgensen

a.k.a

Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

www.lillemor.dk

FACEBOOK

(bare tryk synes godt om)

Instagram

Bloglovin’

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  Mette
  18. september 2015 at 10:18

  Sikke et skønt indlæg…. Jeg sidder lige og arbejder på min eksamensopgave i skriftlig kommunikation – om at blogge (bloggen som genre)…. Og så mødte jeg lige dit indlæg, som giver mening for mig TAK…. Jeg er selv lige startet som blogger, hvilket ikke altid er lige let, men jeg øver mig….

  Tak, og god weekend!!

  http://applaus.bloggersdelight.dk/fra-koelerfigur-til-vejhjaelper/

Svar