Ærlig snak

Hey dig dér…spørg mig om alt!

New_Doc_98_11Som blogger er det åbenbart meget normalt, at man på et eller andet tidspunkt i sin “blogger-karriere” (okay, det løs fesent?) laver en Q&A. Altså en Questions and Answers leg. Og hvad pokker er så det? Jo, det er en leg hvor læserne kan stille bloggeren spørgsmål. Alle spørgsmål. Og ja, så svarer bloggeren (hvis ikke du lige havde regnet den ud! – Stor tak til Lillemor for at forklare). Jeg har set flere af mine med-bloggere gøre det i tidens løb og jeg tænker, at det da er en meget sjov leg, så dig derude kan lære “mig” lidt bedre at kende.

Så hvis du sidder og tænker: Hvem er hende Lillemor egentlig? Hvis der er noget du er helt og aldeles nysgerrig på – så fyr da lige et par spørgsmål af sted i min retning!

Jeg er stadig på røven over, hvor seje I er! Jeg føler at jeg har “lært JER bedre at kende”, efter jeg skrev dette indlæg: Hvem er DU? hvor rigtig rigtig RIGTIG mange skrev kort om sig selv. Hvorfor I læser med, hvem I er, hvad I arbejder med, om I har børn osv. Og der kommer fortsat kommentarer og jeg æder det råt 🙂 Det er rigtig dejligt at læse lidt om jer. Men nu er det altså jeres tur, til at stille spørgsmål den anden vej!

Jeg kan dog fortælle følgende:

Jeg spiser M&M’s (med peanut!!) HVER fredag aften.

Jeg elsker rødvin. Fra Chile. Ved ikke hvorfor.

Jeg er mere til de lange og tynde, end de korte og tykke.

Ja, altså pølser.

Ja, altså grill pølser.

Jeg kan godt lide børn, bare ikke i tidsrummet 20-06.

Jeg hader reality-TV.

Jeg elsker at se The Kardashians

Jeg er dobbeltmoralsk

Jeg er 1,86 cm høj. (Ja, det vidste du ik’ hva’?)

Hvis ikke du føler ovenstående er fyldestgørende nok, så må du sende nogle spørgsmål i min retning, så lover jeg at jeg nok skal besvare dem!

Og allerede NU sidder jeg og krummer tær…for hvad hvis ingen spørger om noget? Elisabeth har dog lovet, at hun nok skal sende en masse spørgsmål anonymt, såfremt ingen spørger om noget, så det ikke bliver åndssvagt pinligt. Og jeg ved også, at svigermor har min ryg (og NEJ svigermor, jeg er IKKE gravid og vi skal IKKE have flere børn!).

Så hey – go for it. Spørg mig om alt 🙂 Og jeg svarer i et (eller flere!) indlæg den kommende uge.

SÆT I GANG!

Og har du lyst, kan du også læse 10 facts om Lillemor

You Might Also Like

20 Kommentarer

 • Reply
  Charlotte
  22. maj 2016 at 13:45

  Her kommer mit spørgsmål: Hvad er det mest grænseoverskridende du har prøvet ift en fødsel? 🙂

 • Reply
  Marie
  22. maj 2016 at 13:46

  Hvordan ville du beskrive den typiske læser af dine blog-indlæg?
  Altså, opsummeret i én person, hvordan tror du så dine læsere er? 🙂

 • Reply
  Meget ukendt læser
  22. maj 2016 at 14:15

  Hende der Elisabeth lyder spændende! Og pæn. Ku’ du ikke fortælle lidt mere om hende?;)

 • Reply
  Maria
  22. maj 2016 at 14:36

  Ha! Først lå jeg lige tilslutte mig to – næ, tre af dine udsagn.
  1. Jeg hader reality TV
  2. Jeg ELSKER The Kardashians
  3. Jeg elsker også mit barn – men knapt så meget mellem 20-06. Og jeg decideret hader aftener og nætter, hvor hun ikke er fan af det der søvn-koncept. For jeg er STOR fan.

  Når. Spørgsmål. Fra en Vestegnstøs til en anden. 😉 Hvad synes du er det bedste OG værste ved at bo på Vestegnen?

 • Reply
  Stine
  22. maj 2016 at 14:53

  Hvem ser du op til?

 • Reply
  Maria fjordside
  22. maj 2016 at 15:03

  Føler du stadig den samme glæde ved at gå på arbejde når der er så meget brug for ekstra hænder til jer seje jordemødre? Og hvad er dine tanker om at vi (ja også mig) er så absurd mange der skal føde her ind over sommeren.? 😊 tak for underholdende læsning.

 • Reply
  Tine
  22. maj 2016 at 15:25

  Hvor kommer dine børns kælenavne fra? Fødslen 😜

 • Reply
  Trine M K
  22. maj 2016 at 18:58

  Hvordan/hvornår finder du tid til at blogge med familie og arbejde og alt det andet ved siden af? 🙂

 • Reply
  Mia
  22. maj 2016 at 18:59

  1. Hvad savner du mest fra Pre-mor tiden?
  2. Dine 3 yndlingsting ved at være mor?
  3. Hvad er din mest bizarre oplevelse med lillefar?

  Så er der lidt at skrive på 🙂
  Love the blog 😉

 • Reply
  Linda
  22. maj 2016 at 19:04

  Nå Kære Lillemor 😝
  – Spørgsmål 1 : Hvorfor Lillemor (og Lillefar)
  – Spørgsmål 2 : Har du fortrudt din blog? Opstart af den, alt det du deler? El er det bare FEDT 💪🏼
  – Spørgsmål 3 : Hvordan kom du igang med at blogge? Og fik den “kendt”
  Spørgsmål 4 : Hvordan går det med dine køkken kunstskaber? 😆😉
  – Ja må heller stoppe nu 😎 Tak fordi at du blogger, samt er den du er 😃

 • Reply
  Claus
  22. maj 2016 at 19:12

  Ja Lillemor nu må sandheden frem,
  1: hvornår har du sidst slået græsplæne?
  2 hvad vil du svare lillefar hvis han fik lyst til at gå med små lyserøde underbukser?
  3 bliver du aldrig træt af de mange nedskæringer i hospitalsvæsenet?

 • Reply
  Marie / krøllerier
  22. maj 2016 at 19:24

  Nævn de tre ting som Lillefar holder mest af ved dig. Og få så lige Lillefar til at svare også 😉 Og gentag spørgsmålet med børnene.
  Tak 😊

 • Reply
  Lea
  22. maj 2016 at 19:35

  1. Er det ikke lidt dobbeltmoralsk, at hedde Lillemor og være 1.86 cm høj?
  2. Hvem er din Ynglings Kardashian?
  3. Hvad tror du dine børn ender med at blive af profession?

 • Reply
  Janni
  22. maj 2016 at 19:46

  Jeg hader også realityserie og syntes det er noget BS, men ser Kardashians i smug 😉 Jeg elsker Scott fordi han altid fucker det godt og grundigt op for sig selv! 😳😍

 • Reply
  Marie
  22. maj 2016 at 19:54

  Med en højde på 1,86 bliver jeg nødt til at høre hvad din skostørrelse er, og hvor du køber sko i den størrelse? (altså medmindre du bruger en str 39 og bare går i den nærmeste skobutik, i så fald: nyd det!)

 • Reply
  Anne-Dorte
  22. maj 2016 at 20:02

  Hvordan nåede i frem til at 2 børn var det rette for jer?
  Hvis du ikke var jordemoder hvad var du så?
  Hvad er det bedste og det værste ved lillefar
  ?
  Hvordan stresser du bedst af efter en kaos vagt?

 • Reply
  Malene
  22. maj 2016 at 23:17

  Har du nogensinde overvejet at skrive en bog? Jeg følger en del bloggere men du er suverænt den bedste. – og SJOVESTE – af dem alle så jeg tænker at det kunne være fantastisk hvis du på et tidpunkt udgav noget længere som fx m bog elle måske “bare” artikler. 😊
  Er du nervøs før en fødsel eller bliver dit job på et tidspunkt som “endnu en dag på kontoret”-trivielt?
  Savner du at kunne følge de børn du hjælper til verden? Jeg tænke at det må være en lidt tom fornemmelse til tider når man har værre til at bringe et barn til verden som ændrer de pågældende pars liv totalt.
  Hvad er din sjoveste oplevelse til en fødsel?
  Hvad er din mest bizarre oplevelse til en fødsel dvs hvis den altså adskille sig fra spg ovenfor 😉
  Hvordan tackler du det store ansvar en fødsel er. Det er jo det vildeste at få lov til at være med til at begynde et menneskeliv.
  Hvis du kunne få opfyldt tre ønsker på makroplan hvad ville det så være? Dvs nogen udover at min familie skal være sunde og raske 😊

  Der var da et par stykker og jeg kunne spytte mange flere ud hvis ikke det var fordi klokken er alt for tæt på hvornår jeg skal op 😱😂

 • Reply
  Stella
  23. maj 2016 at 22:15

  Først og fremmest så vil jeg lige sige jeg eeelsker at læse med. Du skrive så dejligt let og skide sjovt.
  Wow er du virkelig så høj. Havde forstillet mig at du er en meter og lille (måske navnet som gør det)
  Spørgsmål: “Tager” du arbejde med hjem? Eller kan du godt lade det ligge når du får fri. Altså hvis du fx har haft en hård og lang fødsel.
  Hvad er din livret? Og kan du lave den selv?

 • Reply
  Ida
  25. maj 2016 at 8:32

  Har du nogle tatoveringer? Og hvis ja, må vi se dem?

 • Reply
  http://httpswww.site/depositphotos.com
  15. september 2016 at 4:44

  Christie. "But I'll let you all know it was a lot of fun."Isn't it nice to know that at least someone is having fun with the president who killed the economy and made the world more dangerous?Oh wait! Maybe not!-Martha

Svar