Ærlig snak Gode råd

Lillemor i tattoo-stolen!! Auch!

Screenshot_2015-02-22-17-10-57

Da jeg var 18 år fik jeg den fikse idé, at jeg skulle have en tatovering. Kan huske at min far ikke umiddelbart delte min begejstring for idéen. Han mente at jeg ville komme til at fortryde det…pft!! SOM OM…….Så jeg tog beslutningen. Jeg var nemlig 18 år og ingen – INGEN – slet ikke min far, skulle forsøge at overbevise mig om, at en tatovering var en dårlig idé. Så jeg bestilte tid hos en tatovør og fik denne engel på skulderbladet:

 tattoo4
Og nej, det er ikke et sløret billede…

Mange får jo tatoveringer der betyder ‘det ene eller det andet’. Så den symbolik englen har haft for mig, har jeg været glad for. Men selve tatoveringen har jeg gennem årene været lidt ærgerlig over. Specielt fordi at der i dag findes SÅ mange dygtige tatovører, der gør et helt fantastisk arbejde. Og jeg havde tydeligvis ikke valgt én af de bedste. Der er jo trods alt forskel, på de der blot har lært at håndtere en nål med blæk og som kan følge en lige streg – og så til de der rent faktisk besidder et kunstnerisk talent og som har valgt at bruge dette talent, til udsmykning af kroppen.

Jeg besluttede mig for nogle år siden, at jeg gerne ville have lavet en såkaldt “cover-up”. Dvs. en ny tatovering oven på den gamle. Specielt fordi at mange har spurgt: “Hvad forestiller den?”. Og den værste… “Er det én der bærer en bauta-sten?” (altså sådan en sten Obelix render rundt med!!)

NEJ for fanden. Det er en engel!! Og hvem helvede skulle få tatoveret en bauta-sten?

Men dét der med tatoveringer…hvorfor er det at vi vil have dem? Og for fanden da, min far fik jo (en lille bitte smule) ret. For ja, jeg KOM jo til at fortryde den. Eller…i hvert fald så meget, at jeg pludselig ville have en ny oven på den gamle. Både Lillefar og jeg har et par tatoveringer hist og her. Og min datter på 3 har ofte proklameret, at hun altså også vil have en tatovering. Og det har været en lille smule svært at forklare hende, at “…dét måtte hun altså ikke”. Jeg har diskuteret det med tatoveringer med min far rigtig mange gange. Han kan overhovedet ikke se charmen ved dem OG han er oven i købet gammel sømand!! Jeg har endda vist ham det her billede af vores ærede Kong Frederik d. 9, som var stor fan af tatoveringer:

Either way… Jeg synes at der er mange utrolig smukke tatoveringer derude og jeg synes at det klæder mange folk. Og samtidigt er jeg nok sådan lidt “you only live once”- kind of garl. Jeg vil hellere fortryde noget jeg har gjort, end fortryde noget jeg ikke har gjort. Men når det så er sagt, ville jeg også gerne have, at den nye cover-up tatovering, skulle være lige i øjet…så jeg ikke også en dag skal have lavet en cover-up på den!! Jeg vidste derfor at det var vigtigt, at jeg denne gang fandt den helt rigtige tatovør. Og det skal jeg da lige love for at jeg gjorde! Der skulle ikke foretages mange klik på nettet, før tattoo-salonen ‘ArtFactory’ sprang frem flere gange. Jeg kiggede i tatovørernes fotoalbums og HOLY SHIT de er jo for vilde der inde! Hvad de ikke kan få dækket, af gamle tatoveringer…det er helt vildt imponerende! Jeg faldt specielt over Joeys arbejde og bestilte tid hos ham.

Jeg havde tænkt at jeg gerne ville have noget blomster-halløj og måske nogle sommerfugle (en stor “tøse”-farvet og en lille “drenge”-farvet – så der er en smule symbolik i det stadig). Så jeg havde printet en masse billeder ud fra nettet til inspiration. Så da dagen kom viste jeg Joey hvad jeg havde i tankerne. Han gik ud i baglokalet og tegnede og kom tilbage og klistrede de her streger på min ryg:

tattoo3

Og så gik han ellers igang med at tatovere. Vi fik talt om alt muligt forskelligt. Og jeg fik vidst fortalt noget om, at jeg drak en øl som smertelindring til min fødsel nr. 2 (hvis du vil læse om den, kan du KLIKKE HER). Så han spurgte om jeg ikke også ville have en øl nu! Og JO sgu dag, hvad er nu det for et spørgsmål? Selvfølgelig vil jeg det! Den var godt nok lunken, men som vi blev enige om: “…man HAR vel været på festival et par gange. Og øl er øl!”.

tattoo2

Jeg var virkelig imponeret over hans arbejde. Hvor mange flotte skygger og detaljer der var med! Har du lyst til at se mere af Joeys og de andres arbejde, så tjek deres Facebook side ved at KLIKKE HER.

Og se så lige det færdige resultat her! Eller næsten færdige…han ville nemlig gerne have mig derind igen efter 6 ugers tid, så han lige kunne tilføje de aller sidste detaljer – gratis!!

tattoo8

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmesideFACEBOOKInstagram eller Bloglovin’

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Elisabeth
  22. februar 2015 at 19:52

  Orv, den er blevet flot!!!:) Jeg har selv en lille én, som jeg gerne vil ha’ dækket, har af en eller anden grund bare ikke fået det arrangeret endnu….

  • Reply
   Lillemor
   23. februar 2015 at 16:45

   Så er det bare om at komme igang Elisabeth 🙂 Så du kan vise den frem til sommer!!

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  23. februar 2015 at 22:14

  Så fint – elsker tøsefarvevalget.

  – Anne

  • Reply
   Lillemor
   24. februar 2015 at 13:42

   Tak Anne!

Svar