Ærlig snak Gode råd Life of a mom

1. 2. 3. FERIE!! (Og en “farverig” rabatkode til dig)

received_10153682323686094

Billedet er udlånt af Karmamilli!


Holy shamoly hvor har jeg glædet mig til denne dag. Sommerferien står for døren og selvom jeg lidt har lyst til, at stikke vejrguderne den midterste finger og råbe dem grimme ting og sager, så glæder jeg mig altså ret så meget, til to ugers ferie med Mandlen, Kummefryseren og Lillefar. Planen er:

Ingenting.

Jeg er typen der trives aller bedst med at have klare tidspunkter for… Ja ALT. Jeg er et skema-menneske. Et trives-bedst-i-faste-rammer-menneske. Et vi-gør-alt-på-samme-tidspunkt-hver-dag-menneske. Så ja, kort og godt et ret røvsygt menneske lige på det punkt. Jeg skrev faktisk lidt om det i dette indlæg: At skide på faste (forældre) rammer!  Efter en aften med rosé vin og putning af 2-årig kl 22 (sikke en rebel jeg er!!) 

Lillefar? Pænt meget det modsatte. Og jeg beundrer generelt dem, der bare kan tage tingene som de kommer. For jeg kan fandme ikke. Og lige præcis derfor øver jeg mig i, ikke at have nogle reelle planer for den kommende ferie, ud over “Det kunne da være hyggeligt hvis vi…”, “Måske man skulle tage og…” osv. Og da min gode blogger (og jordemoder-) veninde Meyermor spurgte, om jeg ikke ville have billetter til The Color Run til på søndag i Valbyparken, tænkte jeg fluks: Men det er jo midt i Mandlens middagslur og Jeg magter næsten ikke at skulle få farve i OG ud af håret og spurgte Meyermor: Kan farven komme af i vask? Hvorefter hun pænt meget bad mig… Ja, slappe af og leve livet lidt farligt 😉 Og det skal saftpeterfløjtende ikke hedde sig, at Lillemor er kedelig!! Så nu trækker Lillemor i de hvide klæder og tager hele familien med I PUTTETIMEN… HVOR DER SKULLE LÆGGES VASKETØJ SAMMEN… OG DYRKES KVALITETTID MED ÆLDSTEBARNET. #JaJegErEnRebelskMotherFucker #LeverLivetFarligt

Er i øvrigt ret sikker på, at begge børn hellere vil plaskes til med farver, undgå at sove, høre høj musik for hver af de 5km vi løber går og nyde godt af mad boder, gratis ice-tea og underholdning.

Mon ik’?

Og så er det jo lige at jeg ligger inde med en Rabatkode til selv samme løb 😉. Jep 20% får du hvis du køber gennem DETTE LINK. Indtast kode Color2016K i højre hjørne og vælg den nye billettype der fremkommer (Happy 20%) og antal og følg derefter instrukser.

Ses vi? Det skulle være fantastisk for små børn også. Så vi glæder os!

God dag!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar