Ærlig snak Blot til info

Blot til info #2 (Noget om had til kage…og så alligevel ikke)

2016-07-28 18.32.17

HADER kage…

Eller altså… Nej, det gør jeg ikke som sådan. Men så alligevel jo. Jeg hader dét den gør ved min talje (eller manglen på samme). I dag har jeg fx været på slankekur LIGE siden kl. 8 i morges (flot ik’?). Og så kommer der kage på bordet henne på arbejdet. Fandme ik’ i orden…så har man rendt rundt og svedt gulerods-tran i flere timer (i hvert fald 4) og så står der pludselig en drøm af rabarber, nødder og marengs og troner på personalebordet. STOP DET!! Vi er faktisk nogle der skal tabe os 5 kg inden 13. august, så nogle kan komme i brudekjolen som er en str S (tænkte det var en motivations faktor til at smide de sidste håndtag…). Har tabt mig 300g siden 1. Juli. Det går lissom lidt sløjt. Skulle nok have købt en str. L.

Men helt ærligt, hvad skal man gøre når man er udstyret med en rygrad som en brik kakaomælk?

Jeg valgte selvfølgelig IKKE at tage ét stykke kage… Jeg tog TO stykker. For helt ærlig…når nu man HAR erhvervet sig den dårlige samvittighed, kan man jo lige så godt gøre det med bravour, ik’? Lidt lige som når man trækker over på dankortet. Om det er 200 kr der trækkes over eller 300…det er lissom et fedt, ik’? (Come on, du gør det også).

Hader kage… Nej jeg gør ik… Jo… Lidt… 

Læs mere i kategorien: Blot til info

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar