Ærlig snak Life of a mom Luk røven Skrupskøre børn

HEY!! DIG Anna og DIG Elsa…I KAN RENDE MIG!!

New_Doc_9_1

Hvis der kommer ÉN eneste Frost genstand, inden for mine døre igen i nær fremtid ørler jeg!!

Holy shamoly hvor er jeg åndssvagt træt af Anna og Elsa. Møgkællinger. Yeah, I said it!! De er sgu nogle små irriterende trunter. De er jo ALLE vegne. Jeg kan saftsuseme ikke vaske hænder, uden at de stirrer på mig fra håndsæbe-emballagen, eller vaske hår, uden at de belurer min nøgne krop fra shampoo-hylden, hvor de i øvrigt også har indtaget territorium. Og nu har jeg kraftpetervæltemig også vundet titlen som “Aller tarveligste mor” (bukker og nejer ærbødigt!), fordi jeg forleden ikke ville købe en skide Anna og Elsa jakke til Kummefryseren.

Det der skete var:

Efteråret har jo som bekendt meldt sin ankomst. Og eftersom Kummefryserens arme og ben, vokser hurtigere end bumser på en gennemsnits teenagedreng, betyder det også ny “overgangs-frakke” til selv samme trunte, da hun på ca 7 minutter, er vokset ud af den gamle. Jakken skal ikke være for tynd, ikke for tyk…bare sån’ midt i mellem. Og H&M er som bekendt en god veninde. Hun er der sgu altid for én…på gode dage og dårlige dage. Og H&M hun kommer også godt ud af det med pengepungen. Så H&M, mit dankort og jeg selv, har faktisk et ret godt forhold, hvis jeg sådan selv skal sige det. Så ind i H&M gik Kummefryseren og jeg forleden og jagten gik på en ny jakke. Kummefryseren løb hen til bøjlerne med jakker og kastede straks sin kærlighed, på en rædsel af en Frost jakke, med de to magre madammer portrætteret i hobetal.

Dilemma.

Kummefryseren stirrede på mig med store hundeøjne og ville sælge alt, inklusiv sin lillebror (jeg overvejede tanken et øjeblik), blot for at få lov at få lige netop den jakke. Og jeg gjorde det utilgivelige…jeg benyttede mig ganske enkelt af den fordel, at Kummefryseren på ingen måde selv ved, hvilken størrelse hun bruger. Så jeg løj. Jeg bladrede samtlige 20 jakker i gennem og sagde: “Skat, de har simpelthen ikke den jakke i din størrelse! Det var da en skam!”. (Jo de havde. Hele 5 styk. Ja, jeg ved det. Jeg ender i helvede.)

Og ja…hvilken skam.

Jeg følte mig måske lidt som verdens dårligste mor. Jeg er faktisk overhovedet ikke Elsa-forskrækket. Tværtimod synes jeg, at jeg er ret large på Frost-fronten, så at sige. Pt har vi vand på Anna og Elsa-flasker (Tak for lort Netto, for at lade de flasker ligge LIGE ved indgangen af butikken), t-shirts, barbie-dukker, maler-bøger, håndklæder, hårbøjler, badesandaler, gummistøvler, hårspænder, plastre, tallerkener, drikkedunk, syntetiske bukser fra helvede (som enhver mode-ekspert ville få hjertestop af at glo på) og fucking ANNA OG ELSA KIKS.

JEG ER LARGE! But enough is enough!! Der må da være grænser! (ik’?)

Så ja, jeg har nuppet titlen som verdens tarveligste og mest løgnagtige mor. Og det føles faktisk ret godt…hvis jeg sådan selv skal sige det. Men hey…fortæl mig lige om du også har erhvervet dig titlen i anden sammenhæng?

PS: Hun endte med en flot GRÅ jakke…som hun heldigvis er glad for. Selvom den naturligvis aldrig vil leve op til Anna og Elsa standart 😉

 Har du lyst kan du også læse: Ammehjerne! Når mødre gør tossede ting.

You Might Also Like

17 Kommentarer

 • Reply
  Rikke
  12. september 2016 at 19:51

  Jeg har drenge og hadede spiderman, turtles, Batman mfl. Men jeg overgav mig sommetider for børnenes skyld. Heldigvis stoppede det af sig selv med den ældste da han, ved synet af hjembragt spidermanbluse, spurgte “Synes du selv den er cool mor?” Bam! Så var det yt! Han var 5😳
  Lillebror var mere ligeglad med tøj, det skulle bare være sejt og gerne med en bil. Det er nemmere at opfylde uden diverse superhelte.

  • Reply
   Lillemor
   14. september 2016 at 13:19

   Hej Rikke!
   Jeg er så heldig, at jeg har én af hver. Ved ikke hvad jeg skulle gøre, hvis den yngste OGSÅ var en pige. Ved ikke om jeg kan klare endnu en Hello Kitty fase.

 • Reply
  Louise
  12. september 2016 at 19:56

  Åh jeg kender det. Så lige en rædsel af en Anna/Elsa flyverdragt i Bilka😳 Der skal min datter så ikke med ud. Pt. har vi Anna/Elsa køkkenrulle på spisebordet – tak til Fakta☺️

  • Reply
   Lillemor
   14. september 2016 at 13:20

   KØKKENRULLE? Oh lord, det lyder skrækkeligt. Og tak for tip om IKKE at tage i Bilka før der bliver sommer 😉 Toppe er trods alt lettere at have med at gøre end flyberdragter

 • Reply
  Regitse
  12. september 2016 at 19:58

  Haha genialt! Den vil jeg helt klart bruge den med den manglende størrelse.. Jeg ørler AnnaElsa bræk..

  • Reply
   Lillemor
   14. september 2016 at 13:22

   SELV TAK 😉

 • Reply
  www.skøreliv.dk
  12. september 2016 at 20:05

  Pt. er jeg verdens dårligste/dummeste/trælseste mor like every fucking day. Hvorfor? Fordi Mellemste Pode skifter stil efter forgodtbefindende. Det betyder hipster-agtigt look den ene dag, meget konservativt look den næste dag, og casual sportslook den tredje dag and so on. Og vi har slet ikke skyggen af alt det tøj, der skal bruges til al den sceneskift. Anna og Elsa har dog heldigvis ikke vist sig at være en del af den ønskede beklædning so far.

  • Reply
   Lillemor
   14. september 2016 at 13:23

   Jeg kan faktisk godt huske, hvordan det selv var at være teenager. Så var jeg poptøs den ene uge, skater den anden uge og gik i brugt tøj tredje uge 😉

 • Reply
  Dorte
  12. september 2016 at 20:11

  Kender Frost feberen alt for godt. Vores datter blev ramt af feberen da hun var ca 4,5 år (dvs sidste sommer). Vi faldte i med begge ben – måske lidt i begejstring over at slippe af med Helle Kitty, som havde forvildet sig ind i huset. Og ikke i stort omfang, men når man har allergi for særligt DEN kat…Så til datterens 5 års fødselsdag fik den fuld gas med ønsker – alt i Frozen tema. Tøj, legetøj og møblement. Bom! Det var dumt. Hun er nu 5 år og 8 mdr (vigtigt!) og har meddelt hun er træt af Frost. Så meget for det. Gardiner med frost er nok det værste. De var besværlige at få fat i, og nu hænger de der, så vores datter jævnligt kan minde om at hun ikke kan lide dem mere. Note til mig. Næste sæt gardiner skal være uden idoler!

 • Reply
  Maria Trolddal
  12. september 2016 at 20:12

  A-HA-HA-HAHAHA… Jeg elsker det. Det er fantastisk.
  Jeg har en ting med Hello Kitty. Det kommer min lille pige sgu aldrig i (sagde moren til en næsten 1-årig, som ikke har tryglet om netop Hello Kitty… endnu…)
  Desuden tror denne vestegnsmor, at vi har børn i samme institution. Så hvis du evt. følte dig begloet til en vis sommerfest, så var det muligvis mig, der gik og kraftigt overvejede, om det mon ikke var Lillemor, men sgu ikke havde modet til at spørge, haha 😉

 • Reply
  Sarah
  12. september 2016 at 20:19

  Min dreng på 8 ville have en minions pinalhus til f**** 300kr. Så mor her tænkt hurtigt og fandt på at sige, “skat er det ikke pinligt at have en minions pinalhus med i skolen? Det er jo for børn i børnehaveklasse… men hvis du vil så må du købe den….?” Og bum så var den yt og uønsket længere. Han købte en til halvprisen som han syntes var mere “stor drenge pinalhus” . (Det var lynet MC queen) men til halvprisen 😂. Mor var glad og søn var glad. Happy ending.

 • Reply
  Christine
  12. september 2016 at 20:37

  Vi kan mødes i helvede og dele en masse rødvin! Her hjemme raser frost feberen også hos min kærestes datter, intet er godt nok hvis det ikke har frost tema. Jeg har tidligere brugt tricket med den manglende størrelse, og er ikke bleg for at gøre det igen!
  Tak for en herlig blog der giver mange grin 😀

 • Reply
  Inni
  12. september 2016 at 20:55

  Pt. er jeg verdens værste bonusmor hver morgen og aften sådan lige omkring tandbørstningstid. Hold nu op, et cirkus! Og det er ikke, fordi Mini kan finde ud af at fortælle, hvorfor han ikke vil have børstet tænder. Så her til aften spurgte jeg hvorfor, og han kunne kun svare, at det er kedeligt. Det har han jo faktisk ret i, men alligevel … Møg-bonusmor kunne informere ham om, at han skal have børstet bisserne uanset den manglende underholdningsfaktor, og det kan enten ske hurtigt og hyggeligt eller ubehageligt og med matchende skæld-ud. Nu er jeg spændt på at se, hvor stort et slagsmål der venter i morgen tidlig …

 • Reply
  Tina M
  13. september 2016 at 8:42

  Ha ha ha, jeg så godt den jakke forleden du nævner der 😀 Og priste mig LYKKELIG over at min yngste bonus på 7, desværre ikke kan passe H&M’s tøj til de yngste mere. Så jeg kan helt lovligt få lov at bruge den med størrelserne 😀 Elsa feber har desuden fortaget sig lidt herhjemme. Nu er det andre ungdoms serier der spiller ind, men det er lidt mere afdæmpet nu syns jeg. Min søn på halvandet er lykkelig når der er biler på noget, det er lidt nemmere at arbejde med. En pyjamas med biler så har han en fest. Når altså han overhovedet lægger mærke til hvad han har på 😀

 • Reply
  Mia
  13. september 2016 at 18:16

  Ja frost helvede kender jeg også herfra, samme opremsning – ALT OG MENER ALT!!! 😱 skal være med frost, hun faldt for samme jakke i H&M. Men som dig nok er nok, og havde heldigvis allerede købt en anden… Men er du vimmer et hus jeg også har nogle gange hvis de kendte damer ikke er på tøjet jeg har udvalgt og indkøbt 😂 Så er det den dårligste dag nogensinde… Er dog begyndt blot at grine lidt af det! For hold nu kæft en bunke af samvittigheds kvaler jeg ellers ville lide under… Som verdens ondeste mor ☺️

 • Reply
  Anne
  8. oktober 2017 at 9:14

  Man må godt lyve lidt nogle gange 😉
  Min datter fik en fiks heste-idé da hun var 5-6 år og det orkede jeg bare ikke. At skulle stå på en rideskole (som desuden har mega venteliste) og glo i regn og sne. Nix, not gonna happen. Så jeg sagde til hende at man ikke kunne gå på rideskole før man var færdig med at gå i almindelig skole og den åd hun indtil dillen var forsvundet ud af hendes hoved 😄

 • Reply
  Gry
  8. oktober 2017 at 23:23

  Jeg har to elsa og Anna prinsesser der er 8 år i mellem dem så hvis dillen holder i laaang tid så kan den yngste arve fra storesøster jeg troede at den store var på vej ind i en trolls periode men nej elsa og Anna er tilbage

Svar