Fredags-frieri

Fredags-frieri #1

received_10154442310142835

Efter dette indlæg, hvor jeg opfordrede jer derude, til at skrive lidt om jeres frieri, er der havnet en masse mails i min indbakke! En masse dejlige fortællinger om frierier. Og jeg vil glæde mig til at dele dem med jer! Det bliver kun et enkelt indlæg om ugen, så der ikke potentielt er nogle der ørler ud over min blog 😉 Det kan vi jo ikke have. Så er du ikke til alt det her romantiske pladder, så bare lige skip fredagslæsningen, ik’? Jeg har aldrig forsøgt mig med en sådan føljeton før. Men alle andre smarte bloggere der gør det, får det altid til at lyde skide smart. Jeg kunne kun finde på “Fredags-frieri”. Og når jeg nu lige sådan tænker over det, kommer det hurtigt til at lyde som om, at det er frierier der udelukkende er hændt en fredag…men pt kan jeg ikke komme på noget smartere. Så bær’ lige over med titlen, ik’? (Men hey, lidt credit for F’erne, hva’? Helt dum er hende Lillemor altså ikke.)

Natacha har sendt mig sin beretning:

Lige i starten af vores forhold var vi taget på bakken med nogle øl under armen og hinanden i hånden, kun for at finde ud af, at alt var lukket og eneste selskab var de mange hjorte. Vores medbragte six-pack blev derfor hurtigt tyllet, da hjortene var lige lovlig nærgående. Vi endte i byen og drak lystigt videre. Derfra tog vi metroen til Hilton og indlogerede os på et hotelværelse. Det var første gang vi var sammen og markerede vores kærestedag.

I december 2014 fødte jeg en perfekt lille pige. Det var en hurtig og nem fødsel uden komplikationer og vi var hjemme to timer efter. Ved 5 måneders undersøgelsen fandt lægen dog en mislyd på hendes hjerte. Lægerne blev enige om, at en hjerte operation ville være det bedste for hende.

Min mand og jeg fik vores datter passet søndag den 19. juli sidste år. Vi var enige om, at turen skulle gå til bakken og vi skulle nyde en dejlig frokost. Det virkede naturligt at fejre kærligheden hvor det hele startede, inden vi mandag skulle indlægges, så vores datter kunne få sin hjerteoperation. Så på den søndag, d. 19. juli, hyggede vi på en åben bakken og tog en øl med ud i skoven. Efter lidt tid tog han ringen frem og friede til mig. Ikke særlig romantisk men mere sådan: “Nu står vi i lort til halsen lad os blive gift”. Mit svar var så, at han da i det mindste måtte gå på knæ før jeg sagde ja. Så på en knækket træstamme midt i skoven, gik min mand på knæ og satte ringen på min finger med sin mund. Vi ridsede et hjerte i træet med vores navne og tog over på en restaurant og spiste en lækker frokost. Seks uger senere blev vi gift på vores 3 års dag, på selv samme restaurant. Livet er op og ned, men vi ville vise omverdenen, at vi ville vores kærlighed. Så med min datter og min mor ved min side, gik jeg op af kirkegulvet i hvid kjole på en fantastisk soldag sidste år.

2016-07-28 21.44.17

Vil du fortælle lidt om dit frieri? Så send mig en mail på jordemodertina@gmail.com 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar