Fredags-frieri

Fredags-frieri #3. Brandert på Roskilde Festival førte dem sammen!

New_Doc_5_1

Man kan møde hinanden på mange måder 😊. Som jeg tidligere har skrevet om HER, mødte jeg selv Lillefar gennem Facebook! Emilie besluttede sig dog i stedet at møde sin udkårne, under en enorm brandert på Roskilde Festival! Læs mere om mødet, frieri et og brylluppet her:

Jeg mødte min mand på Roskilde Festival tilbage i 2010. Det foregik således: To veninder og jeg selv varmede op i lejren med saftevand og vodka (man kan ikke smage vodkaen, så det er en ret nem og billig måde, at blive fuld på!). Planen var at aflægge Orange Scene et besøg og se Nephew. Opvarmningen i lejren gik godt for sig og jeg tror, at vi nåede at drikke ca. halvanden flaske vodka. Så jeg blev selvsagt lidt fuld.

Da vi kom op til Orange Scene blev veninderne og jeg pludselig delt op, men under koncerten møder jeg ham der nu er min mand. Dog kan jeg ikke selv huske mødet 100%, da jeg er “velsignet” med blackouts, når jeg drikker for meget. Derfor er følgende noget jeg har fået genfortalt:

Vi kyssede ret hurtigt og han tilbød så meget generøst, at jeg kunne tage med ham hen og få et bad. Folk der er gængse på festivaller ved, at det er noget af en scorereplik! Så jeg gik med ham. Men da vi pludselig var tætomsluttet af noget skov og en masse biler, beskyldte jeg ham i min rus for at have skumle planer om, at ville voldtage og dræbe mig! Det var heldigvis ikke hans plan, men vi fik da alligevel sovet sammen i hans stationcar. Morgenen efter var jeg fortsat ret beruset og jeg kunne ikke lige helt huske hvad han hed. Eller hvor jeg var for den sags skyld.

Efter festivallen havde vi dog en rigtig “første date” og det første han gjorde var, at tage mig i hånden. Så et helt dårligt indtryk kan jeg da ikke have givet ham. Og så blev vi kærester. Han har altid sagt, at han gerne ville giftes inden han blev 30 år. Han nåede dog at blive 30 år, uden at have været på knæ. Min gave til ham i 30 års fødselsdagsgave, var en tur til USA hvor vi bl.a. besøgte Grand Canyon (klart anbefalelsesværdigt). Alle mine venner sagde, at han jo nok ville fri, da det jo er det perfekte sted! Det skete dog ikke. Så jeg var nok en smule skuffet.

Juledagene meldte sin ankomst og en dag kom jeg hjem fra arbejde og var en smule utilpas med feber. Så jeg kastede mig straks i de lyserøde pyjamasbukser og lagde mig på sofaen. Jeg havde netop fået besked om, at et vennepar lige var blevet forlovet, så det råbte jeg ind til min mand i soveværelset!

Pludselig kom han ind, satte sig på knæ og spurgte, om jeg ville gifte mig med ham. Min første kommentar var: “Jamen, du har jo ingen ring?!”. Men før jeg vidste af det, kom der en fin ring på fingeren. Frieriet var helt perfekt, fordi det netop ikke var opstillet, men fuldstændig nede på jorden. Som min mand i øvrigt også er. Han havde endda også bedt om tilladelse fra min far!

Brylluppet blev holdt om sommeren lige inden Roskilde festivalen startede.

Jeg blev gift i en stor hvid kjole, og blev fulgt op af kirkegulvet af min far. Det var den bedste dag jeg nogensinde kunne ønske mig. Og det bryllup jeg havde drømt om, siden jeg var helt lille. I år har vi været sammen i seks år og været gift i tre af dem og sammen har vi den dejligste lille dreng på 20 måneder.

Så til mine single veninder plejer jeg altid at foreslå, at de tager på Roskilde festival, da det er her jeg mødte den mand, jeg skal tilbringe resten af livet med.

2016-08-19 14.36.16

Tak til Emilie for at dele deres historie! Jeg vil også rigtig gerne høre din historie 🙂  Så hvis du har lyst til at dele den, så send mig din beretning på Jordemodertina@gmail.com.

Læs flere frierier HER og læs også hvordan jeg ødelagde Lillefars frierier HER.

Hav en pisse dejlig fredag!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar