Fredags-frieri

Fredags-frieri #2 (frieri gone bad…og et bryllup med udfordringer!)

New_Doc_3_1

Okay, jeg er tydeligvis ikke den eneste der forstår sig på, at ødelægge kærestens frierier! Jeg grinte derfor rigtig meget, da jeg læste Karinas beretning. Hendes stakkels mand måtte forsøge sig med hele fire gange, inden det lykkedes at få friet til Karina. Og nåhr ja, brylluppet gik heller ikke heeeelt som planlagt 😉 Læs mere her:

Jeg fuckede min mands frieri op tre gange og næsten også den fjerde gang! Frieri-gone-bad 1: Vi var på dykkerferie på Phillippinerne og min mand planlagde et frieri under vand. Jeg fik dog pludselig et klaustrofobisk panik anfald og instruktøren mente derfor, at det var en dårlig idé at hoppe i, af frygt for at jeg ville drukne. Frieri-gone-bad 2: Samme ferie på Phillippinerne. Vi sad på en romantisk restaurant ved stranden og min mand havde skumple planer om at fri. Pludselig overhaler nabobordet os inden om og de befinder sig midt i et frieri! Jeg sagde så: “Eeeej skat, prøv at se hvor sød og romantisk han er!!”. Behøver jeg at sige, at den sætning lidt ødelagde min mands moment? Frieri-gone-bad 3: Min mand planlagde et surprise bryllup til min 30 års fødselsdag og havde da planer om at fri. Tredje gang måtte være lykkens gang. Mig et par dage forinden: “Jeg gider simpelthen ikke at fejre min 30-års fødselsdag!! Det er en lortedag og den skal bare overstås!”. Min mand besluttede sig derfor for, at skippe frieriet, da han jo ikke ville fri på dét der var en “lortedag” og afblæste mit surpriseparty. What the fuck?! Hvornår lærer mænd at hører hvad vi mener og ikke hvad vi tænker?

Frieri-næsten-gone-bad 4: Den nærmeste familie blev inviteret til middag i anledning af min runde fødselsdag. Jeg havde valgt at tage på dødsdruk dagen forinden, for at drukne min alder og det faktum, at jeg hverken var gift (!!) eller på det tidspunkt havde børn og derfor var pebermø. Og jeg havde de SLEMMESTE tømmermænd! Så jeg orkede ærlig talt ikke gæster, madlavning og rengøring. Mig: “Skat, jeg overvejer altså at aflyse i aften!”. Og det var så dråben for min stakkels mand. Han sagde noget i stil med: “Kan du være Karl om natten, kan du sgu også være Karl om dagen!” (som på jysk betyder: “hvis du er så hjernedød dum, at tage på druk dagen inden du får 25 mennesker til spisning, så er du fandme selv uden om det og du kan bare se at få taget dig taget sammen og komme i gang”-agtigt). Vi blev en smule uvenner og da gæsterne kom var vi stadig uvenner. Men så pludselig under middagen og adskillige dræber-blik frem og tilbage mellem han og jeg, rejste han sig op og sagde: “Du får simpelthen ikke lov til, at ødelægge det for mig fjerde gang!”. Derefter gik han på knæ med en langstilket rød rose. Behøver jeg sige, at vi blev gode venner igen…?

Og så til brylluppet…

Vi blev gift d. 7-9-13 og det var en helt igennem fantastisk dag. Bridezilla her måtte dog erkende, at man ikke kan planlægge sig ud af ALT. Og datoen hjalp i hvert fald ikke hjalp på heldet. For  ALT hvad der kunne gå galt til et bryllup gik galt. Vores musiker meldte afbud kun tre dage før brylluppet og pga den ret eftertragtede dato, endte vi ud med at tage hvad vi nu kunne få og musikken var helt sikkert derefter. Bestilling af brudebuket, brudepige-buket og knaphulsblomster gik i vasken. Da min mand stod i blomsterbutikken 30 min før han skulle være i kirken, var der bare ikke nogen blomster! Det var hans eneste “opgave” i forbindelse med brylluppet og han så allerede en skilsmisse for sine øjne. Så i desperation tog han bare en tilfældig brudebuket (til en anden stakkels brud) og sagde i raseri til blomsterhandleren: “Det må fandme være jeres problem!”. Forloveren kom i tanke om at han havde glemt ringene, da de stod ved alteret og ventede!! Og de måtte liste sig afsted for at hente dem og nåede det heldigvis lige akkurat!

Min bonusdatter og jeg skulle til frisør sammen, og også her gik det galt. Min bonusdatter måtte selv sætte sit hår i salonen, med støtte fra min stressede frisør, som var i gang med mit hår. Mit hår og slør blev dog sat og sad pænt i ca 30 min. Så faldt sløret af og resten af frisuren røg også, så snart folk begyndte at give mig knus. Jeg fik af en eller anden mærkelig grund også SOYA på min kjole (jeg havde fået kinesermad aftenen før!) Der ud over havde min mor arrangeret, at vores hotelværelse skulle være super romantisk med rosenblade, champagne, jordbær i chokolade osv. Dette havde de dog glemt på hotellet. Så min mor styrtede rundt for at finde roser og champagne ved den nærmeste købmand lige inden middagen. Bryllupskagen var ikke kommet på køl, og var faldet helt sammen da vi skulle have den og mine kære forældre glemte vores gave (et pænt stort pengebeløb) i en taxa! Og jeg kunne blive ved…Det var det absolut mest kiksede bryllup nogensinde…og så alligevel den absolut mest fantastiske dag i min liv! Vores familie og venner havde gjort ALT for at give os en dejlig dag og jeg ville ikke ønske noget anderledes, på trods af mange stress-moments i løbet af dagen. Alle de mange fantastiske taler og forskellige input, rørte mig helt ind i sjælen og det var en dag fyldt med kærlighed både til og fra min mand, men så sandelig også fra vores familie og venner.

13875097_10154868661746686_205993035_n

13672610_10154868661736686_1574631246_n

Tak til Karina for at dele deres historie! Jeg vil også rigtig gerne høre din historie 🙂 Så hvis du har lyst til at dele den, så send mig din beretning på jordemodertina@gmail.com.

Læs flere frierier HER og læs også hvordan jeg ødelagde Lillefars frierier HER.

Hav en pisse dejlig fredag!

 

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  5. august 2016 at 14:26

  Hahaha <3 Godt(!) det lykkes – og der er jo rene smil på billederne 😀
  I Aalborg hedder det at være "Hvis du kan drikke som en viking om natten, kan du sgu også agere viking om dagen" – altså rejse sig og komme i gang :p

  – A

  • Reply
   Lillemor
   7. august 2016 at 20:06

   I københavn hedder det bare: “Rejs dig op og gør dig klar, røvhul!”

Svar