Fredags-frieri

Fredags-frieri #6. Et sømands-snav og et hemmeligt bryllup

20160916_174601

Det er sgu dejligt at læse om kvinder, der godt tør være den der scorer manden! Elina blæste højt og flot på sømandens sure miner og stak ham et snav af den anden verden. Nu? Nu har de netop fået deres første barn sammen og blev mand og kone i sommer 😉.

Læs med her:

Jeg var i byen med en gruppe veninder på vores stamsted – Sams bar i Århus, hvor jeg også arbejdede. Ind kom en bunke sømænd – alle i deres sømandsuniformer! Jeg var straks solgt og styrtede hen til ham der viste sig, at være Mikkel “Må jeg låne din hat?”. Niks det måtte jeg ikke. I stedet fik jeg vennens og stak så af med den. Mikkel kom så lidt efter og tog også den hat tilbage. “Sure løg” tænkte jeg bare og strøg i baren og købte 20 shots, som jeg så gik hen til drengene med. Mine veninder var allerede faldet i snak med de andre men Mikkel virkede bare sur. På et tidspunkt gik han og jeg tænkte “Nul og niks om han bare skal stikke af!”. Så jeg gik efter og fandt ham uden for, hvor han røg en cigaret. Han ville jo ikke snakke så jeg snakkede med dørmanden i stedet. Så tænkte jeg pludselig: “Nu må det briste eller bære” og så gik jeg direkte hen og kyssede ham på munden og gik derefter indenfor igen. Han kom ind lidt efter og sagde “Sig mig hvad har du gang i?”. Jeg begyndte at undskylde…men så kyssede han mig igen.

Efter byturen (som sluttede kl. 8 næste morgen) udvekslede vi numre og begyndte at skrive og ringe sammen. Allerede dagen efter var mine veninder og jeg nede ved fregatten, hvor de lå i havn og de kom ud og hilste på os. Mikkel og jeg begyndte at ses hver weekend, da jeg jo boede i Århus og han i Kbh. Heldigvis bor hele hans familie i Århus så han havde tit ærinder der!

Første gang vi tog på date, hentede han mig i hans fars bil og vi kørte til stranden. Efter halvandet års pendleri frem og tilbage, fik han tilbudt en ny lejlighed igennem forsvaret og vi besluttede os derfor at flytte sammen. Så jeg flyttede til Kbh for at bo med ham de sidste år af hans uddannelse og derefter købte vi hus i Århus.

En dag tog vi i det lokale shoppingcenter, hvor Mikkel sagde han lige skulle på apoteket og bad mig vente i bilen. Jeg sludrede med en veninde i telefonen og vi talte om, at der da måtte være utrolig lang kø på apoteket, siden det tog så lang tid. Da han endelig kom ud, kørte vi en tur til stranden. Den strand som han viste mig, på vores første date. Vi travede rundt på stranden og pludselig begyndte han at tale lidt mærkeligt, om nogle af de både der lå langs stranden. Pludselig vendte han sig om mod mig, satte sig på knæ og spurgte: “Vil du sejle i samme båd som mig resten af livet?”. Han tog totalt bagenden på mig og jeg tudede og sagde selvfølgelig ja!

Vi besluttede os for at blive gift, uden nogen vidste det. Vi ventede nemlig barn og vidste, at vi også gerne vil holde et stort bryllup i fremtiden. Så vi bestilte tid på rådhuset og jeg syede en kjole selv, da jeg jo var højgravid. Så da dagen oprindt, tog vi på rådhuset og derefter direkte videre i sommerhus med Mikkels mor, hvor jeg havde lavet en kage og købt en topfigur. De så kagen og sagde “Neeeeej det ligner jo næsten en bryllupskage”. Ja så kan I jo tænke lidt over den, sagde Mikkel.. Og så faldt Femøren! 

received_10154087327103585

Tak til Elina og Mikkel for at dele deres historie! Og tak for de mails der er røget i min retning! Glæder mig til at skrive om flere frierier. Hvis du også vil dele jeres historie, så send mig endelig en mail på jordemodertina@gmail.com eller som besked på Instagram (@lillemorblog) eller på Facebook!

God aften! 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar