Ærlig snak Life of a mom Skrupskøre børn

Hej skoldkopper og lortevejr…vil I med til havebryllup?

ABM_1470939071Pis

Pis pis pis pis pis pis pis

PIIIIS!!

Kummefryseren er blevet invaderet af hr. Skold og fru Kop. Og de kommer åbenbart ikke bare lige til en hurtig kop kaffe og skrubber hjem igen hurtigt bagefter. Nej, de inviterer venner på besøg. Gamle bekendte og slægtninge fra samme art. Og de holder sig noget af en fest, på det lille blege 5-årige legeme, skulle jeg da lige hilse og sige. Nå ja, godt man ikke skal giftes om 2 dage…

Kan vi godt blive enige om, at det kommer en smule ubelejligt…? Skoldkopper lige inden bryllup? Hun klarer den heldigvis godt. Det er skisme ikke meget brok man hører fra den unge dame, om end jeg da bliver knebset af og udstedt ordrer, som var jeg en kongelig butler. (Irriterende når ens børn minder så meget om én selv, ik’?). Mandlen har måske/måske ikke haft skoldkopper før. Vi er lidt i tvivl. Den kærlige 2-årige dreng, render rundt og nusser om sin søster, kysser og krammer, alt imens hun skam-streamer Netflix (beklager hvis ingen andre har kunne få signal, vi har nok opbrugt hele Netflix kvoten her på matriklen). Så hvis ikke han HAR haft skoldkopper, så får han det med ret stor sandsynlighed. Men krydser da alt hvad jeg har, for at det ikke rammer os inden lørdag…eller PÅ lørdag. Pis’os altså.

Nå, men lad os nu se på det positive: Heldigvis bliver det på lørdag 25 grader og skyfrit…

I kan godt fornemme sarkasmen, ik’? Heldigvis har vi store pavillioner i haven. Og lad os satse på, at taget bliver siddende (og ikke flyver af, som det gjorde i mandags, da vi havde sat det op).

Hav mig lige med i jeres aftenbøn, ik’?

Måske er det bare ikke lige min uge? Tissede jo fx også på min egen telefon forleden. Læs mere om det HER.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Jabbadabbaduu
  11. august 2016 at 20:46

  Øøøøøv! Krydser fingre for hurtig bedring til Fryseren, at Mandlen allerede har haft kopperne, og for dejligt vejr på lørdag. Og så skal du holde dig til vejrudsigten fra norske Yr, den er meget bedre:)

 • Reply
  Ninni
  11. august 2016 at 21:10

  Krydser fingre for, at der ikke sker mere nu. Og vil gerne forsøge at berolige dig med, at op til vores bryllup i juni tjekkede vi vejrudsigt fem gange om dagen – og den viste noget forskelligt hver gang. 😀 Det endte med en typisk dansk, lidt-sol-lidt-regn-en-del-blæst-sommerdag. Og det var faktisk helt OK.
  (Og så må man altså godt, bare en gang imellem, råbe “L…!” og hamre hovedet ind i væggen, når verden er for urimelig. Bare man gør det et sted, hvor børnene ikke hører det, og sørger for at eventuelle buler som følge af mødet med væggen kan dækkes af frisuren).
  Kram herfra.

 • Reply
  Signe
  11. august 2016 at 22:41

  Øv!
  Men blev selv gift i øs pøs regn for 7 uger siden – det var stadig en fantastisk dag.
  Vi blev gift i kirken kl 11 og skulle så spise frokost i telt ved restaurant med bål med pandekagebagning bagefter til ungerne. Det regnede fra kl 13… De blev våde, men det var skønt alligevel:)
  Glædeligt bryllup:)

 • Reply
  Lea
  12. august 2016 at 9:13

  Sådan et indlæg fortjener virkelig at få sendt en hel lastbil fuld af god karma af sted. Den er hermed kørt i din retning! Godbedring til kummefryseren og et ønske om et styk fantastisk dag til dig og gemalen 💍

Svar