Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

“Jeg er ikke tre år mere!! JEG ER SEEEEEKS!!!”

untitled_artwork

Så det der skete var, at Mandlen jo havde fødselsdag  i tirsdags. Og der blev han jo (trommehvirvel tak!) 4 år. 4! Altså FIRE!! Gentager lige for en sikkerheds skyld: FIIIIRE år. Farvel til threenageren!! Onsdag (dagen efter) kom hele børnehaven så her hjem, for at fejre hans fødselsdag. Noget jeg jo tænkte at jeg snildt kunne klare alene. Men Lillefar mente jeg var tosset – og det havde han jo for så hvidt ret i. Læs om hele oplevelsen HER. Jeg vil muligvis hellere skydes i knæet, end lave det nummer én gang til. Men det er en anden snak. Pointen er bare at Mandlen jo så til fødselsdagen om onsdagen sagde:

“Så bliver jeg jo FEM år”.

26vuui7ncpcnuqcdk

(For nu er der jo én til fødselsdag…først én tirsdag, hvor han blev fire år…så én onsdag…ergo må han jo så nu være fem år. Logik for en burhøne).

Lillemor: “Øhm…nej, du er stadig fire år!”

h4z6rfuqycdim

Mandlen: “NEJ! Det her er NY fødselsdag!! Jeg er fem år nu. Ikke fire!”

tdnai8jdt7isi

Lillemor:

3drmeweougzkg

Jeg lod være at bore mere i emnet. Tænkte at han nok med tiden ville acceptere, at han altså kun var blevet fire år. Men så var det at vi i går lørdag, skulle holde fødselsdagsfest for hele familien. Og den kvikke læser har nok allerede nu regnet ud, hvad han så sagde!

Mandlen: “Jeg bliver seks år, HURRAAAAA!!”

31wvvw0sour7o

Lillemor: “Øhm…altså…du bliver fire år!”

3okipadwxmbvyuj7a4

Mandlen: “NEEJ!! Jeg ER blevet fire år!! Hvis jeg bliver fire år, hvorfor holder vi så fødselsdag igen! Jeg har holdt en-to-tre fødselsdage. Jeg er seks år!”

qgzniupfcs3hc

Lillemor:

kaq6gnxdljabq

 Og det giver jo faktisk meget god mening. Hvorfor fanden bliver de idioter ved med at holde fødselsdag for mig og siger “Tillykke med fødselsdagen!!” hvis jeg ikke har fødselsdag. I dag søndag, har jeg ikke turde nævne alder, fødselsdage eller tal i det hele taget. For det kan godt være at han ikke er threenager mere (læs mere om hvad jeg synes om den alder…og to års alderen…og ét års alderen…og det første spænde år HER). Men jeg skal da lige love for at fire års alderen indtil videre, har budt på en enorm mængde stædighed 😉

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Pernille
  25. marts 2018 at 19:37

  Beklager at måtte meddele, at det bliver nogle lange år de næste år. Jeg ville, hvis jeg var dig, droppe flere fødselsdage til i er med det mandlen tror han er…. Min datter blev aldrig 3 år. Nægtede pure. Hun blev 2 år. Så blev hun ikke 3, var ikke 3 i et helt år. Har aldrig været 3 år og så blev hun 4!! Spurgte vi hvor gammel hun var i det år, hvor hun ikke var 3, så svarede hun ikke. Sagde vi: er du ikke 3 år: NEJJJJJJ. Løde det… Så opgiv… Knus herfra.. P.s. Idag er hun 21 og har ikke været 3 😂😂

  • Reply
   Louise
   3. april 2018 at 13:13

   Haha, min datter har heller aldrig været 3 år! Generelt har hun ikke ret meget til overs for tallet 3. Hvis hun skal tælle hvor mange der er af noget, må hun bide i det sure æble og tage 3 med, men hvis hun skal tælle i situationer hvor antallet ikke er vigtigt (feks når vi leger gemme) springer hun konsekvent 3 over..

 • Reply
  Kirsten
  26. marts 2018 at 13:47

  Jeg må altså lige forstå en enkelt detalje:
  Hvorfor fanden skulle du med djævlens vold og magt støvsuge og vaske gulv FØR 23 snotnæsede dværge invaderede dit hjem????
  Man skulle tro at det var noget der var mere tyngende bagefter…

Svar