Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Om at sige: “Jeg er faktisk en ret god mor…”

New_Doc_6_1Sponsoreret video

Jeg synes ofte at jeg tænker: “Gad vide om jeg egentlig gør det godt nok!”. – I forhold til det dersens moderskab. Altså jeg ved godt, at jeg er en god mor…men jeg tror at det er meget naturligt, at man som forælder er god til, at fokusere mere på de ting man gør knap så godt, end de ting man faktisk gør RIGTIG godt.

Am I right…?

Efterhånden som jeg får flere og flere år på mor-CV’et, hviler jeg dog mere og mere i det. Og jeg glæder mig faktisk lidt til, at have snakken med mine børn, når de bliver voksne. “Nå, hva så…? Hvordan klarede jeg det egentlig? Gjorde jeg det okay?”. Men egentlig er jeg ret overbevist om, at det vil være positivt (til trods for, at jeg da helt sikkert er bevidst om nogle ting, jeg gerne ville have sagt/gjort anderledes). Det er jo trods alt begrænset hvad en 2-årig (der mest ynder at sige “Tissemand!!”) og en 5-årig (der foretrækker sætninger som: “Nå, men så slår jeg bare en bøvs i hovedet på dig”) kan proklamere i sådan en alder.

Alligevel siger de dog meget…uden egentlig at sige noget. Det være sig et blik…et smil…et kys…et hovede på min skulder eller andet…dét er egentlig en ret god bekræftigelse på, at jeg faktisk gør det godt nok.

Procter & Gamble har lanceret en kampagne i forbindelse med OL der hedder Thank you, mom! og har til formål, at hylde mødre. Så da jeg blev spurgt om jeg ville være med til, at sætte fokus på kampagnen, sagde jeg ja. For jeg synes faktisk, at videoen er ret så fin. Og meget understreger “den stiltiende bekræftelse” som jeg selv har beskrevet ovenfor.

Se videoen her:

Så jeg siger: Jeg er faktisk en ret god mor. Og jeg er ret sikker på, at du med rette kan sige det samme. Så lad os lige huske, at hylde os selv ik’?

Indlægget er sponsoreret af P&G

 

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Arlie
    4. oktober 2018 at 11:32

    Players should be in a position to produce their actions easily without much of a waiting time.

Svar