Ærlig snak Gode råd

En telefon må da gerne være tøset, ik?

screenshot-20190205-193451-instagram.jpg

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg den der irriterende veninde, der altid punker veninderne for deres valg af mobil telefoner ?. De sidste 6-7 år har jeg nemlig været fast tilhænger af Samsung. Jeg oplever at Samsung telefonerne kan meget mere end…nogle specifikke konkurrenter ? og til meget billigere penge. Så da Samsung spurgte om jeg ville teste Samsung Galaxy S9, var jeg ikke et øjeblik i tvivl. Telefonen kan filme i slowmotion (960 frames i sekundet) og har et enormt godt kamera (har bl.a. den banebrydende Dual Aperture-linse) der tilpasser sig automatisk efter kraftige eller svage lysforhold og i øvrigt åbner op for en hel ny verden af foto-redigering. Infinity-skærmen med de afrundede kanter dækker hele fronten og giver et super fedt look.

Telefonen fås i en rigtig tøsefarve (Lilac Purple) og der ud over i Midnight Black, Coral Blue og Sunrise Gold. Ud over at kunne åbne med fingeraftryk, har Samsung S9 Intelligent Scan, som kombinerer ansigtsgenkendelse og irisscanning og som gør det nemt at låse telefonen op. Hvis du er tøvende med Samsung telefoner, så ville jeg altså lige smutte forbi den lokale Samsung forhandler og tjekke Samsung Galaxy S9 ud. Du vil ikke blive skuffet

#WithGalaxy #GalaxyS9

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  5. februar 2019 at 23:09

  For mig er det altovertrufne dens evne til at navigere i dual-sim. OMG!!! hvor fungerer det bare pisse godt! Jeg har både min privattelefon og arbejdstelefon i én, og jeg kan altid se, hvilket simkort opkaldene kommer til, så jeg lader bare være med at tage den, hvis der kommer opkald til mit arbejdsnummer, når jeg ikke er på kontoret. KÆMPE fan her! (Tidligere Applebruger, har ikke set mig tilbage 😉 )

 • Reply
  Tinepj
  15. februar 2019 at 16:44

  Jeg er kæmpe enig. Sværger til Samsung og er aldrig blevet skuffet. Vil du ikke skrive mere om, hvordan du bruger billedredigering på telefonen? Det udnytter jeg faktisk ikke:)

  • Reply
   Lillemor
   25. februar 2019 at 7:34

   Hej Tine! Enig! Samsung rocks. Jeg bruger faktisk heller ikke billedredigering så meget. Faktisk er jeg ret overbevist om, at jeg slet ikke bruger min telefons kunnen optimalt 😂. Jeg bliver ved at finde nye ting den kan.

Svar