Ærlig snak Gode råd Projekt FitLivingMedTinaStorm

SKAL mødre være småtykke?

billede

Tina Storm er mor, blogger og kostvejleder og har tabt sig 32 kg på 6 måneder. Hun har givet mig en udfordring: “Jeg laver et kostforløb uden beregning til dig. Gør hvad jeg siger og du taber dig!”. Jeg tog imod tilbuddet og sagde så: “Så blogger jeg sgu også om det!”. Så hvis du har lyst, kan du følge min rejse (én gang ugentligt), mod smækre lårbamser og fastere maveskind!


“Kære Tina. 7 ugers kostforløb er nu gennemført. Og har tabt mig 4,8kg. Okay det er måske en sandhed med modifikationer…for jeg kørte kostforløb mandag til fredag til et 12 tal. Lørdag stod på den årlige pinsefrokost med svigerfamilien og søndag holdte vi stor 4 års fødselsdag for min datter. Læs: kage, kage, kage, kage oooog kage. Jeg havde faktisk lidt givet mig selv “lov til” at få lidt længere snor i weekenden. Hvorfor? Fordi jeg nu synes at det går så godt med den her nye livsstil jeg har erhvervet mig, med hjælp fra dig. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kommer til at beholde mange af de nye vaner du har introduceret mig for. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg sagtens kunne komme tilbage på “rette spor” igen mandag morgen. Jeg gav mig lov til at hygge uden dårlig samvittighed. So point being: Jeg vejede mig lørdag morgen!! Og havde tabt mig 400gram på 5 dage. Jeg bør jo nok have vejet mig søndag eller mandag morgen, for at kunne få det helt “korrekte” resultat. Men jeg gad sgu ikke have et øv svar. For jeg kender mig selv godt nok til, at det ville demotivere mig en lille bitte smule, nu hvor jeg tager hul på 8. og sidste uge i kostforløbet. Jeg har ikke rigtig nogle specifikke spørgsmål til dig denne uge. Men er sikker på at du har tænkt dig, at knytte en kommentar til følgende :)”

Læs Tina Storms svar HER.

Som jeg nævnte i mit sidste indlæg, får jeg nu nærmest dagligt komplimenter for mit vægttab! Og det er jo mega lækkert og meget motiverende! Jeg mener…det er jo aldrig skidt at få at vide, at man ser godt ud!! Emnet “vægttab” bliver derefter ofte debatteret med de tilstedeværende og jeg hører nu nærmest hver eneste gang en mor der siger “Ja efter jeg har fået børn så er det slut med bikini” eller “Jeg har aldrig kunne tabe de 15 kg efter at have båret rundt på 3 børn” eller “Jeg har bare accepteret, at jeg er småtyk efter at være blevet mor…før i tiden var jeg ellers så slank!”. Og ja, jeg må jo indrømme, at det for nogle måneder siden, sagtens kunne være mig der havde sagt noget lignende (faktisk gjorde jeg det vist nok…læs et indlæg hvor jeg nævner det HER). For det ER pisse svært at smide 10-15 kilo. Men ikke umuligt – og det kan da i hvert fald aldrig være børnenes skyld, at man indtager flere kalorier end man forbrænder. Og nu hvor jeg nærmer mig min “jeg har lige mødt Lillefar-vægt” med raske skridt (3 kg tilbage!), bliver jeg sgu lidt stædig. For det KAN jo åbenbart lade sig gøre. Hvorfor kommer vi med så mange undskyldninger i stedet for at tage sagen i egen hånd? Er vi i grunden ikke ret slemme til at “glemme os selv” og konstant blive ved med kun at definere os selv som en-eller-andens-mor? Jeg har mega meget brug for også bare at være MIG nogle gange. Uden børn (ja, det tør jeg godt sige!) og uden Lillefar. Eller endnu bedre…KUN med Lillefar. At være mig; Tina. At være kæresten. At være veninden. Ikke kun moderen… Jeg har sindssygt meget blod på tanden, ift. at bevare det her vægttab og vise både mig selv og andre, at man ikke behøver være kvapset, blot fordi man har båret to børn. Bevares, naturligvis er der nogle lækre mødre der ude, der ikke døjer med deller (hader jer!) og kvapset-hed (er det overhovedet et ord?) Jeg taler udelukkende om de der bruger børnene som undskyldning, for deres nuværende let-kvapsede krop. Og jeg er egentlig ret glad ved tanken om, at der sidder nogle af mine læsere derude, der er blevet inspireret af mine “kostforløbs-indlæg”. For det har ved Gud været lettere end jeg havde forestillet mig at smide de overflødige kilo og jeg glæder mig over, at de nu også kan gå en sommer i møde uden stramme bukser!

Og hvor sjovt er det her lige…på mit arbejde for nyligt fortalte en kollega mig følgende: “Jeg var ude og drikke et glas vin med en kollega…eller hun fik blot et kop te, for hun er jo på Tina Storm”. Underforstået: Tina-Storm-Kostforløb. Hun er sgu gået hen og blevet helt trendy hende Tina Storm!

Nå, 8. og sidste uge here I come!!

Vil du læse tidligere indlæg om mit forløb med Frøken Storm, så klik HER.

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

www.lillemor.dk

FACEBOOK

Instagram

Bloglovin’

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  26. maj 2015 at 18:45

  Jeg har uden tvivl brugt babyen som undskyldning for de ekstra kilo hun glemte at tage med ud. Men dejligt at have fulgt med hos dig, så man kan se det er muligt. Nu bruger jeg ca halv baby og halvt fornuft, så burde der med tiden komme lidt styr på vægten.. Jeg skal bare lige være klar

  • Reply
   Lillemor
   26. maj 2015 at 22:04

   Elsker når du skriver “glemte at tage med ud” 🙂 Men du har ret…man skal lige være klar. Motivationen er et MUST!! Og selvom det ‘kun’ handler om 5-7 kg for mig, så har udsigten til en sommer hvor jeg IGEN skal føle mig utilpas, været en klar motivation! Og nu glæder jeg mig ligefrem til at iklæde mig sommertøj. Og det er sgu en succes! Og det lyder som om, at du selv er godt på vej til at finde motivationen!

 • Reply
  Anne
  27. maj 2015 at 7:02

  Jeg tror uden tvivl at dig og Tina Storm har været med til at grave noget af fornuften frem! Så tak for det – og dejligt at høre at det bare går så godt! Super sejt gået:-)

  • Reply
   Lillemor
   28. maj 2015 at 14:24

   Well mission accomplished then 🙂 Ærligt; det har været de nemmeste kilo at tabe.

Svar