Ærlig snak Fruen og Lillemor Gode råd Life of a mom

Fruen og Lillemor #4 (om søvntræning, kendisfaktoren og morbekendelser)

2016-08-23 21.25.19

Så blev det tid til 4. omgang Fruen og Lillemor. Videoer hvor vi besvarer alle tænkelige spørgsmål! Vi går sgu bare lige på og hårdt 🙂 Her kommer der tre videoer. Værs’go!

Denise har en søn på 4 måneder, som er “barnevognsnægter” og generelt foretrækker, at være i fysisk kontakt med sin mor, hver eneste gang han skal sove. Denise spørger ind til søvntræning – og hvad vores holdning er til det! Av av, det er et ret ømtåleligt emne og virkelig noget, der dele vandende hos mødre 🙂 Fx er Elisabeth og jeg ikke helt enige…men dog lidt. Vi prøver at komme med vores besyv på sagen i nedenstående video:

Som jeg sagde i videoen, så er jeg mest til holde-i-hånd metoden, men jeg tror altså også bare, at alle forældre der ude, forsøger at gøre det bedste for deres børn. Jeg har skrevet lidt om emnet før HER. Jeg hører meget gerne din holdning nedenfor i kommentarfeltet!

Migogmintinderbaby – som vi i videoen joker lidt med, er en “lille” blogger 🙂 (Det er måske en smule løgn) har spurgt os, hvordan det er at være KENDT! Og det kan vi naturligvis overhovedet ikke svare på…men vi gør da et forsøg. Med en smule sarkasme involveret 😉 !

Migogmintinderbaby som også går under navnet Alexandra, spørger os også om hvad vores største bekendelser er som mor. Altså nogle af de brølere vi HAR lavet og i øvrigt også nogle af de brølere, der fortsat lever i bedste velgående. Se med her:

Jeg har uddybet min holdning til sukker/ikke sukker i blog-indlægget HER. Og så til afstemningen!

[poll id=”7″]

Og nu vil jeg så gerne opfordre jer til, at sende os endnu flere spørgsmål! Så hvis du har noget på hjerte, noget du vil spørge mig eller Elisabeth om, så giv den gas nedenfor i kommentarfeltet.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  R
  25. august 2016 at 8:28

  Jeg har også en barnevognsnægter, forstået på den måde, at alternativet er at græde sig i søvn og det er ikke en mulighed 🙂 Så Denise, du er ikke alene 🙂

 • Reply
  Anne
  30. august 2016 at 14:42

  Hej Lillemor

  Nu hvor du omtaler dine børn som kummefryseren og mandlen, vil jeg tillade mig at spørge lidt ind til det. Jeg har forsøgt at finde fødselsberetninger fra begge fødsler, men jeg har kun fundet mandlens. Måske jeg bare er dårlig til at lede :-). Nå, men spørgsmålet går egentlig på, om din oplevelse af forskellen mellem de to fødsler, hvis der var en sådan. Og hvad tror du det skyldes – havde du en anden tilgang til det anden gang (andre teknikker eller lign.) eller var det “bare” en andengangs fødsel? Håber mit spørgsmål giver mening 🙂

  Hilsen Anne, der inden så længe skal føde igen og derfor er totalt nysgerrig

Svar