Ærlig snak Fruen og Lillemor Gode råd Life of a mom

Fruen og Lillemor #5 (om hunde med dårlig ånde, konkurrencementalitet og aldersforskel)

20160907_131238

Vi sprang jo lige let og elegant over sidste uges Fruen og Lillemor Elisabeth og jeg. Vi blev jo lige en smule ramt af skolkoppe-og-the-man-flu-epidemi her hjemme, så der var ikke lige tid til at filme. Så vi gav kamerahold, lydmænd og filmproducenter en velfortjent fridag.

IKKE DESTO MINDRE er det nu blevet onsdag igen igen (sjovt som det fænomen bliver ved med at gentage sig, ik’?) og Fruen og jeg har atter sat os hos sminkøren, fået lyset rettet ind og sat filmholdet på arbejde.

Se lige med ik’?

Første spørgsmål kommer fra den mega smukke Sebrina, som faktisk driver bloggen DeNormale. Tjek lige hvor smuk man kan være:

20160907_130941

Nå, men det jeg prøvede at sige i videoen var, at jeg faktisk har arbejdet sammen med Sebrina. Hun er nemlig sygeplejerske og har arbejdet med de små bebser, som jeg bringer til verden (med lidt hjælp fra nogle fødende kvinder). Sebrina spørger ind til det der med at børste tænder på hunde. Skal man gøre det? Eller er tygge-pinde nok? Vi spørger også Elisabeths hund til råds…uden den store hjælp.

Maria spørger ind til konkurrencementalitet mellem mødre. Findes den? Fx i daginstitutioner og til fritidsaktiviteter? Og ja, hvordan det lige endte med, at vi målte ben og jeg tog på Elisabeths bryster, vides ikke 🙂 Se med her:

Og hey – fortæl lige om man også deler eleverne op på den måde i jeres skole? Og i så fald – hvad synes I om det?

 Sidste spørgsmål drejer sig om aldersforskel på børn. Hvad er godt? Elisabeth bevæger sig dog ud i lidt af en sømands-forklaring, så jeg ser mig nødsaget til at forlade settet for en stund 😉 Kig med her:

Send gerne nogle flere spørgsmål i vores retning. Alle spørgsmål er velkomne og vi lover vores totale uforbeholdne og ærlige mening!

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  Matilde
  10. september 2016 at 19:28

  Høner er en forsamling af hun-høns
  Haner er en forsamling af han-høns
  Høns er en betegnelse for en blandet forsamling fjerkræ 😀
  Så fik vi lige det på plads 😉

Svar