Ærlig snak Gode råd Life of a mom Skrupskøre børn

Har i dag erhvervet mig det sorte bælte i kategorien: “Parenthood”

20160910_203147

Lillefar og jeg arbejder begge skiftende vagter. Og det er noget bæ. Og så er det også godt. Godt fordi vi faktisk oplever, at savne hinanden (tror det er sundt i et forhold) og noget bæ fordi jeg savner ham (?) og fordi det – ærlig talt – er lidt af en mundfuld, at være græsenke med to børn på 2 og 5 år.

Idag fejrede jeg 5. dag som alene mor i ulvetimerne. Alene dét bør udløse stående applaus samt rødvin ad libitum. Så med udsigt til en weekend alene, besluttede jeg mig i går for, at jeg selv og ungerne skulle smutte i Sommerland Sjælland. Udsigten til en dag uden planer, gav mig ærlig talt cravings efter, at skyde mig selv i knæet som alternativ. 

Da jeg vågnede i morges, vidste jeg dog ærlig talt ikke, om jeg var gal eller genial… Sommerland? ALENE? Hvor dum har man lov at være? 

Nu er klokken 20.12 og jeg står ved siden af Kummefryserens seng og venter stille på, at hun lader søvnen overtage. Og ved du hvad? Vi har haft den BEDSTE dag i Sommerland. Ingen gråd. Ingen uvenskab. Ingen noget-som-helst-negativt. Bare pisse godt det hele. Tror ungerne trængte til det. Og jeg selv også. 

Så helt ærligt synes jeg lidt, at jeg fortjener dét der sorte bælte i Parenthood. For jeg har fandme rocket titlen i dag. Jeg har naturligvis været rigeligt kikset selv! – Det er klart. 

Fx har jeg erfaret, at hvis man sætter sig på toilettet i et vandland, så skal man lige tage højde for, at toiletbræt evt kan være ret vådt og man dermed suser med 120km i timen hen af brættet med sin mås. Tak til skambenet for at redde (…min røv, fristes jeg til at sige!) mig fra, at flyve ind i væggen. 

Og nåhr ja…så er det også ret dumt, at stå i kø i 40 minutter til isbod, for derefter at erfare, at man (jeg) glemte at købe en is til mig selv!! (SÅ irriterende. Havde endda brugt 25 minutter på, at diskutere med mig selv, om jeg skulle have Brownie eller Cookie-dough i min is #LivetsSværeValg). Men naturligvis tænkte jeg: “Hah!! Krapylerne kan jo alligevel ikke spise to gammeldaws med to kugler, flødeskum og syltetøj selv. Suckers”. Note to self: Det kan de godt. Og de var saftsuseme nærrige med dem. Så jeg måtte nøjes med, hvad end der var af rester af smeltet softice tilbage på papir. 

Nå, alt i alt en god dag. Og jeg ved jeg har sagt det før, men den fortjener saftsuseme en gentagelse: Respekt til de enlige forældre!! Vil gerne lige smide endnu en applaus i deres retning, så læs gerne med HER, hvis ikke du tidligere har læst min ros til alene-forælderne.

Hav en pisse dejlig lørdag aften.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Sarah
  10. september 2016 at 21:01

  Sejt gået! Jeg har været i Tivoli friheden med to unger på samme alder – og deres far, mormor og moster! Og jeg priste mig flere gange lykkelig for, at vi var så mange voksne om de to krapyler 😁 Min tålmodighed var udfordret. Men vi havde dog den skønneste dag😊 Men jeg synes godt nok, du er sej!

 • Reply
  Jannie
  10. september 2016 at 21:12

  Lillemor….. Jeg æælllsker at læse med. Sort bælte er på sin plads.
  Nyder st følge dig. Skøre skøre “lillemor”

Svar