Ærlig snak Gode råd

Min Podcast udkommer i dag

Det her er et af de sidste billeder, der blev taget af min mor og jeg. Vi havde åbenbart begge en ting for chokolade! Få måneder efter var jeg på vej hjem fra skole. 9. klasse var ved at væres slut, solen skinnede og sommerferien ventede lige rundt om hjørnet. Da jeg kom hjem, bad min mor mig om at sætte mig ned. Hun søgte efter de rette ord, husker jeg. For hvordan fortæller man egentlig sit barn, at man nok kun har et år tilbage at leve i? Jeg husker den paniske følelse, der spredte sig i min krop, da hun overleverede nyheden. ”Et år…ét år?” Men hvad så derefter?

For nyligt talte Kummefryseren, Mandlen og jeg om min mor. Den mormor de aldrig har mødt. De sagde, at det var synd for mig, at jeg ikke havde min mor. Jeg fortalte dem, at jeg også gerne ville have haft hende. Jeg forsikrede dem dog samtidigt om, at jeg er glad og lykkelig i dag. For selvom man oplever noget trist og tragisk, man gerne ville have været foruden, så kan der godt vente et godt liv på den anden side.

Dagen i dag har jeg ventet lang tid på. Min podcast Tæl Til Ti (@taeltilti), som jeg har sammen med Jernmor går nemlig i luften. Det er på én og samme tid mega spændende og mega nervepirrende. For Stine (der står bag den sjove og inspirerende blog og ditto instagramprofil @jernmor.dk) og jeg fortæller om dét at have mistet et nærtstående familiemedlem. Vi fortæller mere uddybende om situationerne, hvad det gjorde ved os, men også hvordan det har formet os til de mennesker, vi er i dag. Dét er temaet i denne sæson, og jeg er edderspændt på, hvad I synes om det.

Vi kommer til at tale med en række kvinder, der alle har været i en krise. Vi taler fx om at miste sit spædbarn, at gennemgå en hård skilsmisse, at have været udsat for et seksuelt overgreb og sågar at blive kørt over af en lastbil og blive et ben fattigere. Fælles for kvinderne er, at de inviterer os ind i livet på den anden side af krisen. En tid der også inkluderer latter, smil og glæde. Ud over deres åbenhjertelige fortælling fortæller de også, hvordan man bedst kan hjælpe venner i krise.

Alle de samtaler har ærlig fået mig til at tage lidt mere let på de små dagligdagsting, der normalt kan fylde. Jeg håber og tror, at deres ord kan gøre det samme for jer ❤️.

Så hvis I har lyst, så hop ind og lyt til vores podcast Tæl Til Ti via din yndlings podcast app. I kan følge med på vores instagramprofil @taeltilti og følge med i vores podcast univers samt møde de seje kvinder, der deltager. Jeg skrev mere om det at miste en forælder og frygten for at efterlade lige HER.

Jeg håber, at I har lyst til at lytte med.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar