Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Life of a mom

Lillemors dagbog #1 (min totalt IKKE spændende dag)

20160913_191814

Jeg skulle holde møde med nogle kollegaer på arbejdet. Jeg havde lidt planer om at bage kage, men ÉN ved navn LILLEFAR havde saftpetervæltemig nakket de sidste æg fra køleskabet i aftes. For helvede…Han mener åbenbart IKKE, at man kan lave frikadeller uden.

nA8YJGew5kwOQ

Heldigvis har vi måske verdens sødeste naboer, som gerne kastede nogle æg i min retning. Men så var det at klokken blev 5 minutter i Netflix og så vandt Orange is the new black altså over street-credit fra kollegaerne på fødegangen, over mega lækker kage.

MEN

Imorges vågnede jeg og følte mig som verdens sejeste overskudsmenneske. Så jeg tænkte: Om halvanden time skal Kummefryseren og Mandlen være afleveret OG du skal finde hen til arbejdet OG finde parkeringsplads, sammen med 100 andre håbefulde hospitalsgæster. Lille bonus-info: Begge børn sov stadig. Så jeg tænkte: Det er da lige akkurat verdens dårligste bedste tidspunkt, at bage kage på nu. Så ja, jeg begyndte at bage kage.

Fortrød måske lidt projektet med kage og børn…men det lykkedes! MED æg. Kummefryseren og Mandlen blev afleveret glade og tilfredse og uden brok (hvad mon de har af skumle planer…?). Og jeg fandt en parkeringsplads i første huk (der er noget her der lugter af Karma, der vil tage røven på mig snarest…så glat kan en morgen umuligt forløbe).

Kollegaerne var svært glade for kagen. Tjek opskriften her (Tak Meyer!)

20160913_192450

Så hentede jeg begge menneskeunger og susede hjem og gloede lidt på æbletræet. Det satans træ. Giver mig altid mega dårlig samvittighed. Der hænger en millard æbler, som råber til mig hver dag, at jeg spiser for lidt æbler. For lidt grønt generelt. Helt ærligt…spiser I SEKS stykker frugt og grønt HVER DAG? (Tæller kirsebærrene i en pose Stjernemix med?) Så jeg fik den fikse idé, at jeg ville lave juice med Kummefryseren og Mandlen. Så vi gik i gang! Og det var altså VIRKELIG en god juice, vi fik stablet på benene. Så hey, hvis du har et æbletræ, der også står og griner dig op i hovedet, så pluk en masse æbler, smæk dem i din slowjuicer (vi plukkede ca 20 styk) og prop en hel pakke spinat i (ja, en HEL pakke), en kæmpe klump Ingefær og et par appelsiner. Så har du en juice, som virkelig sparker røv.

20160913_193253

20160913_192119

20160913_192322

“Affaldet” fra slowjuiceren, bruger jeg når jeg kommer i bolle-humør. Jeg smækker det simpelthen bare op i dejen, til verdens bedste morgenbordet, som du finder opskriften på HER.

Jeg skrev til hende dér bloggeren Karmamilli (som IGEN er nomineret til BørniByen’s kategori: bedste mor-blogger) og bad om hendes spaghetti carbonara opskrift, som hun så venligt smækkede i min retning. Jeg var lidt doven, så jeg klippede faktisk bare baconen over med en saks. Tror måske der røg et stykke gammelt tape med ned blandt baconen, men hva…det smager vel alt sammen.

Børnene og jeg selv blev glade og mætte og nu er putteseancen så snart ved at være slut her hjemme og jeg glæder mig til, at jeg om få minutter kan smække Lillemor-stængerne op og nyde noget kvalitetstid med Lillefar.

Hav en helt igennem fantastisk aften!

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply
  www.skøreliv.dk
  13. september 2016 at 20:32

  Altså hjemme hos os tæller chokolade, de dersens ferskner fra Haribo, rødvin (det er da lavet af vindruer), kaffe (noget med nogle bønner fra en plante? Herre-sundt!), marcipan er lavet af abrikoskerner, det er da SÅ meget en frugt og bum-bum…One more to go: det må blive SKUMBANANER! Totalt frelst sundhedsguru coming right up!

  • Reply
   Lillemor
   14. september 2016 at 13:17

   Jeg kan lide din tankegang!!

 • Reply
  ReBecca
  13. september 2016 at 20:51

  tjotal overskudsagtig du er! Det der juice må være så sundt. Du havde ikke overvejet at lave en æblekage og reducere æblemængden lidt på træet? Man kan faktisk lave en nem en med smuldredej UDEN æg. Og så lidt creme fraiche til… Det laver du i næste uge 🙂

  • Reply
   Lillemor
   14. september 2016 at 13:17

   uuuuh jeg får helt mundvand (på den gode måde) over tanken om æblekage! Du sætter tanker i mit hovede! TAK for det 🙂

 • Reply
  Betina
  14. september 2016 at 8:00

  Nu vil jeg dele hemmeligheden om verdens NEMMESTE æblekage med dig, den smager så fuglene synger og det eneste du skal bruge er en foodprocessor/et rivejern, et piskeris, en omgang æbler, markroner og fløde.

  Fjern kernehuset fra æblerne, riv dem på det grove rivejern, smid nogle markroner med i foodprocessoren hist og her, antallet afhænger af hvor sure dine æbler er og hvor sød du ønsker din kage, put det i en skål, pisk flødeskum og læg ovenpå! Så er der rå æblekage og det er bare det bedste i verden! Jeg tror den havde været hurtigere end kaffekagen, men mega sejt og overskudsagtigt lige at få smidt den sammen om morgenen ☺️

  • Reply
   Lillemor
   14. september 2016 at 13:15

   Hej Betina! Wow lyder saftsuseme lækkert!! Tak for tip 🙂

 • Reply
  Emilie // Valbylille
  14. september 2016 at 10:25

  Jeg har hørt, at æbler kun tæller med, hvis de er pakket ind i kagedej…

  • Reply
   Lillemor
   14. september 2016 at 13:14

   Kan HELT sikekrt også bruges 🙂

Svar