Ærlig snak Det shjaw! Gode råd

Instagram! Er det kun for de unge og smarte? Og hvorfor er DU ikke på Instagram?

20161018_134343

Hvor mange af jer der ude, er egentlig på Instagram? Da jeg i sin tid startede bloggen op, blev jeg gjort opmærksom på, at det nok var en god idé, at jeg oprettede en Instagram profil. Kunne ærlig talt ikke se det smarte. Var det ikke bare lidt det samme som Facebook? Eller hvad? Jeg gav det dog forsøget og opstartede en “Lillemor”- Instagram profil (@lillemorblog). Og pludselig gav det mening, hvorfor fanden der er snabel-a foran alt og hashtags alle steder!! Og nu? Nu må jeg sige, at jeg er blevet pænt besat begejstret for Instagram. Og heldigvis kunne Facebook hurtigt fortælle mig, hvem af mine kontakter derinde, der også befandt sig på Instagram.

Det korte af det lange: Det er kun billeder der er på Instagram! Så i stedet for de der irriterende statusopdateringer på Facebook, hvor folk beretter om den Gullash-suppe de netop har kreeret (blærerøve), så kan de smide bevismateriale op på Instagram, så vi andre i det mindste kan suge alt kraft og næring ud af billedet og ikke bare læne os op af en skide tekst (hvor vi i øvrigt godt ved, at de garanteret har spist rugbrødsmadder til aftensmad med russisk salat, makrel og Klovborg på, ik’?). Og fætter-blærerøv kan ud over at smække billedet i vores retning, så tilføje hashtagget #Gullashsuppe. Klikker du så på det hashtag, bliver du smidt videre til de hundredevis af andre gullashsuppe elskere, der ligeledes har smidt et billede op med samme hashtag. Og måske man endda kan finde vej til en opskrift, som folk generelt ikke er nærige med, at dele ud af på Instagram. Det er sgu da lidt smart, hva?

Der ud over kan man følge en masse kendisser og deres færden og gøren. Jeg er fx ret pjattet med at følge dem her:

@simontalbotcomedy

20161018_130659

@thomasskov

20161018_130642

@rubenmedu

20161018_130539

Og så griner jeg dagligt af de her profiler:

@Celestebarber – fire geniale eksempler på, hvordan hun tager pis på kendte…og sig selv.

tmp_23105-abm_1476789651-2074220383

@tindernightmares – da jeg var single, fandtes Tinder slet ikke (old much?). Men jeg ELSKER at se de anonymiserede tinder-chats der bliver lagt op og som er mega tå-krummende. Nedenfor fire geniale eksempler!

tmp_23105-abm_1476789820163882542

@textsfromyourex – De aller sjoveste tekstbeskeder mellem ekskæreste, bliver selvfølgelig også lagt ud på en profil! Og der er nærmest til timers underholdning! Fire pisse sjove og kække korrespondencer vises her:

abm_1476789868

Og ja, der skal da også lige være lidt ananas i egen juice her, ik’? Jeg bruger som sagt kun min profil som “Lillemor” og ikke som privatpersonen Tina 🙂 Her er der lidt eksempler på, hvad jeg lægger op:

20161018_13422020161018_134241

20161018_134402

20161018_134311

Følger alle mine yndlingsbloggere derinde og det kan altså klart anbefales! Der bliver bare lagt lidt mere sjov og spas ud der end på bloggen 😉

Hva’ så? Kommer du og joiner?

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply
  Stine
  18. oktober 2016 at 14:26

  Der ser hyggeligt ud. Netop DERFOR kommer jeg ikke og joiner, for ville bruge alt for meget tid derinde.

  slettede min fb-app fra mobilen i vinters og der var sgu er godt træk for min afhængighed.

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 19:53

   Stine, kan sagde bare forstå dig. Det er lidt af en tidsrøver, de ser sociale medier. Jeg har fx lagt Snapchat lidt på os, fordi jeg brugte SÅÅÅÅ lang tid på at se hvad andre lavede, frem for at bruge tid på mit eget liv 😉

 • Reply
  Venterpaavin
  18. oktober 2016 at 14:47

  Vi har allerede joinet og følger gladeligt med hos dig. Det er åndssvagt hyggeligt med det der instagram (:

  – K

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 19:52

   Ja, det er så pisse hyggeligt ik 😊. Dejligt I kigger medier to dejlige damer

 • Reply
  Gitte
  18. oktober 2016 at 16:03

  Jeg holder meget af Instagram, fyldt med sjove og kreative damer 😀 Jeg bruger Instagram mere end Facebook vil jeg godt indrømme.

  • Reply
   Lillemor
   18. oktober 2016 at 19:48

   Samme her! Jeg tjekker meget sjældent Facebook!!

 • Reply
  Therese
  18. oktober 2016 at 23:05

  Ja da! Eller, jeg joinede faktisk for noget tid siden men har syntes det var lidt kedeligt – mine venner lægger jo dødsyge ting ud. #NejViGiderHellerIkkeGloPåDineBillederFraHartzenHer. Så tak for inspiration!
  Og hey. jeg tror jeg har forsøgt at følge dig på Snapchat, men måske skal du acceptere eller noget? Tak for så sjov blog!

  • Reply
   Lillemor
   19. oktober 2016 at 20:10

   Hej Therese!! Du har ret… Der er nogle jævnt kedelige opslag i blandt 😊. Men jeg bruger næsten også kun min profil, til at følge andre bloggere/kendte mv. Kig evt min følger liste igennem, hvis du vil have inspiration! Og snap-chat! Du går ikke glip af noget 😊. Jeg er temmelig inaktiv i øjeblikket. Men du bør bare ikke klikke følg!

 • Reply
  Anna
  19. oktober 2016 at 9:45

  Tænkte på om der mon var en anden grund end dårlige it-kompetencer fra min side af, der gør at du ikke er mulig at følge gennem Feedly? – det er jævnt træls at skulle gennem en browser hver gang?
  Altogingentingdk er nu også sjov på Instagram

  • Reply
   Lillemor
   19. oktober 2016 at 20:08

   Hej Anna! Jeg følger bestemt også med hos altogingenting. Er forholdsvis ny følger, men jeg er ikke blevet skuffet so far 😊. Og når nu du snakker om dårlige it-kompetencer… Så må jeg jo tilføje, at jeg slet ikke ANER hvad Feedly er 😊

   • Reply
    Anna
    20. oktober 2016 at 17:05

    Det er en RSS læser, så man kan følge alt muligt blogs, podcast etc. Og det var bare dårlige kompetencer fra min side – manden-min har lige sørget for at det virker 😀

Svar