Ærlig snak

Lillemor fylder 2 år i dag!

new_doc_22_2

Det er fisfløjteme rigtigt! 2 år!! Det er da lidt vildt, hva’? Jeg bliver ofte spurgt, om det ikke er svært at blive ved med, at finde på noget nyt at skrive om. Og svaret er: Faktisk ikke! Jeg har altid en del blog indlæg oppe i hovedet, der bare lige skal skribles ned på papir. Den med svigermor der opdagede glidecreme fx, vidste jeg hurtigt jeg ville lave et blog-indlæg om, efter Lillefar og jeg blev gift for 3 måneder siden. Men det fik jeg først skrevet for nyligt. Og den med at miste sin mor – og frygten for selv at ‘blive mistet’, var også et jeg havde rendt rundt med i lang tid i mine tanker, men blot ikke havde haft ordentligt med tid til, at få skrevet ned.

For ja – det tager tid at sidde og blogge! Det tager MEGET af min fritid. Og jeg er typen der læser indlægget igennem 137 gange og flytter komma frem og tilbage (…selvom jeg i øvrigt er ret dårlig til komma og egentlig synes, at de bør afskaffes). Så når ikke jeg står og agerer jordemoder på fødegangen i dagtiden, hygger jeg mig ofte bag computeren. Men det er jo netop det jeg gør… Hygger mig. Og I er i den grad med til at sprede hyggen, med alle de søde kommentarer, søde mails, likes og delinger i smider i min retning. TAK for det. Det betyder mere end I aner! Det er simpelthen så rart at vide, at der rent faktisk sidder nogle der ude og læser med. Jeg kan jo godt følge med i, hvor mange der læser min blog. Men når I lige giver et virtuelt vink eller smil, bliver jeg simpelthen så glad. Så tak fordi I tager jer tid til det!

I giver mig pisse meget lyst til, at fortsætte det her bloggeri! Så… Lad os lige tage (i hvert fald) 2 år mere ik’? 

Og her til sidst: Kan I ikke fortælle mig, hvilket indlæg I bedst har kunne lide? Og også fortælle hvad der egentlig drev jer til den her blog? Faldt I over et tilfældigt indlæg? Fik I den anbefalet af en veninde? Eller kender I mig personligt og føler jer tvunget til at læse med, fordi I ved at jeg aldrig aldrig ALDRIG ville kigge jer i øjnene igen, hvis I ikke gjorde 😉 ? 

TAK til jer! Uden jer ville der ikke være noget ved at blogge. 

Og så lige til sidst: Hvis nogen stadig undrer sig over, hvor navnet Lillemor kommer fra, så kig med HER

You Might Also Like

16 Kommentarer

 • Reply
  Anne-Dorte
  10. november 2016 at 14:51

  Nogen havde skrevet om Elisabeth og det førte helt automatisk mig herind. Og så blev jeg hængende – for helt ærligt, man kan ikke andet!
  Jeg er vild med mange af dine indlæg fordi du er skæv, humoristisk og ærlig. Favoritten pt er din med kummefryseren om det der magiske vand. Og hvis der nogensinde kommer en dag hvor man kan vinde et styk original lillefar er det den illustration jeg drømmer om!!

 • Reply
  www.skøreliv.dk
  10. november 2016 at 14:51

  Hurra! Stort tillykke ❤️

 • Reply
  Din største fan
  10. november 2016 at 15:05

  I dag er det Lillemors fødselsdag – hurra, hurra, hurraaaaa. Hun sikkert noget Bretagne får – det spiste hun nok ogs’ i går – med massevis af svin og så en bajer til!

 • Reply
  Randi
  10. november 2016 at 15:21

  Tillykke med de første to år! 🙂

 • Reply
  Therese
  10. november 2016 at 18:30

  Stort tilykke!! Kan simpelthen ikke huske hvordan jeg landede hos dig men du blev hurtigt én af mine favoritblogs og især kan jeg godt lide de indlæg hvor du gengiver samtaler med dine børn 🙂

 • Reply
  Jeanette
  10. november 2016 at 18:50

  Tillykke med de 2 år!! Jeg synes din blog er god fordi den virker ærlig og er humoristisk. Tegningerne er lige med til at give det sidste pift 😉 En i min terminsgruppe anbefalede din blog fordi den var sjov, så jeg kiggede lige, og har fulgt med i en måneds tid nu. Fortsæt endelig på samme måde som du gør nu 👍

 • Reply
  Mette
  10. november 2016 at 18:51

  Først stort til lykke! Dernæst vil jeg bare lige sige, jeg faldt over din blog tilfældigt, men hold nu op hvor jeg altid lige skal ind og tjekke, om der er kommet nyt! Du er skide skæg og interessant at følge, og så spejler jeg mig en anelse i dig, da jeg også har en lille kummefryser løbende rundt om benene herhjemme med en vilje af stål 🙂 så keep up the good Work! 😉

 • Reply
  Randi Hvarregaard
  10. november 2016 at 19:09

  Jeg har fulgt med ca siden min datter blev født for 15 mdr siden, tror nok jeg i søgen efter underholdning til de ret lange nat-amnings-seancer bare spurgte Google om gode og sjove blogs om livet som mor… og bum! Der var du! Har været trofast læser siden fordi du er skøn og sjov og ærlig og god til at skrive osv osv. Jeg er fan! Tillykke – bliv endelig ved to år endnu!!

 • Reply
  Matilde
  10. november 2016 at 19:45

  Jeg har fuldt med siden A fra migogmintinderbaby linkede til dit indlæg med alle de ting du vil gøre når dine børn bliver teenagere 😂 bedste grin længe!

 • Reply
  Connie
  10. november 2016 at 20:12

  Stort tillykke med de 2 år. Jeg synes du gør det helt fantastisk. Det er altid hyggeligt og sjovt at læse med i dine indlæg. Har ofte grinet højt.
  Jeg fandt din blog ved et tilfælde. En veninde jeg har læst til sygeplejerske med havde synes godt om. Så jeg blev nysgerrig, gik ind og læste og så kunne jeg ikke andet end blive hængende.
  Du har sindssygt mange gode indlæg. Et af mine farvoritter lige pt er indlægget om en søndag morgen, hvor du beskriver manglende rygrad fordi du bare gerne vil have ro til en kop kaffe. Det var bare helt samme scenarie, som vi havde haft samme morgen. Og det var bare så befriende og sjovt at læse, at det samme kan forgå hos dig. Og sikkert også andre.
  1000 tak for bloggen. Håber du bliver ved længe endnu.

 • Reply
  Inni
  10. november 2016 at 21:08

  Tillykke med dagen! Du er jo stadig en ren vårhare, så ja, lad os endelig tage et par år eller ti mere. 🙂
  Jeg kan ikke huske, hvordan jeg landede på din blog, men jeg ved, at det er den eneste, jeg besøger regelmæssigt. Og det fedeste indlæg? Hmmm, mon ikke det var det med at undskylde chips-knaseriet efter børnenes puttetid med, at det altså var gulerødder? 😀 Jeg kan også åbne slikskabet og lukke det igen meget stille efter kl 20.

 • Reply
  Emilie
  10. november 2016 at 21:18

  Tillykke med bloggens fødselsdag. Er så vild med din blog🎉🎉
  Tror måske jeg fik dig anbefalet af Cana? Det var ligesom hende der gjorde at jeg startede med at læse blogs😊 Hip hip hurra!🎉
  Kan faktisk lide alle dine indlæg 😊

 • Reply
  Trine M K
  10. november 2016 at 21:40

  Hip hip hurra og tillykke!
  Jeg begyndte at følge med efter en bloganbefaling hos .. var det måske Cecilie (tre gode grunde)? Kan faktisk ikke rigtig huske det længere. Men faldt pladask for din humor og skrivestil og har hængt ved siden.
  Kan ikke sætte finger på et specifikt yndlingsindlæg.. synes nu alle sammen gør det mere eller mindre godt! 😉 kæmpe ros og skulderklap fra min side.

 • Reply
  Jonas Persson
  10. november 2016 at 22:24

  100% tvunget til det!!… Har jo været til fest hos dig i folkeskolen osv, så ved jo hvad du kan finde på hvis jeg ikke læser med!!…😳😳😂

 • Reply
  Malene
  11. november 2016 at 14:18

  Fandt bloggen via Fyrsten&Fruen – elsker simpelthen jeres humor og jeres film 🙂

 • Reply
  Cherry
  21. maj 2017 at 4:56

  Hi Grant YESThis is what I posted under Pe2&te#8r20;All sides of this process have peer-review, Peter. What I think you are referring to is blind peer-review with an intermediary, what we normally call an editor if the writing is for a journal.We used the same peer-review procedure for the INBI report as we have seen the regulators use. They seek expert critical comment but serve as their own editor. Documents and decisions produced by EPA, OGTR, and FSANZ follow this procedure too.”My report used experts from the field before I released it to the commissioned party. The reviewers are listed in my report.

Svar