Blot til info

Blot til info #6 (Så er jeg en VIRKELIG dårlig nisse)

new_doc_25_2

Vi har nissevenner henne på arbejdet…i slut november lå der en kæmpe bunke små lapper med navne på, som man så skulle trække én af. Navne på sekretærer, læger, SoSu’er og jordemødre. Jeg har trukket en med-jordemoder, som jeg så skal være nisse for i december. Og jeg skal dermed forsøge at forsøde tilværelsen lidt for (eller drille?) den pågældende person. Jeg tømte derfor i start december Netto for ting, jeg virkelig godt selv gad at æde. Men mine bukser prøver for tiden, at sende et meget klart og tydeligt signal til mig: Lad være at spise mere chokolade. Alternativt gå en buksestørrelse op, så du ikke længere lader din fedme gå ud over mig. Men helt ærligt…jeg kan da ikke være den eneste der smører benene ind i margarine fra morgenstunden, for derefter at forsøge at hive sine yndlingsjeans bare en tredjedel op af de måske lidt større lårbasser? For derefter at danse en afrikansk stammedans i ti minutter, for at få bukserne de resterende to-tredjedele op? Slutteligt for at lægge sig ned på sengen, lade kroppen gå i kramper, så man til sidst (endelig!) får knappet knappen?

Naah…jeg beholder min størrelse. Og skulle jeg gå hen og købe nye jeans, bliver det HELT sikkert en størrelse mindre. For nu er det jo snart januar. Og så har jeg helt automatisk IKKE lyst til slik og chokolade mere.

Nå. Men der er jo også en vis tilfredsstillelse i, blot at købe chokolade til andre. Og ja, det er muligt at jeg har spist lidt for meget sødt her den sidste måneder. Men det er jo jul! Og den marcipan spiser jo ikke sig selv. Vel?

Men det der skete var: Jeg havde pakket alle 8 gaver fra Netto ind i flot papir. Endda købt specielt bånd til og gjort en dyd ud af, at pakke dem lækkert ind. Jeg lagde dem i mit skab på fødegangen, så de var let tilgængelige og så jeg hurtigt kunne snige mig ud i skabet, for at hente en gave til min kollega i ny og næ.

Men “let tilgængelig” er åbenbart temmelig tvetydigt for sådan én som mig. Så i lørdags, efter jeg måtte indse, at ingen tilsyneladende havde nedværdiget sig selv til at tage kage med på fødegangen, kom jeg i tanke om, at jeg da vist i øvrigt havde en stang chokolade liggende ude i mit skab. Godt nok med papir på…og til en anden. Men jeg gik ud til skabet…flåede papiret af. Det papir som jeg havde brugt 10 minutter på, at iklæde chokoladebaren. Med bånd. Med kort.

Og åd skidtet.

Jeg ved det…jeg er en virkelig dårlig nisse. Og måske også lidt et skidt menneske. Og jeg kan helt seriøst slet ikke holde tanken ud om, at der ligger endnu en lækker chokoladebar (samt andet!) og bare råber mit navn.

Til info kan jeg sige, at MIN nisse har givet mig vodka. Se DÉT er sgu da en god nisse ven, hva’?

Nå. Det var bare det! Og hvis du sidder og tænker: Sig mig Lillemor. Hvor bliver alle dine indlæg af her i december? Dem har du da vist været lidt nærig med? Så er det jo fordi, at jeg her i december måned, har gang i en ret god julekalender sammen med FyrstenogFruen, hvor man hver dag kan vinde gaver. Nu vil jeg ikke afsløre noget (jo jeg vil…der er både LEGO, Playmobil, Jane König m.v. på spil) …men det er nogle ret lækre præmier 😉 Se mere til julekalenderen HER.new_doc_25_1

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  www.skøreliv.dk
  13. december 2016 at 20:26

  Marcipan skal afgjort hjælpes på vej, jeg synes det er godt gået! Og du har fået sprut af nissen?! Sådan der!
  Apropos dårlige nisser, så er jeg på hjemmefronten en så dårlig nisse, at jeg er kommet til at give en gave, som jeg også gav sidste år. Og da jeg tog afsted for at bytte gaven, kom jeg til at købe noget til mig selv i stedet. Så kummerlig er jeg. Heldigvis har vi ikke nisser på mit arbejde, hvilket mine kolleger kan være glade for….

  • Reply
   Lillemor
   13. december 2016 at 21:10

   Ha ha ha, jeg har dog på fornemmelsen, at du ville være en ret sjov nisse!!

 • Reply
  lærke johansen
  13. december 2016 at 21:16

  Min nisse har kun sat klistermærker på mit skab i omklædningen. Det er sku lidt skuffende.

  • Reply
   Lillemor
   14. december 2016 at 8:33

   Aaaarh…det er sgu fesent

Svar