Ærlig snak Life of a mom

Stemningen her hjemme disse dage…

20161214_195812

I skrivende stund ligger jeg i kælderen i vores gæsteværelse og forsøger at putte Mandlen. Han ligger dog konsekvent og siger “Tissemand” og “Bussemand” og er ikke nærig med at dele ud af sidstnævnte.

Hver gang han gaber frygter jeg, at han kvitterer med en kæmpe brækklat i hovedet på mig. Sagen er nemlig den, at både Kummefryseren og Lillefar spicer julestemningen lidt op her hjemme, med lidt maveonde. Og Mandlen og jeg har (so far!) undgået at blive smittet.

Håber det forbliver således, for jeg vil muligvis hellere skydes i knæet, end have en 2-årig med skide-bræk syge. 

Vi forsøger derfor at holde os på en rimelig distance, for magter saftsuseme ikke at fejre jul med vandhanemave og stirren ned i toilettet.

Forhåbentlig er det snart ovre… For vil ærlig talt hellere sidde og spise æbleskiver og drikke te med min lille familie! Fra nu af bliver alle her hjemme badet i bio-strath dråber, mælkesyrebakterier og håndsprit!

Har I erfaring med bio-strath dråber? En del anbefalede mig dem efter jeg udgav det her indlæg: Syge børn! En eller anden stik mig lige en medalje!

Nå, noget positivt er da, at man på bloggen kan vinde billetter til Knuthenborg Safaripark i dag og at man indtil 24. december kan stifte bekendtskab med både LEGO, Jane König, Skandinavien lux, gavekort, babymassage og meget mere! Og vinder chancerne er altså gode, for folk gider åbenbart ikke læse blogs i december!

Nu sover Mandlen… Så nu vil jeg kaste mig over de sidste afsnit af SKAM. God aften!  

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply
  Trine B
  14. december 2016 at 20:39

  Mine børn bryder sig ikke om biostrath, og jeg kan ikke skjule dem i noget som helst. Men til gengæld fodrer jeg mine øgler med mælkesyrebakterier og det tror jeg er virkbart 🙂

 • Reply
  Mette
  14. december 2016 at 20:44

  Bio strath dråber er vi kæmpe fan af herhjemme. Men den ene gang kom jeg til at købe den forkerte flaske. Det var noget stads der skulle på en ske. Føj for den lede krokodille. Men dråberne tager vi i et snapseglas med lidt vand og holder konkurrence om hvem der har drukket dem først.

 • Reply
  Inni
  14. december 2016 at 21:04

  Åh, hvor jeg føler med dig. Men kan I så bare få det overstået inden jul …
  Vil glæde mig endnu mere over seksårig, der i de to år, jeg har kendt ham, har haft to (2!) sygedage, og som sjældent er vanskeligere at putte end ‘Jeg glemte at tisse’ – ‘Godnat igen’. (Lige i disse dage har vi så undtagelsen, der bekræfter reglen, men alligevel …)

 • Reply
  trine
  14. december 2016 at 21:53

  Åhhhhh nej

 • Reply
  Else jørgensen
  14. december 2016 at 21:57

  God jul

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  14. december 2016 at 22:24

  Bio-strath er ret smart, flere af mine borgere har hvertfald haft glæde af dem (arbejder på bosted). Til de kræsne, så i et shotglas æblejuice med honning, kan det glide ned evt. Og pisse god bedring, krydser fingre for brækfri juledage fremadrettet (:

  – A

 • Reply
  Katrine
  15. december 2016 at 23:03

  Tak for en herlig blog :-). Jeg håber at I to sidste undgår sygdom – Roskilde syge er nok det aller-aller-allerværste!!! Badrr! Jeg har tre mirakler: en pige på 6 år og en pige og en dreng på 3 år. De får alle tre fast 45 dråber Biostrath hver evig eneste morgen. Jeg tror at vejledningen siger 15 X 3 dråber, men i vores komplet skøre hverdag ville der altfor ofte blive glemt at give det tre gange om dagen, så det bliver til en fast dosering. Vi skjuler det i enten juice el drikkeyoghurt (bare en lille bundskraber) og så er der endnu ingen, der har hverken brokket sig eller som har nægtet at indtage det. Men jeg tror også at de har fanget, at det IKKE er til forhandling :-).
  Jeg ved ikke om vi har mindre sygdom fordi vi bruger det – men vi tror på det og da tro kan flytte bjerge, så tænker jeg at det har effekt 😂😊!
  Rigtig glædelig jul.
  Kh K

Svar