Ærlig snak Luk røven

“Små børn små problemer, store børn…” LUK RØVEN!

Er jeg den eneste der er træt af den der sætning:

”Hvis du tror det er hårdt nu…så bare vent til de bliver større!!”

Eller klassikeren: ”Små børn små problemer, store børn store problemer”.

– Og gerne lige med det der irriterende twist, af et bedrevidende skævt smil. JAMEN TAK FOR OPBAKNINGEN! OG I ØVRIGT TAK FOR INGENTING!! Og af en eller anden grund, bliver de her trøstende sætninger, altid kastet lige i smasken på én, mens man desperat prøver at fange sit yngel i børnehaven og prøver at proppe den i sin flyverdragt, medens alle barnets knogler og led på magisk vis, er blevet forvandlet til gele. Sveden drypper fra panden, men man prøver samtidigt at få det til at se ud som om, at man har TOTALT styr på situationen og at ens ageren, i øvrigt er en del af en større pædagogisk indgangsvinkel til opdragelse.

 Kan folk i det mindste ikke lyve? Hvorfor var der ingen der fortalte mig alt det her, for 4 år og et par ægløsninger siden? Og vigtigst af alt, hvorfor var der ingen der sagde det, INDEN jeg blev gravid med barn nr. 2? Ja okay INDRØMMET!! Jeg elsker at være mor – det er nok det fedeste jeg har prøvet (…lige bortset fra en pubcrawl jeg engang var på i Sunny Bitch med nogle veninder.. Det var godt nok også mega sjovt 🙂 ). Ville ikke bytte det ud for noget. Heller ikke de der mega lækre mørkebrune vinterstøvler, der har flirtet med mig fra ALDOs udstillingsvindue, den sidste måned………………..Suk.

 Either way…

 Jeg er blevet skidt på.

Jeg er blevet brækket på.

Jeg har haft kolik barn.

Jeg har stået og rokket frem og tilbage i nattens mulm og mørke (IKKE for barnets skyld, men for at holde mig selv vågen!!)

Jeg er taget på arbejde med havregrød i håret og tis på tøjet.

Mine børn tror generelt at mine bukseben er én stor Lommelet.

 

Og hvad er takken? Ud over at ynglet vågner FØR klokken 6.00 om morgenen? (Her hjemme har de sovet længe, hvis klokken er 06.15!). Og nu skal jeg fortælle jer en ting. DET ER SAFTSUSEME IKKE I ORDEN, AT VÅGNE FØR RAMASJANG!!

 IKKE I ORDEN siger jeg!!

 Og når veninderne så lige kaster sms’en søndag morgen: ”Schkal vi mjødes på morgenvhærtszhus??!” føles det lidt som et spark i nyrene.

 Men så er det jeg tænker… den der opfandt børn, må jo have tryllet lidt ved mødrene også. For sandheden er, at vi ikke kan være væk fra børnene i mere end et halvt døgn, så savner vi dem. Når vi endelig har en ledig stund alene i hjemmet og kaster os i sofaen mens vi højlydt griner ‘verdensherredømme-grinet’….så kan vi alligevel ikke lade være med, liiiige at kigge telefonens fotos igennem for billeder af børnene. Når vi snakker i telefon med veninderne, skal vi altid liiiige fortælle stolt om den lille nye tand, de nye gummirøjsere eller andet relateret til børnene. Osv, osv, osv…

Tosset ik?

Kh Lillemor

Mit navn er Tina. Jeg er uddannet jordemoder og har to børn jeg elsker og som driver mig til vanvid! Jeg bruger bloggen som afløb for tanker, glæder og frustrationer, dog set ud fra et sarkastisk perspektiv. Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmesideFACEBOOK eller Bloglovin’

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply
  Lisa
  18. november 2014 at 12:26

  Har lige læst mit 1. Indlæg hos dig og jeg grinte højlydt!! Jeg er FAN 🙂

  • Reply
   Lillemor
   18. november 2014 at 13:19

   Tak for komplimentet Lisa 🙂 Kan love at der kommer flere tossede indlæg snart 🙂

 • Reply
  Daniella
  18. november 2014 at 22:38

  Det er nemlig SLET Ikke iorden at vågne før Ramasjang! Lige mine ord 😀

 • Reply
  Hanne Pedersen
  19. november 2014 at 9:32

  Hold kæ…:.. Hvor vil jeg gerne bytte, små børn gider være sammen men en, man er ikke pinlig, de kan ikke tømme køleskabet, de optager ikke badeværelse i flere timer, de tager ikke til fest hver weekend og drikker alkohol, så lad vær at pibe det er dit Eget vald så nyd din dejlige unger dog kom ind i kampen

  • Reply
   Lillemor
   19. november 2014 at 10:17

   Kære Hanne. Jeg læser det lidt som om at det er dig der piber over dit valg 🙂 Kh Tina (indehaver af sarkastisk blog) og som nyder sine dejlige unger og ER inde i kampen.

 • Reply
  Jonna
  22. januar 2015 at 9:22

  Jeg er lige faldet over din blog, og jeg er VILD med dine “Luk røven” indlæg!!!! HAHAHAHAHAHAH!!!!!

  • Reply
   Lillemor
   22. januar 2015 at 10:54

   Feeeedt!! Lover der kommer meget mere af den slags 🙂

 • Reply
  Marlene
  28. april 2017 at 18:48

  Hej Lillemor

  Jeg har en næsten 7 mdr gammel baby. Hun er min første. Hold kæft hvor har du en sjov blog og hvor er det sjovt at se nogle af ens egne tanker ❤
  Hold kæft jeg elsker hende.. Men nøj hvor er jeg bare træt 😂
  Og jeg kigger på billeder af hende hverdag 🖒 hihi

  Forsæt!

 • Reply
  Connie Bach
  19. marts 2022 at 16:38

  Hej jah alt det her børnesjow er hårdt mens det står på. Er vild med dit sjove indlæg, så nem at relatere til, selv om mine børn i dag er gamle. En mor der støtter dig 🥰

Svar