Ærlig snak Gode råd Life of a mom

KONKURRENCE! Vind flotte FOREVER PANDORA øreringe!

img_20161218_082816

Indlægget er sponsoreret af Røde Kors. 

Nogle gange glemmer jeg nok lidt hvor priviligeret jeg er. Jeg brokker mig over, at jeg ikke har penge nok til, at tage på ferie hvert år. Eller penge nok til at købe den taske, som jeg virkelig gerne vil have. Eller penge nok til at købe de der lækre støvler, der har råbt mit navn fra butiksvinduet, igennem de sidste mange måneder. Jeg kan godt misunde de der har penge nok til alle disse ting. De der har penge nok til IKKE at være afhængige af et madbudget, eller de der har penge nok til, at have en bil nr 2 eller måske endda hele 3 forskellige lækre vinterjakker at vælge imellem, inden de smutter afsted på arbejde om morgenen.

Og så er det jeg skammer mig…

– Og husker på at der faktisk sidder nogle der ude og misunder mig. Mig der bare har et ganske almindeligt liv. En ganske almindelig indkomst og endda misunder det priviligium det trods alt er, at have en gammel rusten mazda. For det er ikke alle undt. Nogle har slet ingen af delene. Nogle har slet ikke penge til de ting, der falder mange af os helt naturligt.

Røde Kors har spurgt mig, om jeg vil være med til at sætte fokus på deres JuleHjælp (læs mere om den HER). De tror nemlig på, at jeg har sådan nogle pisse seje læsere, der gerne kaster en skilling eller to, efter de der ikke har så meget. De der eksempelvis ikke har penge nok til at holde en ganske almindelig jul. Sidste år hjalp Røde Kors 7.300 familier, med at holde en jul. Hver enkelt familie fik en julekurv med basis madvarer til juleaften, eller et gavekort på 800kr til et supermarked. Det samme gentager de i år. Og hvis der er penge nok, får børnene også en lille gave.

Jeg har startet min egen indsamling! Jeg vil nemlig gerne hjælpe Røde Kors med at sætte fokus på dette. Og for det får jeg et pengebeløb og et sæt flotte øreringe fra FOREVER PANDORA. Men så er det jeg tænker: De penge jeg får kaster jeg i puljen, til den indsamling som jeg opretter. Jeg er sikker på at der er nogle der ude, der har langt større behov for de penge end mig. Og øreringene? Dem har jeg spurgt Røde Kors, om jeg ikke måtte udlove i en konkurrence. Så har DU nemlig mulighed for at vinde dem! – hvis du giver et bidrag til julehjælpen. Det kan være en 10’er. En 50’er. En plovmand. Alt hjælper.

Du kan deltage i konkurrencen om de flotte øreringe ved at klikke ind på min indsamling HER. Når du donerer X antal kroner, tilføjer du blot din mail adresse og efterlader en kommentar. Ud fra de der har doneret og som har efterladt en kommentar inde på indsamlingen, trækker jeg en vinder.

Husk at efterlad din mail adresse!

OG så håber jeg, at du vil “like” eller “dele” dette indlæg, så vi får spredt budskabet og dermed kan gøre julen god, for så mange som muligt. Jeg kan nemlig godt få lidt ondt i hjertet når jeg tænker på, at der findes mange børn som ham her der ude:

Vinderen vil blive trukket d. 22/12 og vil blive udnævnt i kommentarfeltet. Vinderen vil også blive kontaktet pr. mail!

Gå direkte til min indsamling HER. Du kan både betale med kort og via SMS.

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Vera
  18. december 2016 at 12:11

  God jul

 • Reply
  Tanya
  18. december 2016 at 15:43

  God jul

 • Reply
  Sarah
  18. december 2016 at 16:20

  God jul

 • Reply
  Mille Andersen
  18. december 2016 at 22:17

  Dejligt initiativ, jeg støtter med glæde den gode sag sammen med dig.
  Mille

 • Reply
  Ditte Marie
  19. december 2016 at 19:04

  Glædelig jul <3

 • Reply
  Tove
  21. december 2016 at 17:01

  God jul

Svar