Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Ting jeg har hørt mig selv sige #9

untitled-artwork-1.jpg

Hvis du hiver dig mere i tissemanden, kan det altså være at den falder af…?

Kl. 17.20: “Ja, du må da gerne hjælpe til med at lave mad!!”

Kl 17.21: “Øhm…okay. Tak for hjælpen!”

NEEEEJ!! Du må ikke drikke sæbe! Hvorfor drikker du sæbe?!

Nej, jeg har ikke nogen tissemand. Nej, jeg kan ikke trylle.

Om jeg dansede bedre da jeg var ung, end jeg gør nu…?

Ja, indianere prutter også. Om de prutter meget…? Øhm…

Sagt foran Netto: “Nej skat, vi viser altså ikke numse ude på gaden!”.

Nej!! Man må ikke slikke på skildpadden… Nej, du må heller ikke smage på det vand skildpadden har ligget i. Har du gjort det? Hvorfor gjorde du det??

Jeg kan umuligt være den eneste der af og til hører mig selv sige sådan nogle tossede ting? Til orientering så er sætning nr. 1 altså henvendt til Mandlen, ikke til Lillefar. Hvis du har lyst kan du læse sidste omgang Ting jeg har hørt mig selv sige HER.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Nina
  11. oktober 2018 at 20:20

  Jeg er så glad for dem, der handler om at smage på ting. Føler jeg er den eneste med et barn, der smager på de underligste ting. Hun drikker gerne badevandet, stopper sten og sand i munden. Engang snakkede hun om kakao udenfor, jeg fattede ingenting i første omgang, men fandt så ud af, at der havde samlet sig brunt vand i et rør til en parasol. MmmMMmmm

 • Reply
  Line
  11. oktober 2018 at 22:24

  Min kommentar sidste weekend til 4 årig. “nej du skal ikke råbe, hold så kræft, til naboens håndværker, bare fordi du syntes han larmer. Tror alle med børn på under 44 står i sådanne situationer engang imellem ❤️

Svar