Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Helt ærligt… Har du også googlet: “Har William fra SKAM en kæreste?”

img_20161219_194515

Indrømmet… Da jeg i dag lige havde en time at slå ihjel, i selskab med en bolle med ost og en enorm kaffe latte (som jeg til info laver til et enormt 12 tal! Har brugt 2 hele barsler på, at finde den helt rette formel og den sparker altså røv) inden krapylerne skulle hentes fra galeanstalten vuggestuen og børnehaven gik jeg i chok.

For lige som jeg skulle til at sætte mig ned og tænde flimmerkassen, gik det op for mig, at jeg jo forleden havde set det aller sidste afsnit af SKAM. Og ja, jeg indrømmer gerne, at jeg er blevet 16 år igen. Og føler mig som en del af Eva, Noora, Sana, Chris og Vilde slænget. Og craver en sæson 4 NU.

Jeg havde dog lidt nægtet at se serien i starten, fordi det jo netop handler om… Ja, teenagere. Men eftersom min veninde Nana blev ved med at skvadre om serien, gav jeg den et shot. Og da hun så mødte William en aften i byen (hvor jeg skulle have været med, men måtte passe tjansen på Storkenes landingsplads), kunne jeg sgu også mærke min indre teenager titte frem. 

Og nu er serien slut (so far). Den serie som jeg har hygget mig med, når jeg havde 20 minutter uden børn, uden Lillefar, uden vasketøj og uden blog. Nu sidder jeg tilbage uden nogen serie på hånden overhovedet. 

Er der noget du kan anbefale?

Og ja, overskriften er sand. Jeg nævnte for Nana forleden, at jeg nu stalkede de norske teenagere på Instagram og sågar havde googlet “Har William fra SKAM en kæreste?”. Måske jeg skulle til at… Ja, grow the fuck up. Men det er jo ikke fordi JEG vil være hans Kæreste. Jeg er 32 for Christ sake! Men fordi jeg er blevet helt og aldeles fascineret af serien. Måske jeg skulle tage mig sammen og se Nyhederne i stedet. 

Til info kan jeg fortælle, at Nana fniste og svarede: “Thi hi, det har jeg også. Hvad er det med mig?”

Men helt ærligt…har du også googlet det? Og hvem tror du bliver hovedpersonen i sæson 4? Og hvilken serie vil du ellers anbefale? 

Og HUSK at jeg samler ind til de familier der ikke har så meget HER. Og der udloves disse flotte øreringe, for alle de der donerer en skilling eller to. 

img_20161218_082816

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply
  Stella
  19. december 2016 at 20:27

  Jeg har overvejet at se den. Kan være jeg skal gå i gang når jeg er færdig med den serie jeg er i gang med. Set pt Call the midwife (på netflix). Den er helt fantastik. Handler om jordemor arbejdet i den fattige del af London i 60’erne. Elsker den serie

 • Reply
  Lise
  19. december 2016 at 21:19

  Jeg håber Vilde- jeg elsker Vilde! Jeg har hørt rygter (indrømmet jeg har læst det i Alt for damerne) at der på HBO nu kommer en norsk serie der er skrevet af den fantastiske og sjove! forfatter Erlend Loe- så måske man kunne få stillet lidt norske abstinenser der imens man venter på sæson 4…

 • Reply
  Jeanette
  19. december 2016 at 22:00

  Det skal bare være Vilde. Der må komme noget om hende og Magnus. Det må der da. Det skal vi da ha’!

  Eller måske Sana. Hun kunne også være interessant.

  Har ikke googlet hverken William eller Thomas Hayes, men fy fan, han er deilig. Og savnet. Skriv lige igen, når du finder ud af det.

 • Reply
  Anne
  19. december 2016 at 22:15

  SKAM er den bedste serie jeg har set i flere år! Og ja, blev også smålun på William, og jeg er 30 år!
  En sidegevinst af at have set serien er at jeg ser på kæreste og kan huske vores første år sammen tydeligere. De store følelser og den stærke tiltrækning❤️

 • Reply
  Baronessen fra Thy
  20. december 2016 at 1:22

  Ja

 • Reply
  Line
  20. december 2016 at 8:58

  33 (snart 34) år. Jeg så 1+2 i sommer og har fulgt sæson 3 live fra starten, inkl. Insta og Skam.p3.no – jeg er kjæmpe fan! Og også fan af William og hans blik…! (fy faen så vakker han er!). Jeg har dog ikke googlet Williams privatliv, men derimod Even (min favorit 😜). Glæder mig til sæson 4, som godt kunne handle om Vilde.

 • Reply
  Stine
  20. december 2016 at 12:15

  Jeg er FUCKING 42 år og har SLUGT hele serien på 5 dage! Og nu har jeg det fuldstændig som dig, Lillemor, for jeg SAVNER mine nye venner! 😂 Det er jo bare for seriøst PINLIGT og jeg bildte min mand ind at jeg kun så den, for ligesom bedre at kunne forstå vores tennegesøn på 17 år! Seriøst, hvad sker der for min ellers normalt meget kloge og rationelle hjerne! 😬 Scana har sku fortjent et godt knald på kærlighedslivet, så hun må blive hovedpersonen i næste sæson. Nogen som ved, hvornår det er planlagt at den kommer? Og så håber jeg i øvrigt at nogen kan anbefale en serie som afløser… Hvis vi er ude i den pinlige genre for husmødrene igen, så er “the Carrie diary” på Netflix et bud, det er sex and the City som teenager. Der er også en rigtig lækkerbisken med! Altså ikke fordi JEG overhoved kiggede på ham, naturligvis! 😜

 • Reply
  Charlotte (Blog by Charlotte Bisgaard)
  21. december 2016 at 9:42

  Narj ikke lige William, men har vist googlet hvad der kan googles om Henrik Holm aka. Even. Åh så smuk altså! 🙂 Ja jeg er 30 og også blevet teenager igen mens jeg har set serien. Jeg med i Kosegruppa DK og der er sygt mange teorier om hvem der bliver næste sæsons hovedperson. I de sidste 2 sæsoner har vi fået et clue i de sidste scener af sæsoner (Isak, der kigger direkte i kameraet i sidste scene af sæson 2) og skal vi følge den teori vil det være enten Even eller Eva. Jeg tror ikke det bliver Even, men tror måske godt de kunne lave et loop så vi starter forfra med Eva. Aller helst vil jeg have en Jonas sæson, men det tror jeg ikke sker 🙂

 • Reply
  Mir
  21. december 2016 at 20:41

  Hvor kan man se sæson tre? Jeg har slugt sæson et og to på to dage 🙈 Til at starte med mest fordi jeg skulle se hvem Vilde var (har selv en datter som hedder Vilde), til sidst fordi jeg bare måtte vide om Noora og Vilhelm blev kærester!

Svar