Ærlig snak Life of a mom Skrupskøre børn

Der var engang en børneorm…den fandt Lillemor og hendes familie på Barbados…

20190727-210332.jpg

Der var engang en blogger. Hun hed Lillemor. Hun havde modtaget enormt mange beskeder fra mange urolige følgere, om hvorfor hun ikke havde postet noget på Instagram (@lillemorblog) i 14 dage. Okay, det var løgn. Hun havde ikke modtaget nogen som helst. Men som Blogger skal man jo skrive sådan. Det er Blogger regel #2. (Blogger regel #1 er, at man selvfølgelig altid skal filme sine fødder når man går. Man får ekstra point for at lave en Boomerang mens man filmer. Bare til info).

Sandheden var, at Lillemor havde været på Barbados. “Men hvorfor har du ikke lagt noget op på Instagram af flotte drinks, turkis blåt vand, kokosnødder og palmetræer” tænker du nok? Jo, Lillemor var gift med en stor og styg mand, der arbejdede som alarmmand. Han syntes at det var en enormt dårlig idé, at fortælle 10.000 mennesker, at ens hjem stod tomt i 14 dage. Lillemor syntes at han var irriterende, fordi han havde ret. Hun mindede sig selv om ALDRIG at gifte sig selv med et fornuftigt mandfolk i fremtiden igen.
Lillemor havde dog nydt turen til Barbados. Også selvom hun havde fået så meget sol, at hun allerede på dag 2 repræsenterede Danmark temmelig godt, når hun stod nøgen. Hun lignede nemlig Dannebrog, så hver gang Lillefar så hende, sang han den danske nationalsang.

En dag fik den lille familie uventet besøg. Midt om natten faktisk! Det var en lille hvid eksotisk tingest på ca. 1cm der havde invaderet ‘matriklen’ på én af Lillemors afkom… En tingest man ikke ønsker skal invitere alle vennerne på te og kringle, når man befinder sig på en lille caribisk ø. Nemlig: Børneorm. Lillemor valgte at se det fra den lyse side. Nu vidste hun hvordan man sagde børneorm på engelsk (pinworm) og vidste også hvordan 4 apoteker så ud indvendigt på Barbados.

Turen sluttede efter 14 dage, og selvom Lillemor var træt, syntes hun at det var dejligt at være tilbage i lille Danmark igen. Og at drikke vand. Selvom Pina Colada smager godt, så er det altså bare ikke det samme, når man hælder det på sine cornflakes hver morgen. The end.

Ps: Kan I huske hvordan jeg reagerede, første gang vi fandt ud af, at vi havde børneorm? Læs indlægget lige HER.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Dorthe
  30. juli 2019 at 21:07

  Hej Lillemor. De børneorm der – der slap du også for at vaske sengetøjet en ekstra omfang 😜
  Barbados ser skønt ud. Er farverne med hav på naturlige, eller med lidt fotoshop. Det står jo knivskarpt 👍🏻
  Måske et dumt spørgsmål – er det ren badeferie sådan et sted, eller nogle aktiviteter som Kummefryseren og Mandlen var optaget af?

  • Reply
   Lillemor
   1. august 2019 at 22:06

   Barbados var fantastisk! Med eller uden børneorm 😀. Billederne er ikke redigeret. Men jeg synes ikke at de viser, hvordan farven på havet virkelig var. Det var så fint og krystalblåt! Der var en del aktiviteter. Og vi nåede stort set dem alle, da vi var afsted! Men man skal sørme også kunne lide at tage på stranden 😂.

 • Reply
  Louisr
  30. juli 2019 at 21:17

  Amen du er og bliver verdens sjoveste 😉

  • Reply
   Lillemor
   1. august 2019 at 22:03

   Du er sød er du ❤️

Svar