Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Der hører sig flæskesteg, rødkål og brune kartofler til…ik’?

20161222_123647

Indlægget er sponsoreret af Røde Kors

Wow!! Bare WOW! Hvor er I mega seje! 3.561kr er samlet ind til Røde Kors’ JuleHjælp. Det betyder at over 4 familier har mulighed for, at sætte sig til et veldækket julebord og nyde den mad, der er givet for mange af os andre. Tak for jeres store hjælp! Hvert år er der nemlig helt utrolig mange børnefamilier, der ikke har mulighed for, at fejre jul som de fleste af os kender den. Med flæskesteg, rødkål og brune kartofler. Og helt ærlig…det hører sig da til, ik’? Med jeres hjælp får disse familier nu nogle basisvarer på bordet, eller et gavekort til et supermarked, så de selv kan handle ind til en God Jul.

Som jeg nævnte i mit første indlæg, så ville jeg meget gerne donerer et sæt flotte FOREVER PANDORA øreringe til én af jer, der har været så søde at donere. Jeg har trukket tilfældigt lod og vinderen blev:

Monica Alsted! 

I skal dog alle have tak og hvis jeg kunne, ville jeg kaste øreringe efter jer alle! Når I sidder og gnasker brunede kartofler juleaften, så husk at der sidder nogle andre der ude og gør det samme, netop pga. DIG!

Man kan naturligvis stadig nå at smide en donation, hvis man skulle have lyst til det! Gå direkte til min indsamling, ved at klikke HER. Og du kan naturligvis betale med både kort og via sms 🙂

Du vil gøre sådan nogle som de her børn meget glade:

Og fortæl mig så lige: Hvordan fejrer I jul? Er du mest til and eller flæskesteg? Og får alle gaver, eller er det bare krapylerne der hiver den ene gevinst hjem efter den anden? 😉

GOD JUL!

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Anette
  22. december 2016 at 14:36

  Godt gået
  vi får begge del, da det 2 familier som er bragt sammen.
  O g alle får gaver (selv hunden), voksne dog mest når julen fejres sammen.
  glædelig jul alle sammen

 • Reply
  Monica Alsted
  22. december 2016 at 22:33

  Wow, det var da en fantastisk ekstra julegave 😃og dejligt at der er kommet hjælp til nogle familier.
  Skal jeg sende en adresse eller noget?
  Glædelig jul 🎄

Svar