10 ting Ærlig snak Life of a mom

10 ting jeg har lært i december (og jo, jeg kan godt lide at gå i bad)

new_doc_31_2

Ja ja, vi er allerede godt igang med januar, men ikke desto mindre, skal der et 10 ting jeg har lært i den forgange måned-indlæg på bloggen.

Here it goes!

 1. Hvis man får en sang på hjernen, efter at være blevet stavnsbundet til Ramasjangs Onkel Reje, grundet to styk yngler, så er det en rigtig skidt idé, at rende rundt i Netto og synge “Jeg kan ikke li’ at gå i bad” (med onkel-reje stemme) Det er muligt at det sender et ret skidt signal til butikkens øvrige kunder.

2. Der er en ret stor sandsynlighed for, at jeg sender de forkerte signaler om mit alkohol-indtag på min arbejdsplads. Min “nisseven” på arbejdet, gav mig ikke chokolade eller hjemmehæklede karklude. Jeg fik øl. Og vodka.

3. 2-årige siger meget bussemand, tissemand og lort. Som forælder lærer man vel egentlig bare at ignorere det. Men hvis ens 2-årige søn siger “Mig har puttet bussemander i din mad!”. Så er det rigtigt. Og det er og bliver bare helt utrolig ærgerligt, først at finde ud af det efter tallerkenen er tom. Kummefryseren: “Hvorfor spiste du det?” Mig: “Hvad mener du…hvad spiste jeg?” Kummefryseren: “…hans bussemand? Han sagde jo lige, at han havde puttet den i din mad?”

4. Jeg har åbenbart en meget rynket numse. Der ligner en rosin. Citat: Kummefryseren 5 år. Tak i øvrigt.

5. Det kan være noget så akavet når ens barn (Læs: Kummefryseren) siger dette foran svigermor: “Mor, du boller med far!………..utrolig lang pause……….. Ellers havde du ikke fået mig!”. Okay, hun hev den i land til sidst. Men altså…“Mor du boller!”. Tal om akavet stemning! Så meget for at være ærlig og forklare hende hvordan det hele hænger sammen. Læs om min tissemand-kommer-ind-i-tissekonen-snak jeg havde med hende HER.

6. Hver dag frem til 24. december, kunne I vinde præmier. Her i blandt LEGO, playmobil, Knuthenborg Safaripark, Jane Kønig halskæder med meget mere. MEN DET VILLE I SKIDE PÅ 🙂 Aldrig har jeg haft så få læsere som i december. Jeg lover: aldrig mere julekalender!! Men hvad er det med jer? Kan I ikke lide gratis ting og sager?

7. Sender tydeligvis et ret skidt signal til Kummefryseren og Mandlen omkring oprydning og arbejdsopgaver i hjemmet generelt. Overhørte i december Kummefryseren belære Mandlen med følgende sætning: “Bare gå ind og smid det på værelset. Mor kommer alligevel og rydder det op senere!”. Og således gjorde Mandlen som Kummefryseren befalede.

8. Hvis man er værter juleaften, er det en pisse dårlig idé, at brænde to styks ænder på.

9. Føtex har ikke åbent d. 24. december klokken 14, i fald man mangler en and. Eller to.

10. Jeg er IKKE bedste venner med en reality stjerne, bare fordi jeg har set ham på de sociale medier samt i TV. Meget vigtig lektion Lillemor: Du kender ham. Han kender ikke dig. Og selvom du skulle have drukket et par drinks (læs: 977 styk ca.), så er det ikke sikkert han gider have dig rendende på herretoilettet på disko dasko og give make-up tips. Undskyld Sy Lee. Men tak fordi du smilte og var sød. Og gav make-up tips. Som jeg har glemt.

You Might Also Like

20 Kommentarer

 • Reply
  Mie
  10. januar 2017 at 13:44

  Jeg skrev på næsten hver og en af jeres julekalender og elskede det, vandt bare ikke 😏

  • Reply
   Lillemor
   10. januar 2017 at 22:27

   Arh hvor irriterende altså!! Lad os skyde skylden på Fyrsten&Fruen, det var hende der trak vinderne 🙂 🙂

 • Reply
  Line
  10. januar 2017 at 16:24

  Åhhh jeg elsker at læse blogs, men december er bare så træls i blogland. Alle de upersonlige giveaways, jeg klikker forbi dem. Vil meget hellere læse personlige beretninger fra jer – meget bedre gave! 🙂

  • Reply
   Lillemor
   10. januar 2017 at 22:26

   Det er helt sikkert stof til eftertanke! Jeg troede I ville ELSKE det 🙂 Men springer let og elegant over det til december 🙂

 • Reply
  Tarkoflen
  10. januar 2017 at 17:00

  Nooooo I må for alt i verden ikke droppe julekalenderen næste år, den var fantastisk og din og Fruens blog var stort set det eneste jeg gad læse i december ☺️ For lige præcis jeres julekalender var alt andet en kedelig og upersonlig! Den var FANTASTISK 💕 Og tak for uglen, den er allerede et skønt bekendtskab 😊

  • Reply
   Tarkoflen
   10. januar 2017 at 21:16

   PS den med juleanden…. you are not alone ☺️ Min far sørgede et år for at vi slet ikke fik and juleaften 😬 Han ville lave den i gasgrill for første gang, gav fuld skrald på alle brændere for at varme grillen godt op og slukkede så den midterste, da anden kom på. Note til selv: du må aldrig have haft tændt den brænder anden skal ligge over. Det røg som en vandvittig og da der blev åbnet for låget stod en stikflamme op så højt at den nær havde taget udhænget med i farten. Grillen blev flyttet længere ud og brandslukningen gik i gang med haveslangen, anden selvantændte intet mindre end 6 gange 😱 Så det var en temmelig våd og temmelig sort and der lå i grillen efter det nummer 😂 Så selv habile amatørkokke kan komme galt afsted ☺️

   • Reply
    Lillemor
    10. januar 2017 at 22:22

    Ha ha ha, åh Gud!! Så galt gik det heldig ikke her… Men det var også gasgrillen der havde været på spil!

  • Reply
   Lillemor
   10. januar 2017 at 22:25

   Vandt du? Hvor fedt 🙂 Og tak for dine meget meget søde ord!

 • Reply
  Randi
  10. januar 2017 at 19:57

  Åh nej – jeg elskede jeres julekalender!! Så den blot hos fyrsten og fruen… ved godt jeg skulle have kommenteret begge steder, men følger jer ikke for at vinde præmier – men fordi er skide sjove og skønne begge to!! De fleste dage glemte jeg endda at kommentere.
  Tusind tak for alt det arbejde i lagde i det!!

  • Reply
   Lillemor
   10. januar 2017 at 22:25

   Årh hvor er du sød. Se DET er dejligt at vide. Tak 🙂

 • Reply
  Mette
  10. januar 2017 at 20:27

  Jeg kunne godt lide julekalenderen, men jeg elsker jeres ‘almindelige’ indlæg – i nogle underholdende og velreflekterede damer ❤

  • Reply
   Lillemor
   10. januar 2017 at 22:24

   Dejligt at høre Mette 🙂

 • Reply
  Inni
  10. januar 2017 at 20:54

  Af alle kedelige julekalendere var jeres den mindst kedelige. Men alligevel … SÅ mange yndige sager og oprydningsredskaber (som jeg alligevel aldrig kommer til at bruge) har jeg heller ikke brug for, når jeg bare har en seksårig med tap til låns. Så jeg vil bestemt hellere bare have almindelige indlæg. Chancen forenden at lære noget eller få et godt grin er alligevel større ved almindelige indlæg end chancen for at vinde ved julekalendere. 😀
  Føler i øvrigt med dig angående julemiddagen. I samme kategori bør jeg muligvis genoverveje mit løfte til barnet om, at vi skal holde jul herhjemme næste gang …

  • Reply
   Lillemor
   10. januar 2017 at 22:24

   Bare lad være at sæt ovnen eller grillen på 300grader,så går det nok 🙂

 • Reply
  Tine
  10. januar 2017 at 21:11

  Fulgte troligt jeres julekalender og fandt den noget så underholdende. Jeg bor desværre i Jylland og har en datter på 4, og skal ikke igennem en turbo fødsel fra helvede og synes jeres præmier var meget til gravide, mindre børn, drenge eller fysiske butikker på Sjælland. Så fulgte men deltog hvis kun en enkel gang.

  • Reply
   Lillemor
   10. januar 2017 at 22:23

   Vi prøvede ellers at ramme sådan rimelig bredt 😊. Men du har ret, det var med sjællandsk butikker!

 • Reply
  Pernille Dyre
  10. januar 2017 at 22:30

  Onkel Reje er meget populære hos min 52-årige kæreste og vores feriedreng på 9. Feriedrengen skråler sangen højlydt, så alle kan høre den i boligblokken kan høre ham bade og synge…. Kan ikke lide at gå i bad…

 • Reply
  Jannie
  11. januar 2017 at 8:50

  Jeg elsker jeres blogs fordi de er så personlige. De fleste andre ligner hinanden, og der er ikke andet end de samme reklamer og links til de samme shops (Hvor man skal købe for min 900 kr for at få lidt rabat. Ikke alle er rige bloggere 😉 )

  Mht julekalenderen, så havde jeg glædet mig til jeres videoer. Men jeg er hørehæmmet, og kunne ikke følge med desværre, da jeres stemmer var for lave. Men sikker på den har været fantastisk! 😃

  Og jeg bor også i Jylland, så ikke alt der lige var tilgængeligt, så jeg droppede det hurtigt. Surt for jer, for har sikkert været et kæmpe arbejde at samle ind!

  Tak for skøn blog!

 • Reply
  Trine
  14. januar 2017 at 8:41

  Hahahahaha hold nu k*ft hvor er du sjov😂😂😂😂 måske du skal overveje at ungerne skal hjælpe med at Ryde op på værelserne😉

 • Reply
  Bettina
  14. januar 2017 at 21:28

  Oh Nooooo….I må ikke stoppe julekalenderen !!! Det var bestemt med til, at gøre December sjovere. Det var et flot og uden tvivl et stort stykke arbejde du og fruen havde lavet ( håber I også morede jer ved, at lave den)
  ps læste naturligvis dagligt med hos jer begge 🙂

Svar