Ærlig snak Gode råd Life of a mom Skrupskøre børn

Vind aktivitetspakker med masser af leg og kreativitet til familien!

20170120_200303

abm_1485068257-1

Jeg har fået lov at udlodde hele tre aktivitetspakker fra SmallCreators til tre heldige vindere 😉 Læs med her:

Der er én ting vi ikke er gode til her hjemme…og det er at lege sammen ALLE sammen. Mandlen er 2 år og Kummefryseren er 5 år. Kummefryseren vil gerne lege med Barbie, feer, make-up og danse… Mandlen? Han vil gerne pløkke Klokkeblomst ned med sit gevær og lægge sin storesøster i benlås – om ikke andet, så i hvert fald gøre et ihærdigt forsøg her på – alt imens hans smager på hendes øjenskygger. Så vi er lissom’ ikke rigtig i heeelt samme boldgade, når der er dømt “fri leg” her hjemme, kan du nok se. Så ofte deler vi os faktisk op, så alle dukker, geværer og diverse små-brødre er intakte når solen går ned. Så da jeg for nyligt blev spurgt, om jeg kunne tænke mig at afprøve en aktivitetspakke fra SmallCreators og læste om konceptet, tænkte jeg: Det ville sgu da egentlig være meget fedt, hvis der var noget leg, der kunne samle hele familien! Jovist, vi laver masser af ting sammen! Men det er bare åndssvagt sjældent, at vi sidder om et bord alle fire og klipper og klistrer og engagerer os i noget leg på den måde.

(Læs: Det er aldrig sket).

SmallCreators aktivitetspakker er egentlig ikke henvendt til 2-årige som sådan. Aktivitetspakkerne henvender sig primært til børn fra 4 år og op. Men Mandlen var dog temmelig interesseret – og blev hurtigt fanget af konceptet. OG HVAD ER SÅ KONCEPTET LILLEMOR, KOM NU TIL SAGEN!

Okay så…man får simpelthen tilsendt en værktøjskasse. I værktøjskassen er der alle de ting man skal bruge, når man kaster sig over aktivitetspakken.

20170118_100252

Der er fx en saks der er lavet af genbrugsplast. Tuscher der kan ligge i tre måneder uden at tørre ud (…og er vi enige om, at det alene gør konceptet perfekt?! Sagde moderen der huserer 1.457 tørre tuscher uden låg) og en tapeholder lavet af FSC-mærket træ. Og nej, det anede jeg heller ikke hvad betød, før jeg googlede det. Men det betyder kort sagt, at træet kommer fra en skov der har det godt og at dyr og planteliv bliver beskyttet. Kort sagt er alle materialer pisse go’e. Derud over er der i aktivitetspakken et fint hæfte med tre nummererede historier og så tre nummererede poser.

20170118_100400

Historie 1 i bogen hører da sammen med pose 1. Og i pose 1 ligger der en masse materialer, til at udføre en specifik opgave. Og hør så her: Vores historie 1 handlede om Bertram, der kort sagt var ude at gå en tur. Han mødte en snemand der kastede med snebolde fra en katapult (…)

20170120_200355

Begge børn syntes at historien var spændende og da de så SELV skulle igang med at bygge både en snemand og en katapult, blev det hele endnu mere spændende.

20170120_200149

Kummefryseren var ret begejstret for at sidde og nusse med piberensere, tandstikker, ispinde, elefantsnot og tuscher.

20170120_200013

Og Lillefar hyggede sig selvsagt også, da han kunne sidde og nørde med hende. Mandlen? Han kunne ENDELIG få lov at skyde et eller andet ned, med katapulten bagefter. Lillefar og jeg talte om aktiviteterne senere samme aften. Vi blev enige om, at det faktisk er et fint lille hyggeligt projekt, der kan samle familien og at man samtidigt kan øve lidt finmotorik med krapylerne. Det gjorde det også lidt hyggeligt, at der var en historie med til hvert projekt – det var i hvert fald med til at øge spændingen for begge børn. Dagen efter spurgte de faktisk begge efter snemanden. Så der var tydeligvis en interesse for, at finde det selvlavede legetøj frem igen.

Og NU til det sjove 🙂 For du kan som sagt vinde en aktivitetspakke fra SmallCreators til dine børn! Alt du skal gøre er, at skrive en kommentar her på bloggens kommentarfelt. Hvad laver I fx inden døre, i en kold januar måned? Hvordan samles I som familie? Vinderen vil blive trukket d. 2. februar. Husk at skriv din mail adresse så jeg kan kontakte dig! Skulle du ikke vinde én af de tre aktivitetspakker fra SmallCreators, men fortsat være interesseret, kan du lige nu få 25% på første ordre med rabatkoden: lillemor. Se en oversigt over SmallCreators udbud HER. Du kan i øvrigt også følge lidt med i deres verden på deres Facebook side HER.

You Might Also Like

56 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  22. januar 2017 at 9:18

  Det bedste mine børn ved når det kommer til hygge er at sidde med hver sin spillemaskine (11 og 5) nå vi sidder og skal være kreative med perler eller klippe klistre så ender det genre med at moren sidder alene med det hele da der ikke er noget egentligt resultat at komme hen til. Så det kunne være fedt at vinde sådan en pakke så vi kan sidde og hygge samt at børnene så kan se et mål med det der skal laves.

 • Reply
  Sandie
  22. januar 2017 at 10:06

  Har en søn på 4 år, der ELSKER at hoppe og fægte, ja generelt lege vildt.
  Han elsker også historier og at bygge ting. Jeg er højgravid og det ville være skønt med en stillesiddende aktivitet, det også giver mening og kan fange knægten i mere end 5 min😁

 • Reply
  Mie
  22. januar 2017 at 10:09

  Min datter fik rigtig mange spil i julegave. Vi er SÅ dårlige til at hygge alle 3, men spillene satte det hele i gang og nu er det noget vi gør flere gange om ugen.

 • Reply
  Signe K
  22. januar 2017 at 10:45

  Vi spiller UNO, ser familiefilm på Netflix og bygger LEGO. Vi er ikke specielt kreative, men med lidt hjælp, tror jeg faktisk vi kunne samles om en ny og spændende ting😊👍🏻

 • Reply
  Ann
  22. januar 2017 at 10:46

  Vi spiller en masse spil med vores drenge på 4 og 6 år. De er faktiske også ret vilde med papir og saks, men vi kommer sjældent meget videre end “at klippe billetter” (hvilket åbenbart er det fantasien rækker til her:-))

 • Reply
  Annemarie
  22. januar 2017 at 12:06

  Vi laver f.eks puslespil, læser en bog sammen eller leger med modellervoks. Oftest sætter vi dog god musik på også danser og skråler sammen alle tre <3

 • Reply
  Kristina
  22. januar 2017 at 12:55

  Pt er det bagning der samler flokken. Opskrift findes i fællesskab. Storebror læser op, lillesøster finder ting og mor klarer ovn osv

 • Reply
  Louise
  22. januar 2017 at 13:24

  Vi er rigtig dårlige til at lave noget sammen allesammen…
  Vi har snakket om at lave en ugentlig spil-hygge i en times tid, men det er desværre blevet ved snakken..
  Det kunne derfor være sjovt at vinde en pakke, hvor der skal laves noget kreativt sammen. Bygning af en katapult kunne fx sikkert fange manden, der ellers nemt bliver indfanget af hans computerspil.

 • Reply
  Jannie
  22. januar 2017 at 14:29

  Mine tøser er ret kreativ anlagt, ofte finder de på helt andre ting at bruge piberensere, perler osv til. Jeg ville da gerne prøve om vi kan blive enige om at nå til samme resultat når der er opgaver med?

 • Reply
  anette
  22. januar 2017 at 14:34

  Min niece på 7 vil elske sådan en kasse, og jeg ville elske at overraske hende og hendes mor med den.

 • Reply
  Katrine
  22. januar 2017 at 15:25

  Vi spiller utrolig mange spil på denne årstid. Sidste weekend ryddede vi op og sorterede i alle vores spil og så fandt vi dem der lå bagerst frem. Børnene havde en fest og det var jo ligesom at få helt nye spil igen ☺

 • Reply
  Jeanet
  22. januar 2017 at 16:17

  Vi forsøgte os med at lege med perler i dag. De store til den 2-årige og de små til den 6-årige. Det gik okay, men denne pakke lyder også til at være sjov for alle parter.
  /Jeanet

 • Reply
  Marie / krøllerier
  22. januar 2017 at 16:18

  Herhjemme er børnene 1 og 5, så det er svært. Men når vi lykkes med at hygge, så er det tit fællesbad for begge børn eller Duplo. Den store pige og jeg laver til gengæld mange perleplader sammen, når der er ro.

 • Reply
  Emilie
  22. januar 2017 at 17:25

  Vi hygger rigtig meget med modellervoks.

 • Reply
  Nina
  22. januar 2017 at 17:40

  Lige nu er duplo og bøger sagen 🙂 (og at tænde og slukke lyset, men den leg er knap så godkendt)

 • Reply
  Lene
  22. januar 2017 at 18:58

  Vi leger med perler, modellervoks og puslespil. Selvsagt er det nemmere, når der kun er et barn på 3.5… Men ofte er det det samme, vi laver, så set i det lys, kunne det da være fedt at vinde.

 • Reply
  Johanne
  22. januar 2017 at 19:13

  Dette vil jeg meget gerne vinde til min store pige som fylder 5 år i februar. Hun har aldrig været særligt interesseret i legetøj – tilgengæld kan hun sidde fordybet i flere timer og tegne, male, klippe, klistre, lave perlekæder, perleplader, ansigtsmale osv.
  Derfor bruger vi i denne mørke vintertid mange af vores eftermiddagen ved bordet med krea ting, spil og musik – når jeg altså ikke lige skal pudse lillesøster på 2 1/2 års næse eller amme lillebror på 2 måneder, eller lave aftensmad………..

 • Reply
  Kanne
  22. januar 2017 at 19:49

  Ser lidt for meget Ramasjang!! MEN det bliver også til lidt krea og spil 😀

 • Reply
  Ditte Pedersen
  22. januar 2017 at 19:53

  Den vil jeg gerne vinde til vores søn på 3,5 år.
  Hos os der står den på fingermaling, perler, modellervoks og hvis overskuddet er der, så bager vi 🙂 og vi kan også godt smide os på sofaen under en dyne og se løvernes konge

 • Reply
  Dorte Nysom
  22. januar 2017 at 20:06

  Vi er heller ikke så gode til det med at være kreative. Så det bliver tit til en eftermiddag på sofaen med film og popcorn 😉 Men ungerne elsker at være kreative, så pakken ville være et kæmpe hit her! 🙂

 • Reply
  Camilla
  22. januar 2017 at 20:20

  Hos er ungerne 1, 3 og 10 år, så springet gør det lidt svært at samles om fx spil og lignende. Vi forsøger og pt er det nok perler og farveblyanter, det går bedst – yngstearvingen dog klart mandsopdækket for ikke at sætte for mange perler til livs eller male tænderne en tilfældig anden farve end den smukke hvide 😁 moderens kreativitet og ideer til projekter er ikke så veludviklet, hvorfor sådan en kasse kunne være fantastisk at afprøve 😊😊

 • Reply
  Julie Lykke
  22. januar 2017 at 20:34

  Vi har en søn på 5 år og vi samles typisk om et spil eller perleplader. Så det kunne være skønt med lidt ny inspiration. 😄

 • Reply
  Tine
  22. januar 2017 at 20:38

  Genialt! super hygge tid med ungerne OG de lærer imens- OG der er tænkt på miljøet 👍 Herfra

 • Reply
  Anna
  22. januar 2017 at 20:39

  Denne januar weekend har vi samlet os om at få mindstemanden plejet for hans sygdom, med masser af dyner og iPad. Ellers er det normalt pandekagebagning der rigtig kan samle os som familie 😊

 • Reply
  Randi
  22. januar 2017 at 20:54

  Min pige elsker at være ude, også på en kold januar dag. Ellers elsker hun at lave/lege med perler, at tegne og klistre med klistermærker.

 • Reply
  Camilla
  22. januar 2017 at 22:03

  Ville ønske jeg kunne sige, at den her januar er gået med at spille spil, bage boller til eftermiddagskaffe og designe/sy kostumer til børnene til fastelavn – virkeligheden er dog lidt en anden. Vi har brugt måneden på at klage over manglende oprydning, masser af skærmtid (den mindste på knap tre er bedre til at spille Pororo end mig🙈) Og lidt mere brok over rod!
  Det bedste mine børn ved er når farmand engang hver halve år samler skrald og leger shanes verden med dem, for de elsker at klippe klistre -og lime (og mor hader lim alle vegne, hvad enten det er godt for finmotorikken eller ej)
  Vi kunne godt bruge et lille kreativt spark bagi

 • Reply
  Gitte
  22. januar 2017 at 22:28

  Vi er rigtig gode til at se film! Det hænder at jeg finder noget krea gejl frem, men lige for tiden er det mest elektronisk underholdning der trækker det lange strå.

 • Reply
  Maria
  23. januar 2017 at 9:05

  Når overskuddet er til det bager vi boller.. men det bliver ofte den nemme løsning, og vi bare går i have og leger… det ku være fedt hvis vi kunne lege og fordybe os noget mere indenfor 🙂

 • Reply
  Line Kristensen
  23. januar 2017 at 10:57

  vi vil faktisk rigtig gerne være kreative, men jeg synes det er svært selv at finde på gode alternativer så vi ender ofte med at lave perleplader eller male i malebøger/tegne om eftermiddagen, når hun kommer hjem fra børnehaven.
  Det kunne være super fedt med sådan en kasse hvor ideerne jo bliver “serveret” for en 😊

 • Reply
  Natasja
  23. januar 2017 at 11:42

  Det bliver til LEGO byg, bage muffins, tegnefilm. Jeg er ikke kreativ anlagt, så har svært ved at finde ideer til knægten på 4,5

 • Reply
  Jeanette
  23. januar 2017 at 12:15

  Med en dreng på 2 og en lille nufødt lillebror, der pga refluks ikke kan ligge ned, men kun i slynge, er det indimellem svært at finde på aktiviteter. Dog er vi blevet gode til at sidde og bygge lego sammen eller læse en bog. Men det munne være rigtig skønt at udbygge fortællingen i bogen med en efterfølgende aktivitet, hivor også mor kan være med, mens lillebror er i slyngen 🙂

 • Reply
  Louise
  23. januar 2017 at 14:00

  Bage eller spille spil 🙂

 • Reply
  Camilla Hovej
  23. januar 2017 at 14:30

  Mine 3 børn og jeg spiller rigtig tit brætspil, tegner, perler eller maler – vi elsker indendørskrea 🙂

 • Reply
  Anne-Dorte
  23. januar 2017 at 14:50

  Herhjemme er vi meget kreative og bruger meget tid både sammen og hver for sig med alle mulige sysler. Her i januar har Villads brugt enormt mange dage med fingermaling (som man desværre ikke må spise) så vi har malet og klippet små fugle og lignende der nu hænger så fint og pynter herhjemme…

 • Reply
  Tina
  24. januar 2017 at 10:26

  Jeg har en pige på 5 år – hun ELSKER barbie – og det kan jeg kun tilslutte mig, så det leger vi en del med. Når man bliver træt af det, leger vi “biograf” – særligt godt for trætte forældre. Men derudover så maler vi også.

 • Reply
  Freja
  24. januar 2017 at 22:29

  Vi sætter høj musik på og danser gakket. Og hopper ned på en madras fra bobles eller lignende. Det ville ikke være dårligt med en lidt roligere fællesaktivitet af og til…

 • Reply
  Anette Ninon
  25. januar 2017 at 8:08

  Må indrømme at det er gemmeleg, der er det store hit.

 • Reply
  Anne-Marie
  25. januar 2017 at 12:08

  Det synes jeg faktisk er svært, men nu er der også stor aldersspredning på mine børn. Film, og X-Factor kan de dog som regel være med på ikke mindst hvis der er nogle hyggeskåle. Madlavning er en anden god ting, så fordeler vi opgaverne og det er smadderhyggeligt.

 • Reply
  Camilla A
  25. januar 2017 at 12:36

  Sikke en skøn præmie!
  I de kolde måneder bygger vi en masse Lego og Flexi-Trax. Det hitter stort hos os. 🙂

 • Reply
  Pia Eriksen
  25. januar 2017 at 14:07

  Vi læser. Yngstedatter og ældstedatter broderer. Mellemstedatter laver collager. Jeg strikker og syr. Der ligger altid kreative projekter rundt omkring

 • Reply
  Emilie
  25. januar 2017 at 20:07

  Vi leger gemmeleg eller med Bamses hus eller læser bøger 🙂 eller selvfølgelig brio tog eller store lastbiler – man har vel en dreng 😉 fed ide ift at samle familien lidt mere 🙂

 • Reply
  Eva jørgensen
  25. januar 2017 at 20:11

  Vi spiller matador

 • Reply
  Winni
  26. januar 2017 at 8:47

  Som både bedstemor og oldemor så er jeg ofte babysitter for de skønne unger. Vi spiller rigtig mange spil, ser film og så tegner og klipper/klistrer vi også. De er jo spredt på alderen, så jeg prøver at tilgodese alle.
  Kunne være dejligt at vinde så fin og brugbar præmie 😊

 • Reply
  Helene
  26. januar 2017 at 19:32

  Vi har også et par unger på 2 og 5, så kender til det med at det er svært at fordybe sig med begge på en gang. På gode dage kan vi alle samles om bøger og perler.

 • Reply
  marianne lykke nielsen
  26. januar 2017 at 20:01

  helt perfekt til hygge med vores alma. herhjemme er perler, spil og bagning nogle af yndlings indedørs tingene

 • Reply
  Charlotte
  27. januar 2017 at 13:35

  vi elsker, elsker at lave ting i og med perler!

 • Reply
  Maria og Per
  27. januar 2017 at 15:13

  Åh hvor ser det hyggeligt ud hjemme hos jer:-)
  Jeg ville så gerne prøve at vinde denne kasse og glæde mine børn, som netop har alderen.
  Rigtig god weekend til jer alle:-)

 • Reply
  Denise
  29. januar 2017 at 6:34

  Vi har en pige på 4 og en dreng på knap 10 mdr, så vores situation er lidt lig jeres: legene er ikke helt i samme boldgade 😊 Men det lykkes os alligevel at sidde sammen og lege alle fire i vores tumle/legerum, hvor vi har en stor madras og en masse puder liggende på gulvet. Så sætter vi os derind alle fire og måske sidder vi med bolde eller med bøger eller måske den store tumler med farmand mens den lille prøver at være med 😁 En dag skal tumlerummet være lillebrors værelse, men indtil da nyder vi det som “samlingsrum” 😊

 • Reply
  Katrine K
  29. januar 2017 at 19:53

  Vi har to piger på 9 og 1 – så det er helt klart forskellige interesser 🙂 den store er nu god til at prøve at lege med den lille indimellem 🙂
  det vi laver sammen indendørs er nok mest at lege med Duplo eller bamser – eller se tegnefilm. …

 • Reply
  Betty
  31. januar 2017 at 11:03

  Vi spiller f.eks. UNO og hygger med at tegne. Ellers vil drengene gerne ud i al slags vejr.

 • Reply
  Shannet
  31. januar 2017 at 11:53

  Vi har altid spillet masser af spil herhjemme og vi laver også vores egne spil og det er sjovt. Så er vi for tiden vilde med at lave perleplader af en hver art.

 • Reply
  Lea
  31. januar 2017 at 22:18

  Vi leger meget med duplo i øjeblikket og tegner en del. Min datter fik det der magic-sand i fødselsdagsgave i december…. det… nej!! Det har jeg slet ikke nerver til. Det er jo ALLEVEGNE. Så det har vi ikke leget så meget med 😳 Men vi har det…

 • Reply
  Mari
  1. februar 2017 at 2:01

  Vi laver puslespil..

 • Reply
  Louise R
  1. februar 2017 at 9:05

  Uuhhhh en god ide. Vi laver perler og tegner og bager (det kan vidst godt ses på vægten… ha ha) jeg syntes tit det er svært at finde på nogle gode kreative ting, men dette her er da genialt. Jeg har en dreng på snart 4 og en dreng på 1 år <3

 • Reply
  Jeanette
  23. februar 2017 at 20:01

  Mine unger sider hele tiden og kigger ned i en skærm og liger i sengen og dovner den af og mig og min mand kan snart ikke holde det ud mere

 • Reply
  Jeanette
  23. februar 2017 at 20:03

  Mine unger sider hele tiden og kigger ned i en skærm og ligger i deres seng næsten hele dagen og mig og min mand er lige hved at flække

Svar