10 ting Ærlig snak Det shjaw! Gode råd Life of a mom

10 ting jeg har lært i januar (Man er jo ikke blondine for ingenting)

new_doc_2017-01-31_1

1. Jeg er pisse smart! Faktisk så smart, at jeg tilsyneladende out-smarter mig selv og ikke engang lægger mærke til, HVOR smart jeg rent faktisk er. Ikke dårligt! Jeg har fundet en yankeebar i min undertøjs-kurv og en pose chips i mit skab på arbejdet. Halleluja – WIN!! Det er rester fra jeg var nisse-ven for en kollega på arbejdet og da Lillefar skulle forkæles lidt (af nissen) i december. Jeg havde glemt at skidtet lå der og dermed glemt at forkæle dem. Skide smart ik? Nu har jeg lidt godt til mig selv, når sukkertrangen melder sig. Hvilket er hele tiden. Fuck dig slankekur.

2. Se! Jeg sagde det jo (i det her indlæg). ALLE har glemt ALT om travlheden på fødegangene her i det nye år. Lige præcis som jeg skrev. Dejligt for politikerne! Så kan de (altså nogle af dem) jo gå tilbage til at fokusere på lavere pensionsalder (for dem selv) og lidt ekstra i lønningsposen (til dem selv), frem for at fokusere på bagateller som at nogle kvinder, må vente i for lang tid på en ledig jordemoder (der i øvrigt ikke har fået mad og drikke). Men hva’, det er jo bare børn. You win some you loose some, som de sagde i det her indslag (som i øvrigt er pisse sjovt!):

3. Jeg er åbenbart en Lille Mær! Forklaring følger: Jeg skulle hente en pakke på posthuset (en pakke fra Legeværk, som du i øvrigt lige akkurat også kan nå at vinde, ved at deltage i konkurrencen HER). På pakken stod “Lillemor” med en lidt hurtigt håndskrift. På posthuset blev der dog råbt: “Lille Mær?! Jeg har en pakke til Lille Mær!” Rimelig mærkelig følelse at sige: “Øh ja, det må være mig!”

4. Lillefars tegninger er tilsyneladende eftertragtede. En læser af min blog har nemlig kontaktet ham, mhp at tegne en masse tegninger til en børnebog der omhandler schlerose. Sejt ik’? Jeg skrev i øvrigt lidt om ham der Lillefar HER (og viser mine yndlingstegninger samt lidt billeder af ham).

5. Jeg har tilsyneladende ikke en sangstemme som Mariah Carey ifølge Kummefryseren, om end det umiskendeligt ville lyde sådan for alle andre #UopdagetStjerne #HunHarTilsyneladenIkkeSansForTalent. Hun udbrød i hvert fald en mørk januar aften, alt imens jeg berigede resten af familien med min skønsang: “Mor jeg får ondt i hovedet af at høre dig synge…er du sød at stoppe?”. Men okay, hun har sagt ting der er værre (læs med HER. OBS: Ikke for sarte sjæle).

6. Hvis man i lang tid har stået og kælet, for det der gerne skulle blive til den lækre indiske ret Butter Chicken, så skal man (læs: jeg) nok være lidt mere opmærksom på de sidste detaljer i opskriften. Det er fx rigtig dumt at proppe én SPISESKE cayennepeber i og kun et nips Garam Masala i…når der står det modsatte. Altså én spiseske Garam Masala og KUN ÉT NIPS cayennepeber i. Det er muligt det bliver liiiiiidt stærkt. Faktisk så stærkt, at selv Chili Claus ville holde kæft. Tak til Den Sorte Gryde for at redde min røv og have nuggets, burger og pasta på menuen.

7. Det er en rigtig dum idé at køre MOD ensretningen, på de små snoede veje i parkeringskælderen i Lyngby Storcenter, når man vil ud. Det kan anbefales at køre MED ensretningen – man vil undgå mange undrende blikke. I øvrigt bør det for den smarte observatør ikke være så svært, idet der er store, fede, hvide pile på jorden i ca. 1×5 meter, der indikerer hvilken vej man skal køre. #UndskyldTilAlle #HejJegErBlondine

8. Min far på 74 læser åbenbart min blog. Da jeg kom med gode bank-råd i det her indlæg, kommenterede han: “Du glemte lige at nævne din far, som var meget involveret og som har meget erfaring med banker.” Undskyld far. Jeg bør have givet ham noget credit. Og han har ret. Det var ham der opfordrede mig til at tage kontakt til banken. Og nu opfordrer jeg så jer i førnævnte indlæg 😉

9. Lillefar har åbenbart en leg med Kummefryseren og Mandlen som han ofte leger med dem og som jeg aldrig er blevet delagtiggjort i. Den hedder “slappe-af-legen!” Hvorfor er det ikke sådan en leg som mødre kan lege med deres børn? Hvorfor accepterer de det kun, når det er faderen der foreslår det?

10. Jeg er (heldigvis?) ikke den eneste mor, der stadig kun er på side ca. 1 i Barnets Bog og er virkelig sløj til at få noteret sjove anekdoter og lagt gode billeder ind. Må VIRKELIG tage mig sammen. Har du nogle gode råd og/eller kan give et virtuelt spark i bagen til undertegnede, modtages det med kyshånd. Læs med HER.

Og hav så lige en overordentlig god aften! 

Læs også: 10 ting jeg har lært i December (og jo, jeg kan godt lide at gå i bad) 

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Signe O.
  31. januar 2017 at 20:48

  Altså, den der tegning burde man kunne downloade som fb-cover 😂
  P.s. De ældre medicinske patienter på gange og i depotrum har vi også glemt. Eller, nej – for “vi synes, det er uacceptabelt.” Men “vi” vil ikke gøre en skid ved det.

 • Reply
  Malene
  31. januar 2017 at 21:06

  Haha, jeg kom til at grine højt af den med Lille Mær 😂 Hvad mon postdamen/manden har tænkt der??

 • Reply
  Regitse
  1. februar 2017 at 13:54

  Hahaha er vild med nummer 3 😂 Synes du skal omdøbe blokken 😜

 • Reply
  Anette
  21. februar 2017 at 1:31

  dem der bliver sendt hjem (hvis overhovdet set på) fra psykiatriskskadestue, selv om de har taget overdosis og “leger” med skarpe genstande… for “du har jo ikke gjort noget” … de også glemt.
  eller det kan ikke acepteres, men vi kræver angste, selvmordstruet og måske psykotiske m.m. lige tager 3 timer med offentlig transport (eller taxi for det har man jo råd til på offentligydelse) til skadestue midt om natten… for måske at få hjælp…. og kan man ikke overskue det, så har man nok ikke nok brug for det når man ikke “vil” (kære telefon folk prøv med tør og kan)
  de glemmer meget de politikere… undtagen at betale sig selv fyrsteligt.

Svar