Ærlig snak Life of a mom

Lillemors nytårstale – om året der gik på www.lillemor.dk

new_doc_30_1

2016…din skøge.

Du kom, du sejrede, du skred. Året hvor ca. ingen af Lillemors nytårsfortsæt så dagens lys. Men okay…stramme baller er også bare SO 1990’erne ik’? Det nye sort må klart være hængeballer med dertilhørende babser. HVEM ER MED MIG?

 2016 var dog året hvor en meget vigtig penis-snak blev bragt op. En snak vi forhåbentlig alle blev klogere på. Så intelligent og oplysende et indlæg, skal man trods alt lede længe efter her i blog-land. Selv tak i øvrigt.

Men 2016 bød også på meget mere end vigtig penis-info. 2016 bød rent personligt på en nominering som årets sjoveste blogger, som desværre (men forståeligt) røg til anden side, samt en artikel i Vores Børn’s netversion, hvor jeg blev spurgt om jeg ville diske op med nogle snappy compecacks, til nogle standard kommentarer, som nybagte mødre får smækket i hovedet. Håber nogle af jer har haft gavn af dem! I øvrigt var den artikel den 9. mest læste artikel på Vores Børn’s facebookside! Sejt ik’? Jeg blev også interviewet til selve Magasinet Vores Børn, efter jeg skrev et indlæg om det at miste en forælder – og frygten for selv at efterlade. Et indlæg som I var rigtig flinke til at kommentere på. Og tak for det! Jeg elsker hver en kommentar, mail m.v. der ryger i min retning. Det gør det bare lidt sjovere, at sidde her på den anden side af computeren.

Og apropos kommentarer! Så var I flinke til at kommentere på mit indlæg: Alle dem der er trætte af børn der ikke vil sove, rækker hånden op! Jeg er åbenbart (og heldigvis!) ikke alene. Vi har nu hver nat Mandlen på 2 år liggende inde i smørhullet. Derfor skulle der da også et lille Stone-cold facts om samsovning-indlæg på bordet – naturligvis med en sarkastisk undertone. Men helt ærligt…det er bare ikke særlig fedt, at blive losset i nyrerne og få stukket 50 Kessler-flade hver nat vel? Og vågne konstant…det minder mig i øvrigt om mit indlæg: 10 ting jeg vil gøre mod mine børn, når de bliver teenagere (som i øvrigt var det mest læste af mine indlæg i 2016). Derudover står inlæggene om de kære svigermødre, også ret højt på listen over mest læste.

2016 skulle vise sig at være året, hvor jeg fik ufatteligt mange blå mærker på min krop, efter en date med Lillefar. På den date vidste jeg ikke, at året senere ville byde på både et frieri (på trods af at jeg tilsyneladende havde spoleret en del frierier) OG et bryllup. Og så løftede jeg også sløret for – og viste billeder – af ham der Lillefar. Kærligheden varede dog kun kortvarigt 😉 for der kom en anden ind i billedet, der tiltrak sig Lillefars opmærksomhed.

2016 var også året, hvor jeg kastede bolden i luften og bad jer gribe den. Og I kastede en masse spørgsmål i min retning, som jeg besvarede. Vi fik på det rene HVORFOR jeg egentlig hedder Lillemor (som Lillefar kalder mig dagligt) og jeg smækkede også 10 facts om Lillemor afsted i jeres retning. Til gengæld fandt jeg ud af lidt om jer og at I jo rent faktisk er nogle små grissebasser 🙂

Mine børn har som sædvanligt fået mig til at mærke, at jeg lever. Der er fx blevet tegnet med bæ. Og jeg fik for alvor indset, at jeg har et fuldstændigt manisk had til Anna og Elsa. Ja, det forældreskab kan være noget tosset noget. Og det er ikke altid til at finde ud af, hvordan man skal agere. Fx når ens børn spørger, hvordan man egentlig kom OP i tissekonen?! Og hvad er de uskrevne tand-fe regler egentlig?

Jeg takker jer alle for år 2016! Jeg er ovenud taknemmelig for, at I gider at læse med. At I gider at bruge tid på, at taste jer ind på domænet. Det her er bare lidt sjovere, end at have en dagbog ik’? Jeg håber I alle får et lykkebringende pisse fedt år. Med alt hvad det indebærer. Samt rødvin.

Lillefar tegner jo som sædvanlig tegningen til mit indlæg. Og han mente åbenbart, at jeg (igen) skulle have en penis i panden

TAK 🙂 Og lad os så få sat fut i 2017!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar