Ærlig snak De der mænd dér Gode råd Luk røven

Kvinder!! Hvis mændene ikke vil fejre os på Valentine’s Day, må vi sgu gøre det selv!

20170209_125054abm_1485068257-1

Ja ja jaaaah… vi ved det jo godt. Valentine’s Day er et “Amerikans koncept og derfor behøver vi ikke fejre det!”. Men helt ærligt…Beef’n’blowjob-day er så vidt jeg ved OGSÅ et amerikansk koncept….og det holder mændene da egentlig ret godt fast i, at vi skal fejre ik’? Her i vores “lille ganske danske land, hvor vi forbander amerikanske traditioner”.

Tsk Tsk…

Lillefar sagde engang: “Men skat, vi fejrer jo Valentine’s Day 365 dage om året…så vi behøver da ikke én enkelt dag, til at fejre vores kærlighed!” Hvorefter han brød ud i kæmpe latter, naturligvis.

Så lyt nu godt efter kvinder!! Vi må tage sagen i egen hånd!!

Vi må d. 14. februar kigge os selv i spejlet og blinke frækt til os selv, male læberne røde og suse ned i den lokale Rema1000 og købe dyr chokolade og lidt pagne til os selv…fra fælleskontoen. Vi må barbere benene, spraye håret og lakere neglene. Vi må lave en dunkel belysning i stuen, tage noget undetøj på, der ikke har oplevet 1990’erne og finde de dyre champagne glas frem. Når krapylerne er puttet, gør vi det lidt lækkert for os selv. Finder ét glas frem. Og én tallerken med chokolade fint anrettet, hvorefter vi slænger os på sofaen og bider os selv i underlæben (på den frække måde forstås). Hvis manden med et blink i øjet og et skævt smil spørger: “Men skat dog…hvad skyldes alt dette påstyr?”, så svarer vi med den frækkeste stemme vi kan finde frem: “Det er jo Valentine’s Day skattepus…men det fejrer vi jo ikke her hjemme…

jiyxdmigxf0ma

For det er jo bare et fjollet…

l6yxdikeu3w6s

Amerikansk…

v89qt4ymrlmto

Koncept…ik’?

l0exocm0l5jzd7ndw

Men jeg er en fjollet kvinde. Så nu vil jeg spise min chokolade, drikke min pagne og så kan du sidde dér og se ‘Aftenshowet’ og ‘Hammerslag’, mens jeg sidder her og fejrer Valentine’s Day og streamer alt med Brad Pitt og Gerald Butler på min iPad. Det har du da ikke noget imod, vel?”

3o6zt7tqnbrvlbruyg

(Man får plus point hvis man kravler hen af gulvet, som en fræk lille mis. WARNING: Pas på LEGO-klodser der er kastet på gulvet af X antal børn og som du eventuelt (højst sandsynligt) ikke har fået samlet op endnu. Det vil ødelægge seancen BIG time).

Og nu til det vigtige: For din mand har højst sandsynligt ikke tænkt sig, at investere i noget overhovedet, så derfor kan du nu vinde verdens bedste Valentine’s gave her: En halskæde fra Jane Kønig i enten rhodineret sølv, forgyldt sølv, sterling sølv eller rosaforgyldt sølv med et love-letter og et love-tag!

20170209_125106

Vinderen vil blive fundet d. 14. februar på VALENTINE’S DAY!! og vil få direkte besked 😉

Alt du skal gøre er, at kommentere nedenfor, hvordan du aller helst så at din mand fejrede Valentine’s Day med dig. Og hvis du er smart så tagger du ham på Facebook og lader Lillemor her smide ham en hentydning.

♥ HAPPY VALENTINE’S DAY!! ♥

 

You Might Also Like

81 Kommentarer

 • Reply
  Elena
  11. februar 2017 at 7:21

  Jeg vil bare gerne ud og spise middag. En stille og rolig middag uden afbrydelser. 😊

 • Reply
  Marie kjellerup
  11. februar 2017 at 7:26

  Egentlig ville jeg ønske at han bare huskede vi havde bryllupsdag den dag. Mor her troede hun var skide smart, da vi valgte datoen. Mener bare, det kræver sin mand at glemme den dag. Med reklamer med hjerter og blomster overalt… Well, det klarer han så fint 😉 at glemme det altså

 • Reply
  Karoline
  11. februar 2017 at 7:43

  Ville ønske vi kunne have en dag helt for os selv. Vi har desværre ikke haft mulighed for dette i det sidste år pga sygdom, (eller mere, og inden var den yngste jo for lille til at vi var parat til at få hende passet eller vi har måske skånet bedsteforældrene i at passe, da 3 børn på en gang kan være en stor mundfuld 🙈

 • Reply
  Charlotte
  11. februar 2017 at 7:50

  I biffen og en god middag… med et diabetesbarn er batterierne meget lave og det kunne være skønt med kærestetid

 • Reply
  Sanne
  11. februar 2017 at 7:56

  Jeg forestiller mig drømmende, at når arbejdsdagen var omme (måske havde han taget før fri?!) kom susende hjem, gerne med flyvende farmor. Hun tog således vare på al yngel, mens han svang mig rundt, med glimt i øjet, og røde roser i stakkevis mens han fortalte mig hvor uendelig dejlig jeg er (!) Selv forestiller jeg mig, at jeg ligner Carrie Bradshaw i en fiks sag af en kjole, tynde lår og perfekte lokker (off course), mens jeg griner henkastet, kaster med håret og bare ser perfekt ud!
  Han hiver billetter op af lommen, nå nej han tager os bare med på toppen af hustaget hvor en privat helikopter lander, og flyver os til en tropis ø………..

  Ej come on, jeg er heldig hvis jeg bare får en dusk en gang hver 10 år….. MEN så får jeg SÅ meget andet…. ” hvorfor skal jeg give blomster???min kærlighed ligger i alt muligt andet jeg gør for dig”. (Jo jo nuvel, men fordi du hængte den hylde op jeg så gerne ville, så pynter det bare mere med en buket at stille derpå hmmmmpf!!)

  Jeg vil fandmer gerne vinde den der mega flotte halskæde, tænk sig at pakke den fint ind og ligge ved siden af en kæmpe buket og så se vildt Carrie agtig perfekt ud, når han kom hjem. “Ej, tak skat du huskede det i år…….”

 • Reply
  Anette
  11. februar 2017 at 8:04

  Bare en dejlig middag i hinandens selskab med nærvær, humor og hygge 😎
  Vil gerne vinde den flotte halskæde 😊

 • Reply
  Lene
  11. februar 2017 at 8:30

  Min mand husker (af princip) ikke valentines dag! Du skrev det så fint, og han mener “fordi det er noget kommercielt pjat.” Bliver dog ivrigt mindet og BB dag måneden senere! Han rejser meget og har været en del væk på det sidste, i lange perioder. Det gør noget ved den der dejlig kriller følelse i maven, selv efter 15 år sammen. Han sendte dog et billede af sig selv forleden- iført arbejdstøj, påført teksten be my valentine med masser af illustrative roser! Det er det mest romantiske han har gjort i valentines henseende-mere forventes ikke ( baseret på mine 15 års erfaring med ham) (hmm, mon Hr Grey presser vores mænd lidt i år?) … For at forkæle mig selv kunne jeg virkelig ønske mig halskæden til at krydre dagen med! Dagen, som vi faktisk aldrig fejrer!
  /👠👙💏

 • Reply
  Katrine
  11. februar 2017 at 8:31

  For mig behøver det ikke være det helt vilde. En bøf og lidt bearnaise og ligge i ske på sofaen. Alt dette kræver selvfølgelig at terroristen på 4 mdr. gad at sove, nok også derfor noget så simpelt ville føles helt luksus agtigt 😉

 • Reply
  Katrine
  11. februar 2017 at 8:47

  Nu har jeg en mand, som ligesom din bestemt ikke går op i det der Valentines spas – og jeg har nok i et svagt øjeblik sagt, at det ikke betyder noget for mig. Og det gør det egentlig heller ikke – men hvem sætter ikke pris på en dag i kærlighedens tegn og så med gaver (!!). Jeg har aldrig prøvet sådan et spa-ophold, så det ville da være en oplagt chance, at ønske sig et sådant i valentines gave. Ellers bare en rolig dag med glade unger, og strikketøj foran brændeovnen;)

 • Reply
  Rikke
  11. februar 2017 at 8:57

  Egentlig ville jeg bare ønske at han ikke tændte for computeren, lige den ene dag 😉

 • Reply
  Sine
  11. februar 2017 at 9:17

  Jeg ville ønske en filmaften, hvor vi begge var vågne når filmen sluttede 😉

 • Reply
  Helle T
  11. februar 2017 at 9:21

  Jeg er højgravid med bækkenløsning, så jeg hvaler den ret så meget på sofaen. Så en perfekt Valentine’s Day for mig ville være, hvis kæresten lavede lækker mad til os (gerne med sovs – masser af sovs), diskede op med bland-selv-slik (de rigtige slags) og sætter en rigtig tøsefilm på – som han rent faktisk ser, og ikke bare kigger op på en gang i mellem fra telefonen og svarer med et grynt, når man kommenterer på filmen 😉

 • Reply
  Line F
  11. februar 2017 at 9:25

  Nu er jeg single, så jeg havde nok streamet noget med Gerald Butler alligevel, men jeg ville dælme gerne gøre det mens jeg havde den fineste halskæde på:-)

 • Reply
  Johanne
  11. februar 2017 at 9:28

  Vi har tre børn, hvoraf den ældste bliver 5 år i dag. Så det jeg ønsker mig allermest er blot at vi efter ungerne er puttet, at vi lavede noget god mad og spiste sammen – uden at der er en der skal tisse, en der skal ammes, en der ikke er sulten osv.

 • Reply
  Mette Glerup Kristensen
  11. februar 2017 at 9:30

  Åhhh sådan en god gammeldags aften, hvor al elektronik forbliver slukket, tid og lyst til at snakke og være nærværende, måske endda lidt vino og snacks! L.O.V.E 💋❤️🍷

 • Reply
  Louise
  11. februar 2017 at 9:40

  Min kæreste har fødselsdag på Valentins dag, hvilket gør at dagen normalt går at det er mig der står med forkælelse, kage og gave indeholdende elektronik/gadget/dims til bilen..
  Så jeg ville ønske jeg havde fødselsdag på bb-day 😉 men ellers at vi tager ud og spiser et lækkert sted 😀

 • Reply
  Nasim Gregersen
  11. februar 2017 at 9:50

  Ville ønske At vi tog på date og hyggede med god mad og biograf tur mens vores datter bliver passet.

 • Reply
  Tina KH
  11. februar 2017 at 10:03

  Jeg er vild med din fortælling om en Valenstids aften:-)
  Den satte mange billeder i sving i mit lille kønne hoved.
  Jeg ser helst, at min mand inviterer mig ud på gourmetmiddag og skønne vine og senere et glas brus foran brændeovnen og så lidt romantik:-)
  En buket røde roser er heller ikke af vejen.
  Og så skal han jo også selv forkæles af mig.
  God weekend:-)

 • Reply
  stine
  11. februar 2017 at 10:07

  En god bøf og film bagefter 🙂 Store gaver osv er jeg ikke tilhænger af, men en lille buket blomster fra min mand ville nu ikke gøre aftenen dårligere 😉

 • Reply
  Trine M K
  11. februar 2017 at 10:12

  Stearinlys, rødvin, god mad, kortspil og masser af kys af min søde kæreste <3

 • Reply
  Cherie Persson
  11. februar 2017 at 10:12

  Min mand er faktisk super god til at give mig gaver alle andre dage så at jeg ikke får noget lige den dag gør mig ikke nogen, så den bedste måde for mig at fejer valentines Day ville være med lækkert mad ( JEG IKKE SELV SKULLE LAVE)

 • Reply
  Julia
  11. februar 2017 at 10:36

  Jeg har ingen kæreste, men bare dét at være sammen i hinandens nærvær, ville for mit vedkommende være ideelt 🙂

 • Reply
  Kristine
  11. februar 2017 at 10:38

  Jeg har ikke de store forventninger om gaver og blomster og chokolade; men nogle gode ord, massage og ‘dig og mig’ tid <3

 • Reply
  Mie M.
  11. februar 2017 at 10:43

  Hjemme hos os fejrer vi valentines day med fjollede kort til hinanden, der bare bliver mere åndssvage for hvert år. Og så spiser vi ude et romantisk sted – sådan håber jeg det bliver igen i år 🙂

 • Reply
  Louise
  11. februar 2017 at 10:48

  Altså pt synes jeg, at det er superromantisk, hvis dagens første babyble bliver taget uden suk med et “snup du dig bare et langt bad” 😁

 • Reply
  Katrine
  11. februar 2017 at 10:52

  Jeg har ingen forventninger. På den måde bliver jeg ikke skuffet 😉 ej, min kæreste er heldigvis god til at forkæle mig i hverdagen, så det gør mig ikke noget at han ikke disker op med det store show på valentines. Men derfor ville jeg da gerne vinde alligevel 😉

 • Reply
  Line
  11. februar 2017 at 10:56

  Det allermest romantiske han kunne gøre var at tage vores tre måneders baby en enkelt nat så jeg kunne få sovet lidt 💤😄

 • Reply
  Ditte
  11. februar 2017 at 11:07

  Jamen det er lidt svært for jeg kender ham ikke endnu. Så jeg tror at det er noget med at jeg vil gå på Tinder og selvfølgelig opleve love at first sight. Perfect Valentine 😬

 • Reply
  Malene
  11. februar 2017 at 11:08

  Jeg er gift med en amerikaner, så jeg får faktisk blomster, chokolade og en romantisk middag på valentines day (og mange andre dage i løbet af året), men jeg vil virkelig gerne vinde den halskæde alligevel 😊 Mens vi har haft små børn, har vi bestilt lækker mad udefra og spist når børnene er puttet. I år bliver de passet ❤️

 • Reply
  Pernille Vincentz
  11. februar 2017 at 12:02

  Uha, egentlig behøver han ikke at gøre så meget. Min mand sørger tit for blomster og romantik. Men. Hvis jeg nu skulle vælge- så kunne han stå op med tumlingen kl 5 og for en gang skyld lade mig sove længe😂😝

 • Reply
  Sandra
  11. februar 2017 at 12:05

  Jeg har opgivet og at få blomster, som han selv husker at komme med! Og det er egentlig kun, fordi jeg aldrig får blomster de resterende 365 dage om året. Men jeg har fortalt ham, at der er en bog jeg meget gerne vil have, og jeg vil blive glad, hvis han forærer mig den. Så vil jeg købe en rigtig god steak og forkæle ham:) Hvis vi så kan være så heldige at lillepigen vil sove, kan vi måske få nå halv times putning på sofaen inden jeg går kold:)

 • Reply
  Rie G
  11. februar 2017 at 12:26

  Jeg synes, det ville være skønt at blive inviteret ud at spise – gerne på en stille og rolig, hyggelig, men stemningsfuld fransk bistro med god rødvin!

 • Reply
  Lea
  11. februar 2017 at 12:32

  Hvis vi skal holde det low-key vil jeg bare gerne have en buket blomster fra Rema1000. Og hvis han er helt oppe i gear, må han gerne sørge for pasning og en tur på restaurant!!

 • Reply
  Lise H
  11. februar 2017 at 12:40

  Jeg er højgravid med massive bækkensmerter. Jeg vil blive verdens lykkeligste kvinde hvis min kære mand gad og give en omgang massage og en varmepude🙏☺️

 • Reply
  Sarah
  11. februar 2017 at 12:45

  Jeg drømmer om at tage væk – bare os to 😍 Om det så er til Dubai eller Sæby, det betyder egentlig ikke så meget!

 • Reply
  Louise
  11. februar 2017 at 13:47

  Jeg ville bare allerhelst have at han var hjemme ved mig – og ikke på udveksling på den anden side af kloden! Det ville da ikke være for meget at bede om, vel?!

 • Reply
  Amanda T.
  11. februar 2017 at 14:06

  Mit lille bitte ønske går egentlig bare ud på, at det kunne være rart med noget så simpelt som at bruge tid sammen den dag. Bare på at lave ingenting, bare være sammen og kysse og kramme lidt ekstra 🙂

 • Reply
  Trine
  11. februar 2017 at 14:23

  På et get away. Lige meget hvor (eller næsten lige meget) bare et syd uden børn. Så der var ro til at snakke, til st sove og til bare at sidde 5 min uden at skulle opvarte det ene lille menneske efter det andet! For stort et ønske? Måske men det kunne være såååå rart 😊

 • Reply
  Louise
  11. februar 2017 at 14:51

  Jeg ville elske det, hvis han som en overraskelse havde taget fri, stod op, men bad mig om at sove videre, afleverede datteren i børnehaven og havde arrangeret en luksus hyggedag til os ude med lækker mad, masser af hygge og evt noget massage til mig 🙂
  Hvis han så samtidig havde arrangeret at vores hus blev gjort rent, så der ville være lækkert derhjemme, når vi engang kom hjem igen ville han da virkelig være årets mand.
  Jeg går pt hjemme, da jeg er kronisk syg og “fanget” i et ressourceforløb, så overskud både fysisk, psykisk og økonomisk er der intet af, men man kan jo altid drømme :-/

 • Reply
  Sidsel
  11. februar 2017 at 15:13

  I mangel af aktuel mand, så caster jeg lige Jude Law i rollen 😉, og så må han gerne se mig i øjnene og fortælle mig, at jeg er pivsej, at jeg har klaret at opbygge et nyt liv og en flyvende karriere mens jeg lige har været en awesome ufrivilligt solomor for en 3 årig krudtugle. Så må han gerne have arrangeret, at mormor og morfar passer den unge mand, mens vi smutter en lyntur til London for at gå på Tate Modern for at se David Hockney, drikke kaffe og se på mennesker i Soho og spise fantastisk mad, inden vi efter en nat i en stor blød hotelseng (uden børn med mareridt/tørst/forsvundne bamser), flyver hjem i solskin 😊

 • Reply
  Maria Aksinja
  11. februar 2017 at 15:49

  Kunne godt tænke mig vi slukkede telefonerne og tog i Søndermarken og kælkede. Varm kakao og fastelavns boller og lys når vi kom hjem og stadig holde computere og telefoner slukket 😃

 • Reply
  Jeanette
  11. februar 2017 at 16:08

  Med to børn på under to år trænger vi til at komme ud alene og snakke lidt sammen igen! Måske med en efterfølgende massage, så ammeskuldrene også kan blive løsnet lidt. Måske jeg skulle give ham et lille hint 😏

 • Reply
  Nanna Husum
  11. februar 2017 at 17:00

  Hvis han fik ungerne passet, så vi kunne få lidt tid sammen uden snot på låret, makrel i håret. Drømmescenariet ville være en aften ude med makeup, voksensnak og hele molevitten. Mere realistisk er nok en aften på sofaen. Med massevis af bland selv slik. Og to voksne, der sover før kl 21. Men det ville fanme også være fantastisk!

 • Reply
  Rebecca
  11. februar 2017 at 17:10

  Egentlig bare en rolig aften derhjemme… vi har lige fået nr 3, så sofahygge med hende på maven, en god skål bland selv slik, en god serie på fjerneren (og at de store bare lægger sig til at sove), ville være perfekt 😄

 • Reply
  Marie / krøllerier
  11. februar 2017 at 17:31

  Total sofa hygge med dyner, pizza, slik, Chips og alt mulig andet. Ingen film. Bare dokumentarer.

 • Reply
  Ronja
  11. februar 2017 at 17:34

  Han måtte gerne komme hjem med blomster til en af mine tomme støvede vaser 😉 Og så bare hygge med Netflix og god mad ❤

 • Reply
  Cecilie
  11. februar 2017 at 17:48

  Ville elske hvis min kæreste inviteret mig ud og spise og overrasket mig med en lille gave når vi kom hjem. Dog er jeg 120% sikker på at jeg ikke skal regne med der sker noget vildt romantisk d 14/2 😉

 • Reply
  Stine
  11. februar 2017 at 18:41

  Jeg er single – så ingen til at forkæle mig! 🙁 Så må man jo gøre det selv 🙂 Håber!!!

 • Reply
  Tarkoflen
  11. februar 2017 at 18:59

  Altså jeg ville bare blive glad for en dusk ☺ der behøver ikke ske så meget, for jeg synes nu også det er lidt overvurderet… men når nu han ikke køber blomster ellers ville det da være en skøn anledning 😊

 • Reply
  Jeanette
  11. februar 2017 at 19:08

  I og med at vi hele næste uge er (næsten) alene, da hans 3 børn er hos deres mor, og han har en del timer på jobbet som skal afspadseres, J eg ingen undskyldning for at han ikke skal holde en fridag med mig og lave lækker frokost (helst iført mindst muligt tøj) og slutte af med ‘dessert’ i sengen 😜
  Men altså en buket tulipaner fra Brugsen ville da (næsten) også ku gøre det 😀

 • Reply
  Anne
  11. februar 2017 at 20:25

  Ud at spise – uden jeg selv har skaffet barnepige:-)

 • Reply
  Sofie Ude
  11. februar 2017 at 20:28

  YES mand en go konkurrence! Min mand skulle 1) gå ned i Ganni og erhverve undertegnede en ny kjole 2) putte afkommet 3) fodre mig med Brigdeblanding mens han 4) nusser mit hår og 5) ikke brokker sig over alt det dårlige reality jeg gerne vil se 😂❤️👏🏼

 • Reply
  Marianne
  11. februar 2017 at 21:27

  Smykker, smykker og smykker 😊😍😂
  Og så må han da også gerne handle ind og lave aftensmaden 😊

 • Reply
  Lene
  11. februar 2017 at 21:53

  I år ville det give mening med en middag på MASH. Med et glas bobler og en lækker bøf. Stedet hvor jeg blev friet til i sommer. Et sted jeg derfor føler er “vores”. Men i år holder jeg valentines day på arbejdet – hvilket også kan have sin charme. Det var nemlig her vi mødte hinanden i tidernes morgen <3

 • Reply
  Solskin
  11. februar 2017 at 23:45

  Hvad hvis man ikke har en mand? He he
  Regner med jeg skal forkæle mig selv med is og film 😉

 • Reply
  Emilie Poulsen
  12. februar 2017 at 1:45

  Nogle flotte blomster, og en lækker vin som kunne deles til en skøn middag, ville være lige sagen! Og hvis der blev overrasket med en lille ekstra gave til, ville det heller ikke være galt😍🙏🏼

 • Reply
  Anne-Dorte
  12. februar 2017 at 9:01

  Jeg må indrømme at valentine’s day ikke siger mig det store… Jeg vil bare gerne have en nat hvor det er manden der tager sig af barnet når han vågner 😂

 • Reply
  Tina Caritas
  12. februar 2017 at 9:09

  Valentins dag siger mig ikke rigtig noget, vil heller have min mand kommer med blomster en hver anden dag

 • Reply
  Trine
  12. februar 2017 at 9:11

  Min mand har fødselsdag 14. februar, så den dag er hans.. Men han er virkelig god til at invitere på date (som regel herhjemme, da mor her ikke er klar til at lade vores 7mdr.s baby passe, og egentlig også helst vil have storebror hjemme! ;)), lave god mad, købe guf, drikke rødvin og spille kort. ❤

 • Reply
  Anna
  12. februar 2017 at 9:44

  Har haft det svært ovenpå en hård periode, så vil egentlig helst have kys og kram, men sådan en gave ville da også være dejlig❤

 • Reply
  Michele Wielsøe
  12. februar 2017 at 9:57

  Jeg har godt nok ingen mad lige nu vel, men hvis jeg havde og Valentin faldt på en hverdag ville jeg ALLE helst være hjemme smide trolden tidligt i seng også lave stuen om et en hygge oase med dyner i sofaen, film i fjernsynet, chokolade og chips i lange baner mens vi bare lå og nød hinanden og sludre på en travl onsdag som var det lørdag og vi ingen børn havde. Og vi skulle nyde nuet lige til vækkeuret ringede kl. 05.13 næste morgen… ( så ku vi rydde op når travl torsdag alligevel var i gang;))

 • Reply
  Daniella
  12. februar 2017 at 10:01

  Vejen til mit hjerte går gennem maven. Blomster bliver i min verden slået med flere længder af kage! Så han skal “bare” tage lækker kage med hjem fra arbejde, så er jeg solgt. Og så måske lige lave aftensmaden, så jeg i stedet kan slænge mig med børnene;-)

 • Reply
  Charlotte
  12. februar 2017 at 10:05

  Jeg synes nu, at det er meget sødt med den ultra light version, vi har i Danmark. Jeg brokker mig i hvert fald ikke hvis jeg får blomster 🙂

 • Reply
  Rutsje
  12. februar 2017 at 10:48

  Helt afslappet med takeaway i sofaen, en god film og bare hygge 😉 ♡

 • Reply
  Anna
  12. februar 2017 at 11:04

  De store gaver eller hurlumhej behøves ikke. Jeg ville bare ønske at han var hjemme i stedet for på arbejde og kunne tage sig af mig. Måske komme med roser og lave noget lækkert mad eller endda invitere mig ud at spise? 😊 det er trods alt vores sidste børnefri valentines dag inden vi bliver forældre til maj, så det ville være dejligt at lave noget sammen ❤

 • Reply
  Anna L
  12. februar 2017 at 11:05

  Jeg synes ikke som sådan, at Valentines skal fejres, men hvis det endelig skal være, så er en buket blomster og en hyggelig aften på sofaen med en film ikke helt galt ramt 😀

 • Reply
  Eva
  12. februar 2017 at 11:25

  Jeg vil komme hjem til et rengjort hjem, han står i køkkenet og laver lækker mad, kun iført et forklæde selvfølgelig 😉 Så skal der ellers være en lille gave (ingen blomster – dem dræber jeg ret hurtigt) også skal der ellers laves stuepicnic med min kæreste, mig og vores dejlige datter og en god film 😊

 • Reply
  Matilde
  12. februar 2017 at 17:32

  Vores Valentins dag er altid meget nede på jorden! Hvis der er sne, kælker vi. Så spiser vi altid sushi! Og så ser vi “Predator” – mega anti-romantisk film – jeg ELSKER det!

 • Reply
  maibritt jeppesen
  12. februar 2017 at 18:30

  med en god middag og afsluttet med en god film på sofaen med et glas vin og bland-selv slik 🙂

 • Reply
  Line
  12. februar 2017 at 20:07

  Jeg har nok egentlig ikke scoret det mest romantiske eksemplar af det mandlige køn. Der kommer sjældent blomster min vej, men han er god til fodmassage – ofte! Han er vist ikke den største fan af Valentines Day, så vi plejer derfor ikke at fejre den. Men i år skal det være anderledes! Jeg har nattevagt d. 13.2, så efter at have fået vendt døgnrytmen til noget, der resulterer i følelsen af tømmermænd, og efter at jeg er vågnet lidt op af eftermiddagen d. 14.2, har fået fjernet søvnsavl og fået styr på nattevagtshåret, hentet ungerne i vugger og børnehave, leget, læst, møsset, lavet mad, ryddet op, badet unger, puttet selv samme, ryddet legetøj op OG lagt tøj på plads, SÅ har manden min lige præcist 37,5 minut til at forkæle undertegnede med Valentines-hygge (og en halskæde??) inden trætheden overmander mig igen. Valentines Day 2017 bliver episk, jeg kan mærke det! Men jeg tager revance i weekenden, hvor vi skal på lillebitte kæresteovernatning uden børn <3

 • Reply
  Rikke Bisgård Sørensen
  12. februar 2017 at 20:33

  Jeg drømmer om en aften i stearinlysets skær bare ham og jeg sammen ❤ God mad og tid og ro til at tale og grine sammen. Ingen kik på klokken og bare ro ro ro ❤

 • Reply
  Sine F
  12. februar 2017 at 21:03

  Ved at tage begge unger og lade mor her få en hel nats søvn for første gang i 6 måneder

 • Reply
  Cecilie Schmidt
  12. februar 2017 at 21:47

  Ville han ville overraske mig derhjemme med god mad, vin, alenetid og hygge 🙂 (og gerne en fin pakke med denne halskæde(!!))

 • Reply
  Emma
  13. februar 2017 at 7:45

  Hvis han nu bare købte en lille bitte ting ting til mig.. Lidt chokolade eller nogle blomster. Og blev glad for den gave jeg havde købt til ham (han var rimelig skeptisk sidste år), og måske også lavede lidt lækker mad 😄 Så ville jeg være godt tilfreds 😂

 • Reply
  Camilla
  13. februar 2017 at 8:59

  Jeg er meget traditionel- vil bare genren overraskes. Gerne med en surprise date. At han har fået pasning til alle 3 børn og vi skal ud og spise ☺️ Elsker at blive overrasket 👏🏻💕

  • Reply
   Lillemor
   14. februar 2017 at 17:31

   Hej Camilla!
   Lykkens Gudinde vil det, at du er den heldige vinder 🙂 Fundet via hjemme siden random.org. Jeg kontakter dig pr. mail!

 • Reply
  Louise
  13. februar 2017 at 16:00

  Min kæreste har fødselsdag på Valentins dag, og mener der for vi kun skal fejre ham 😉 mit ønske er at han får en fantastisk fødselsdag, og at jeg havde fødselsdag på bb-day 😉😉 men ellers at vi får passet vores 1,5årige, og tager i biffen (og ser den eneste film der går der går i biffen i morgen(Mr. Gray))

 • Reply
  Christina
  13. februar 2017 at 17:32

  Sidder med tårerne trillende ….Af grin 😂 Det er da netop det jeg skal prøve. Efter 17(!!!!) års parliv har manden herhjemme aldrig fattet hverken undskyld-blomster eller Valentine, så nu tager jeg sagen i egen hånd og bliver en fræk tigermis 🐅
  Jeg ville dog ønske en buket sprøde tulipaner af min dejlige mand og massere af chokolade.

 • Reply
  Julie
  13. februar 2017 at 22:06

  Jeg så allerhelst at min kæreste var hjemme (han studerer i den anden ende af landet) og havde købt en buket blomster med hjem. Det må gerne være en netto-dusk på tilbud, bare dét at han købte blomster ville være dejligt. Og er den helt store ønskebrønd, ville det også være dejligt hvis han overraskede med maden – ved enten at stå for den eller ved at invitere ud.

 • Reply
  Lisa
  13. februar 2017 at 23:31

  Åhr, jeg ville “bare” gerne nyde en stille aften sammen med ham imens barnet sover. Holde i hånd, tænde stearinlys, se en god film, æde masser af chokolade og slik til vi får ondt i maverne, måske et glas rødvin eller to, og så bare falde i søvn imens han nusser mig. Han er den bedste nusser i verden! Det er beroligende og trygt, og det har jeg ekstra meget brug for pt.
  Hvis jeg vinder, skal det være i forgyldt sølv med bogstavet T❤

 • Reply
  Signe
  15. februar 2017 at 9:27

  Må man godt bruge valentines day til at værdsætte en anden kærlighed, end lige den mellem et kærestepar? I så fald vil jeg sætte langt mere pris på en aften med min højt elskede (og mega savnede) veninde, der i øjeblikket kæmper med en spiseforstyrrelse. Aller helst ville jeg forkæle hende med den fine Jane Kønig halskæde, måske ku’ den få hende til at huske, at jeg venter på hende, når hun engang er udskrevet?

Svar