10 ting Ærlig snak Det shjaw! Gode råd

Status på mine 10 nytårsforsætter (det går pænt dårligt!)

new_doc_2017-02-12_2

Lad os bare sige det som det er….det går pænt dårligt. Her kommer de… Mine nytårsforsætter. Altså de reviderede, that is.

Det er på tide at komme i form Lillemor. Rund er også en form.

Skær ned på dit sukkerindtag. Sukker kommer fra roer, som vokser på marken. Dvs. roer er en plante. Dvs. roer er en salat. Salat feder ikke. Spis derfor masser af salat…altså planter. Altså roer. Altså sukker.

Kulhydrater er din fjende. Den der siger at kulhydrater er din fjende…er din fjende. Spis en croissant.

Januar er en perfekt måned at starte med at løbe i. Februar er en perfekt måned at starte med at løbe i…Fuck. Det er februar…marts er en perfekt måned at starte med at løbe i.

Prøv at have ja-hatten på lidt oftere. Hat? Hvem fanden går med hat? Hatte er super nederen. (Nederen? Skrev jeg lige nederen? Okay…jeg er vel ikke fra Vestegnen for ingenting).

Tag din make-up af HVER aften. Husk det nu Lillemor. Man skal også være pæn når man går i seng og når man sover. Det fremmer samlivet. Du må ofre dig for samlivet Lillemor.

Gør din Nespresso mælkeskummer rent HVER GANG du har brugt den. Gør din mælkeskummer rent mindst én gang ugentligt.

Din krop er dit tempel. Det er tilladt at medbringe ikke-gennemsigtige drikkevarer og søde sager i templet.

Det er ikke okay at have undertøj fra før du fik børn og/eller undertøj der har overlevet Roskilde Festival anno 2004. Smid det ud. Det er en rigtig god idé at beholde gammelt undertøj. Liiiiige om lidt er det moderne igen. Lidt patina er fint. Og selvlavede blonder er ikke at kimse af.

Tag din cykel på arbejde hver dag kvinde! Du bor 2 km væk. Hvis den cykel skal holde i mange mange år endnu, så bliver du altså nødt til, liiige at give det stakkels kræ en pause i ny og næ. Tag bilen. Bare sådan 3-4 gange om ugen.

Hvilke nytårsforsætter går pænt skidt for dig? 

 Har du lyst, så kan du også læse 10 ting Lillemor simpelthen ikke fatter eller 10 facts om Lillemor

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Randi
  18. februar 2017 at 8:38

  Mit nytårsforsæt var at fokusere mere på positive ting – ting der gør mig glad og kalder smilet frem. Tak fordi du hjælper mig med at overholde det 🙂

 • Reply
  Inni
  18. februar 2017 at 9:07

  Her i huset har vi ikke nytårsforsæt. Min private IT-nørd og jeg car dog enige om, at EFTER jul og nytår var et godt tidspunkt at begynde at spise lidt flere grøntsager. Det går bedre for ham end for mig … men det er jo også nemmere at øge det proentvise indtag, når man starter fra tæt på nul. 😀

 • Reply
  anette
  18. februar 2017 at 16:26

  Kan godt lide ro tankerne.
  Hmm jeg har ingen fortsæt, ikke sådan rigtigt… arbejdet på at få det bedre er det nærmeste, det går op og ned. Behovet for middagslur er dog stag for højt, fordi ro om natten inden i mig er ganske borte….

 • Reply
  Liv
  19. februar 2017 at 3:40

  Var jeg den eneste, der lige tænkte:”Uuh, selvlavede blonder!?” Det var nok ikke hovedmålet med indlægget. Men det er dét, jeg tager med mig.

 • Reply
  Mia Oxholm
  22. februar 2017 at 17:28

  Jeg er vild med din ærlighed og humor! 🙂

Svar