Ærlig snak Den store mor-guide Det shjaw! Gode råd Life of a mom Luk røven Skrupskøre børn

Er du nybagt MOR? Her er nogle snappy comebacks til de dumme kommentarer

For 4 år siden blev jeg interviewet til magasinet Vores Børn. Jeg skulle komme med mit bud på ‘snappy comebacks’ til de mindre gennemtænkte kommentarer, man kan få som nybagt mor ?

I anledningen af “årsdagen” (bevares, det er et par dage siden, men alligevel ?), kommer der her en genudgivelse. Måske nogle af jer, der læser med, er gravide eller har en lille nyfødt? I så fald kan I måske genkende nogle af nedenstående (ikke så gennemtænkte) kommentarer.

Kommentar: “Nå, så har du barsel, hva’? Tænk sig at have ferie i et helt år…”
Svar: “Ja, det er nærmest som et all-inclusive ophold med alt betalt. Jeg skal bare ligge og dase et helt år uden at røre en finger. Babyer anno 2016 er nemlig udstyret således, at de selv skifter deres daglige 14 lortebleer, selv tørrer deres gylp af tøjet, vasker 4 maskinvaske tøj om dagen, lægger det pænt sammen, støvsuger, vasker gulv OG oven i købet fodrer sig selv 10 gange i døgnet. Ah, ELSKER ferie”

Kommentar: “Hvorfor går du så sjovt, du har jo bare født?”
Svar: “Jeg kender en rigtig sjov leg…jeg har en kummefryser i kælderen, skal vi ik’ prøve at proppe den IND i dig, og så kan du prøve at presse den ud af et valgfrit hul bagefter. Så kan vi se, hvordan DU går de næste par dage?”

Kommentar: “Hold da op, nogle kæmpe bryster du har fået! Det må da være rart?”
Svar: “Hold da op en stor mund du har fået, efter jeg har født. Det må da være pisse irriterende!”

Kommentar: “Skal han ikke snart selv kunne holde sit eget hoved? Eller kunne ligge på maven?”
Svar: “Det er godt du spørger. Vi er også dybt bekymrede…og vi HAR allerede bestilt tid til hans 13-års tjek om 12 år og 8 måneder, for vi er en smule bekymrede for, om han mon lærer det inden da, eller om vi skal holde hans hoved på hans konfirmationsdag. Mon præsten accepterer, at han kun ligger på ryggen?”

Kommentar: “Husk nu; Børn skal opdrages bestemt og med hård hånd. Ellers lærer de aldrig god opførsel.”
Svar: “Okay, må jeg afprøve på dig: TI STILLE OG BLAND DIG UDEN OM OPDRAGELSEN AF MIT BARN!! – Tænker du, at du opfører dig lidt pænere i fremtiden nu?”

Kommentar: “Hvorfor har du stadig sådan en stor mave, når nu du HAR født?”
Svar: “Sjovt du spørger, det spurgte Fætter Flab og Tante Tungnem også om, og så åd jeg dem. Derfor den store mave”.

Kommentar: “Hvis barnet græder meget ved puttetid, skal du bare lade barnet være lidt alene og se, om det ikke tier stille af sig selv”
Svar: “Jeg afprøver lige teknikken på dig…..vi ses!”

Kommentar: “Lilla hue? Til en dreng? Det kan man da ikke”
Svar: “Jeg ved godt den er helt gal, men vi HAR allieret os med farvedirektoratet og fået special tilladelse til, at proppe vores barn i andet end lyseblåt.”

Det var dét ☺️. Hvis I har lyst til at læse om en rigtig lorte nat, jeg havde, da Mandlen var helt lille kan I læse om den lige HER. Hvis I til gengæld vil læse, om dengang jeg fødte Kummefryseren, kan I læse lige HER ?

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  Ninjamor
  14. maj 2020 at 20:20

  Kommentar: Er det tvillinger? (Kiggende ned i min tvillingebarnevogn)
  Svar: Nej, det er trillinger … den grimme sidder i bilen!

  Fra en, dengang, meget træt mor – som fik det spørgsmål 1000 gange på en tur i supermarkedet …

Svar