Er jeg den eneste der?

Er jeg den eneste der… #2

resized_new_doc_2017-01-26_5

 • Bøjer sig i støvet og får set Game Of Thrones KUN for Lillefars skyld naturligvis…og IKKE fordi Khal Drogo er med? Altså det er OVERHOVEDET ikke fordi han er med…overhovedet.

20170321_203533

 • Kan være SÅ stolt over, at jeg ikke købte den flødeskumskage forleden, som skreg på mig fra bagerens vindue…faktisk måske så stolt at jeg tænker, at jeg næsten fortjener, en lille bitte flødeskumskage som belønning?
 • Undrer sig over at jeg overhovedet får lov at have børn, når nu jeg overhovedet ikke kan finde ud af, at holde liv i en plante? Det er åbenbart for meget forlangt, at give de små skiderikker et skvæt vand en gang om ugen. De dør på stribe.
 • Har oplevet at stå i omklædningsrummet på arbejdet og idet man hiver egne bukser ned, for at tage sine arbejdsbukser på, kommer til at hive trusserne med ned også? Og flasher alle andre stakkels mennesker i rummet, med fuldmåne?
 • Forsøger sig med et lille bitte projekt, jeg har valgt at kalde: Du skal gerne kunne gå i bikini til sommer, uden selvmonteret badering, lavet af flødeskumskager. -Men siden 1. januar kun har tabt 600g? De siger selvfølgelig også, at et LANGSOMT vægttab er det SIKRESTE vægttab.
 • Ikke kan forstå, hvorfor børnene vågner kl. 05.30 i weekenderne, når de til gengæld ikke er til at hive ud af sengen før kl. 7 i hverdagene?
 • I den forbindelse synes, at børn er pisse irriterende?
 • Ikke kan forstå hvordan det er muligt, at tørretumbleren gang på gang kan modtage ét sæt strømper, men kun leverer én strømpe retur? Hvordan kan det lade sig gøre?

Læs sidste indlæg: Er jeg den eneste der # HER

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  Maude // skøreliv.dk
  26. marts 2017 at 10:03

  Det dér med de sokker, det er en naturlov. Man kan lige så godt kapitulere – jeg har selv skrevet om fænomenet mange gange, og jeg er stadig ikke blevet klogere. Og dog, måske lidt, for en af mine utroligt skønne læsere, Pendlernor, skrev engang i en kommentar til netop sådan et indlæg flg.:
  “Når nu din vaskemaskine afgår ved døden, så skal du have den udgave, som min svigermor har – den spiser nemlig ikke sokker! Kan det virkelig lade sig gøre, spørger du? Ja – det kan det åbenbart. At det så muligvis er verdens eneste vaskemaskine med indbygget jeg-spiser-ikke-sokker-men-sørger-for-at-alle-sokker-der-lukkes-ind-også-kommer-ud-igen-filter det er en anden sag. Der er i virkeligheden nok tale om en fejl-produktion, eller endnu mere sandsynligt; en beta-model, der hurtigt blev droppet af producenten, men på mystisk (måske i virkeligheden suspekt?!?) vis alligevel endte på markedet og dermed hos svigermor…..
  Jeg har nemlig en teori om de der sokker og vaskemaskiner – nogle vil nok mene det er mere hen ad en konspirations-teori på højde med mordet på JFK og månelandingerne. Jeg er sikker på, at alle vaskemaskineproducenter er i ledtog med alle sokke-producenter – et world-wide kæmpe-kartel, der samarbejder om at få sokker til at forsvinde på mystisk og sporløs vis således, at vi alle sammen er nødsaget til at købe flere sokker. Ahrhhh, tænker du – er det ikke lidt søgt? Muligvis – men tænk på hvor mange sokker du og din familie mister på årsbasis. Bevares – vi skal alligevel have nye sokker af og til på grund af slitage og fødder der vokser, men hvert eneste sok, der mistes “før tid” skal erstattes og det bliver alligevel til en god pose penge, tænker jeg…… Mon ikke bagmandspolitiet kunne finde talrige eksempler på direktører og bestyrelsesformænd i vaskemaskinebranchen, der har aktier i lige netop sokkefirmaer??!?? Just saying…..”
  Men hvis det kun er din tørretumbler, og ikke din vaskemaskine, der står for problemet, så hjælper det selvfølgelig ikke! 😳

Svar